- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.230
- 31
-
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
İlk günün öğlen yemeğinden bildiriyorum hiç açlık hissi yok inanılmaz su içiyorum Allah'ım devamı gelsin inşallah
76 ile başladım kızlar akşama ölçülerimi de yazıcam ve yapabilirsem leslie ile desteklemek ilk hedefim 1haftayı tamamlamak
Hergun girip yazıcam birbirimize motivasyon olur hem kaçak olsa bile pes etmemeyi düşünüyorum bir kere bıraktı mı malesef devamı geliyor bende
Hepimize bol eksiler❤
Merhaba ben 170 boyunda 79.2 kiloyum su saat itibarıyla hurma diyetinde 3.günüm başlangıç kilom 80.2 idi.yani. üç günde bir kilo vermisim buna da şükür:) 1 ay 10 gün önce ise 87 kiloydum onu kendi cabamla verdim aksamlari yemedim bol su ictim ve yürüyüş yaptım...hurma diyetini 21 gün uygulamayi dusunuyorum hedefim 21 günün sonunda 70 olmak:):)
Olur canımarkadaşlar ben karatay diyeti yapıp bırakanlardanım ve tabiki kilo aldım:) bu hurma diyetini de üç öğün yerine iki öğün yapsam olur mu çünkü canım istemiyor üç öğün iki öğüne alıştım
teşekkürler:)Olur canım
Devam edeceğim canım yarından itibaren hafta sonu hiç bir diyete sadık kalınamıyorSendebenBendesen aşama aşama paylaşmaya devam edersen çok iyi olur tartıldın mı hiç? Suyu eksik etme aman
Devam edeceğim canım yarından itibaren hafta sonu hiç bir diyete sadık kalınamıyor
Su içmeye şu sıralar özen gösteriyorum
Cuma tartılacagım inşallah