HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

Bugun 2. Günüm medine hurmasi ile yas hurma arasinda baya fark var medine hurmasi daha yenilebilir bisey daha guzel kg 48 tl yas hurma cok yumusak kg 18 tl dun biraz kacamakli oldu ama 88 kg den bugun 86.8 olmus bu sabah yogurtla degil sutle basladim gune 5 de hurma

İlk gün nasıldı senin için ? tugen
Ilk gun aciktim ama bugun hic acikmadim kacamak yapmadim genelde benim diyetlerde kan sekeri dustugunden hep bi bas agrisi olurdu ne sun ne bugun basim hic agrimadi 2. Gun daha kolay gecti benim icin yapilmayacak bi diyet degil ama benim gozum ac ve bu ara o kadar cok yedimki midem asiri büyüdü doymuyor

Sağolun ben daha başlayamadım ama yarın inşallah. sizin diyet bittikten sonra net kaç kilo düştüğünüzü bana yazar mısınız? tam etkili olur istediğiniz kiloya ulaşmanızı diliyorum

merhaba arkadaşlar.
bugün bende başladım bu diyete. boyum 1.50 68 kiloyum.
ilk 3 gün atlatılırsa eminim gerisi gelecektir diye düşünüyorum. gün gün bende sizlerle paylaşacağım gelişmeleri.
ben birde bunun yanında, sabah ve akşam içmek üzere lahana-maydonoz-limon kürünü uygulayacağım. yağların erimesine katkısı olacaktır diye düşünüyorum.

Hadi bakalım
Spor
Su
Ve aynı saatte tüketmeye dikkat et

merhaba arkadaşlar,
ilk gün biraz şaştım diyetten ama iki gündür iyi gidiyor.
sadece hurma yememe rağmen gerçekten hiç halsizlik falan yaşamadım. kilo olarak 67.4 oldum. cok fazla gitmedi nedense. ama şekil olarak inceldiğimi çok iyi hissediyorum.
çok kararlıyım, bırakmadan devam edeceğim.

merhaba arkadaşlar,
bir başlıyorum dedim sonra ortadan kayboldum.
geçen hafta bazı aksiliklerden dolayı düzgün yapamamıştım. ama bu hafta pazartesi yeniden başladım. bugün tartıldığımda 64,8 olduğumu gördüm.
ancak banada 7 hurma çok fazla geldiği için 5 tane falan yedim.
bir de akşamki yoğurduma pul biber ve limon sıkarak yedim. böylece yoğurt kürünü de uygulamıştım oldum.
spor yapamadım ama günde muhakkak 3 litre su tükettim.
hedefim önümüzdeki salıya kadar 62'yi görmek.
şunu da ekleyeyim; tam hasta olmak üzereyim, yani vücut tam kendini tuttuğu üstüne su toplandığı zamanlarım. bi de o olmasa çok daha fazla kilo vermiş olurdum.

Ne oldu sonuç bizimle paylaşırmısın

İlk günün öğlen yemeğinden bildiriyorum hiç açlık hissi yok inanılmaz su içiyorum Allah'ım devamı gelsin inşallah

76 ile başladım kızlar akşama ölçülerimi de yazıcam ve yapabilirsem leslie ile desteklemek ilk hedefim 1haftayı tamamlamak
Hergun girip yazıcam birbirimize motivasyon olur hem kaçak olsa bile pes etmemeyi düşünüyorum bir kere bıraktı mı malesef devamı geliyor bende

Hepimize bol eksiler❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…