HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

nasıl yaptınız acaba tam olarak
Kahvaltımı yapıyorum normal yumurta peynir zeytin vs. Ara öğünde iki üç tane hurma yiyorum . Öğlen iş yerine yemek götürmemişsem ya da çok acıkmamışsam yoğurt ve 5-6 adet hurma yiyorum yemek götürmüşsem yine ara öğünde hurma yiyorum. Zaten normal olarak diyetteyim ekmek vs tüketmiyorum ama hurmanın etkisini gördüm tatlı ihtiyacını büyük oranda karşılıyo. Ben öğünlerden önce ara öğün olarak kullanıyorum genelde yani. Çünkü bahsedildiği gibi her öğün yoğurt hurma sadece 1 gün zorla dayanabildim onu yapamadım :)

bende hep niyetleniyorum ama yapamıyorum

Herkese merhaba öncelikle kilo verenleri ucundan kıyısından bile başlayıp deneme cesareti gösteren tüm kk üyelerini tebrik etmek istiyorum
Ben hurma diyeti ile ilgili sitedeki 79 sayfalık dahil bütün konuları tek tek üşenmeden okuyup deneyen arkadaşlarımızın deneyimlerini gidiş yollarını inceledim.
Gelelim bana arkadaşlar (bu yolda hep birlikte yürüyorsak umarım bu sıfat doğru olmuştur)
Ben 21 günlük şeker detoksunu bu gün itibariyle bitirmenin haklı gurur ve sevincini yaşamaktayım Bu diyet öncelikle çok güzel sonuçlar almış fakat gördüğüm kadarıyla verenlerin büyük bir kısmı geri almış burada sonrasında ki beslenme ve hayat şekilleri de elbette etkili olmuştur bu konu hakkında fikrim Yok yalnız şunu sormak istiyorum. 21 gündür şekeri hayatından çıkartmış biri olarak sizce birden bu diyete başlamak bana güzel sonuç aldırır mı? Sonuç olarak vücudum tatlı adına o hissi çok şükür unuttu Birde bu diyeti üç öğün değil de tek öğün olarak tüketerek kilo veren hanımlarımızı da okudum sizce hurma yoğurt öğününü tek günde sadece öğlen tüketip sağlıklı kahvaltı ve akşam yemeği ile günü tamamlamak daha mantıklı mı? Hurmaları aldım fakat kararsızlığım sebebiyle bu gün başlamayı düşünmüyorum konu ile ilgili arkadaşlar cevap verirse çok mutlu olacağım
Hepinize sağlıklı kilo vermeler sağlıkla kalın

Tebrik ederim canım, tabiki faydası olacaktır. Bence deli anne blog hurma diyeti yaz bir bak Google'a
O deneyimini çok daha detaylı şekilde yazmış faydası olacağını düşünüyorum

Tebrik ederim canım, tabiki faydası olacaktır. Bence deli anne blog hurma diyeti yaz bir bak Google'a
O deneyimini çok daha detaylı şekilde yazmış faydası olacağını düşünüyorum

Cevap vermene çok mutlu oldum
Evet o yazıyı okudum ve beni çok etkiledi. Ben bu gün başladım
Sabah : 5 hurma+ 200 gr light yoğurt
Akşam üstü 5 : 3 hurma+200 gr light yoğurt
9 gibi de 1 hurma ve 200 gr yoğurt yiyeceğim. Çünkü inanır mısınız şeker orucundan sonra o kadar şekerli geldi ki bana birde ıslatıpta kullandığım için önce suyunu içip öyle yedim. Bal kaşıklamakta farksızdı benim için fakat açlık hissim olmadı. Kendimi tok hissediyorum ve bu güzel bir duygu Yarın iftar için dışarıda olmam gerekiyor o yüzden yarın akşam öğünü hariç devam edip 3. Günde bu şekilde yaparak 3 gün uygulayıp bırakacağım. Gelişmelerden haberdar ederim

Sabah : 5 hurma + 200 gr yoğurt (light)
Akşam üstü 5 : 3 hurma + 200 gr yoğurt (light)
Akşam 9 : 3 hurma+ 250 gr yoğurt (light)

Ve sonuç sabah uyandığımda tartı da + 400 gr gördüm. Kilo verdirmese bir yere kadar fakat kilo artışı beni kötü etkiledi

Dünkü iftarla alakası olabilir mi? Neden aldın ki acaba?

Merhaba ben de bu sabah itibariyle baslamis bulunmaktayim umatim 1 haftayi bitirebilirim boy 1.60 kilo 88 sormak istediğim medine hurmasi ile yas yada taze hurma arasinda fark varmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…