HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

Nasıl gidiyor İnşaallah tamamlamak nasip olur

Merhaba ben 170 boyunda 79.2 kiloyum su saat itibarıyla hurma diyetinde 3.günüm başlangıç kilom 80.2 idi.yani. üç günde bir kilo vermisim buna da şükür:) 1 ay 10 gün önce ise 87 kiloydum onu kendi cabamla verdim aksamlari yemedim bol su ictim ve yürüyüş yaptım...hurma diyetini 21 gün uygulamayi dusunuyorum hedefim 21 günün sonunda 70 olmak:):)

Tebrikler canım İnşaallah hedefine ulaşırsın İlerlemeni Bizimle paylaş olur mu?

Öğle menüsü
2 adet haşlanmış yumurta
5 adet hurma
Bir kase yoğurt bir tatlı kaşığı tarçın Yoğurdun içine karıştırıp yedim

Akşam menüm
5 adet hurma
2 haşlanmış patates biraz pul biber bir kase yoğurtla yedim yani 3 çerez kasesi yoğurtlu patates çıktı çok lezzetli oldu tavsiye ederim Karnım doydu

SendebenBendesen aşama aşama paylaşmaya devam edersen çok iyi olur tartıldın mı hiç? Suyu eksik etme aman
Devam edeceğim canım yarından itibaren hafta sonu hiç bir diyete sadık kalınamıyor
Su içmeye şu sıralar özen gösteriyorum
Cuma tartılacagım inşallah

Günaydın ben de hurma diyeti yapıyorum

Başlangıç 80 kg

1. Gün
Sabah 6 minik yaş hurma+1 kase yoğurt
Öğle 6 minik yaş hurma+1 kase yoğurt +lokma ev keki
Akşam 6 minik yaş hurma+1 kase yoğurt
Kg=79.4

2.gün
Sabah 7 minik yaş hurma+1 kase yoğurt
Öğle 6 minik yaş hurma+1 kase yoğurt
akşam 1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
Kg=78.6

3. Gün bugün

Sabah tartıldım, tam 63.0.. 5 hurma ve üç beş kaşık yoğurtla güne başladım, 7 gün yapar mıyım bilemiyorum ama 3 gün full time devam edicem burdan sonuçları paylaşıcam her sabah 56-57 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…