HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

mucizelerbenibulur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
5.761
9.230
31
KIZLAR YARIN BAŞLIYORUM BANA KATILMAK İSTEYEN YAZABİLİR

Liste yapalım bakalım sonuç ne olacak.
Hem buradaki arkadaşlarımıza da fikir olur
Yarın sabah (15.11.2016) tartılıp kilomu yazıp başlıyorum
Katılmak isteyen buyursun canlar
Feraceli ne dersin??

(Bu arada bir yakınım yapmıştı çok kilo verdi. Hemde hurmanın içinde birçok vitamin var, şok diyet olmuyor yani )

Hadi canlar!!
Buyrun,

Son düzenleyen: Moderatör:
Hurma Yoğurt Diyeti Nasıl Yapılır:

Malzemeler:

Hızlı kilo vermek için olanak sağlayan bu diyetin maliyeti de oldukça uygun. Hurma yoğurt diyetinin uygulanabilmesi için gerekli malzemeler ve hazırşanışı şu şekilde;

• Medine Hurması (147 tane kadar)
  • Yoğurt (günlük 3 kase)
Bukadar

Hurma Yoğur Diyet Listesinin Uygulanışı ve Tarifi:

• Günde 21 adete kadar hurma tüketme hakkımız bulunmakta.
  • Günde 3 kase sabah, öğle, akşam olmak üzere yağı alınmış yoğurt hurma ile birlikte tüketilecektir.
  • Her öğünümüzde 7 tane hurma ve yanında da 1 kase yağsız yoğurt yeme hakkımız olacak.
  • 7 gün uygulayacak olduğumuz bu diyet programı sayesinde bir hafta içinde 5 kilo verme olanağı olduğu söylenmektedir.
  • Günde 21 hurma ve 3 kase yağsız yoğurttan başka hiçbir şey tüketmemeliyiz.
  • Bu diyet sırasında günlük su ihtiyacımızı bolca almayı unutmuyoruz.
  • Şekersiz yeşil çay veya çeşitli bitki, meyve çayları da bu rejim sırasında şekersiz olarak, abartılmamak şartı ile tüketilebilir.
  • Hurmanın tok tutucu etkisi sayesinde ve içinde bulunan bir çok minarelinde etkisi ile sizi enerji kaybı, halsizlik sorunları gibi sağlık sorunları ile karşılaştırmayacak. Tam tersine hurma ve yoğurdun içinde bulunan birçok vitamin ve mineral sayesinde dinç kalacaksınız.
Bu diyeti farklı sitelerde Ender Saraç tarifi olarak da görebilirsiniz. Listeyi uygularken dikkat edilmesi gerekenler yukarıda verilmişitir.

bende takipteyim canım hurma ve isveç diyeti arasında kaldım senin sonucuna göre hurma diyeti yapıcam =)

Canım İsveç diyeti "şok diyet" diye geçiyor. Yapanlar sonradan almış genelde zaten. Ama hurma diyeti ne enerji ne vitamin kaybı olmadan kilo vermeye yardımcı oluyor
Kesinlikle tavsiye ediyorum Göbek falan kalmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…