HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

günaydın hayırlı olsun inş sabır et bırakma ben 88 .6 yla başladım dün bugün daha tartilmadim çıkamadım ise yarıyor mu daha önce nekadar verdin ve nekadar sürede geri aldın?

Bende 58 ile başlıyorum. Şimdi yoğurtu yiyorum az tarçınla. üstüne hurmaları yiyeceğim. yoğurt tıkayacağı için hurmayı az yerim. ayrıca akşamdan suya ıslattım. sabahtan beri 3 bardak sıcağa yakın su içtim.

slm aynen devam ediyorum bozmadım ama bas agrisi oluyor bende turk kahvesi icebilirmiyiz acaba ? buarada ben yoğurdun üzerine koyup öyle yiyorum ıslatmadim.
inş. iyi sonuçlar alırız..

Akşam yaklaşırken bende durum şöyle; sabah bir kase yoğurt ve üç hurma yendi. Arada bir bardak çay. saat 3 gibi midem kazındı. sıcak su içtim ve bol limonlu yeşil çay içtim. akşamüzeri beş gibi yine yoğurt ve beş hurma yedim. az ayran içtim. malesef dörtte bir yufka kadar boş gözleme yedim. Sorry...

Sabah 1 saate yakın yürüyüş var. şimdi yine yürürüm 1 saat. belki hatamı telafi eder.

İlerleyen saatleri bilemem ama baş ağrısı ya da halsizlik henüz yaşamadım.

slm aynen devam ediyorum bozmadım ama bas agrisi oluyor bende turk kahvesi icebilirmiyiz acaba ? buarada ben yoğurdun üzerine koyup öyle yiyorum ıslatmadim.
inş. iyi sonuçlar alırız..

İnşallah... Islatınca lifli yapısı daha çok açığa çıkıyor. Kabızlık olmaması için yararı olabilir sanıyorum.

Merhaba
Sabah sıcak suyumu içtim ve yürüyüş yaptım.
ilk öğünüm 5 adet hurma ve yoğurt. Bugün hatasız yapmak istiyorum inşallah.

slm kuzum olsun ya İnsanız sonuçta yürüyüşle telafi etmişsin neguzel iyi gidiyor..
kabızlık sorunu yaşamıyorum aksine bende tam tersi oldu.
Sabah 1kase yoğurt 5 hurma yedim şekersiz çay içtim su içmeye başladım yeşil çay icemiyorum malesef.
Bu arada kilom 86

ikinci öğünüm; yoğurt içine keten tohumu biraz çia ve on tane çiğ fıstık katıp yedim. Bir hurma ile. Tok tutmasını umuyorum. Çünkü akşam saatleri biraz zor geçiyor.
Yine de kötü geçiyor diyemem koltukları da sildiğime göre enerji de düşmüyor demekki.
Yarın Sabah tartılmayı düşünüyorum.

Tebrikler. Çok iyi kilo gitmiş ya...Aman devam et bırakma.

Maşallah Süpersin merak ediyorum bakalım sonuç ne olcak..
Tsk ederim kuzum inş. senden de iyi haberler bekliyorum.

öğlen 2bardak ayran 5 hurma 3 fındık yarım ceviz yedim.
Akşam da azıcık Kıymalı pidenin tadına baktım dayanamadım yarım bardak ayranla

tahıllı yoğurt çok iyi geldi ve açlık olmadı. saat 5 gibi yinede yoğurt ve tarçınlı yeşil elma yedim. Bugün hiç oturmadım desem yeridir bir enerji patlaması oldu. Hurmadan mı ki?

kilom 58.5
İlginç ama ben böyleyim işte. Herkesi zayıflatan kürler beni şişmanlatır. Galiba öğün saatleri hep aynı olmalı benimki düzensiz.
Göbeğim indi . Birde hafiflik hissi çok güzel. Açlığın verdiği bu hafiflik iyi geliyor. Sistem dinlensin biraz. Devam yani...
Birazdan ilk öğünüm yoğurt ve 3 hurma...

Bende arada kaçamaklar oldu maalesef 2 gün. Ama yinede yapabildiğim öğünlerde hurmaya devam ettim. Bu sabah 69,7 çıktım. Devam ediyorum. Ben iş yerinde daha kolay olduğu için yoğurt yerine bir bardak süt ile yapıyorum.

Kıyamam canını sıkma 7 günün sonunda sonuç alirsin iĺaki kuzum vücut direniyor şuanda moral bozmak yok yola devam..
yoğurt hurma olarak dene bakalım araya birşey katmadan öyle yapmaya çalışsan zor oluyor ama dayanalim..
Beni sarsmaya başladı açıkçası dün akşam baş ağrısı bacaklarda kramplar oldu dışarda çok gezdim ama.
Ne olursa olsun bırakmak yok tam gaz devam kaçamak yapmayalım birbirimize destek olalım ..
Güzel sonuçlar yazalım nolur kizlar

Bu sabah yoğurt 5 hurma sade kahve bir kuş lokumu su içmeye başladım hurma biraz içimi bayiltti tatlı tatlı aynı şeyi yemek sıkıyor ama olsun az kaldı hurma diyetinden sonra ne yapacaksınız kızlar nasıl devam ediceksiniz?

yeşil çay içiyorum. 2 bardak siyah çay içtim öğlen. birazdan ikinci ve son öğünü yerim. yoğurt ve beş hurma.
Başağrım olmadı. Herşey normal bende. yarın sabahta tartıldıktan sonraki duruma göre karar vereceğim ne yapacağıma...

1kase yoğurt 3 hurma 2litre su ictim 2bardak şekersiz cay bir bütün ceviz yedim hayırlısı bakalım moral bozma canım sabırlı ol dusecektir kilon

Bende uyguladım bunu 1 gr bile veremedim çalıştığım icin halsizlik oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…