- 3 Temmuz 2017
- 4
- 4
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk gun aciktim ama bugun hic acikmadim kacamak yapmadim genelde benim diyetlerde kan sekeri dustugunden hep bi bas agrisi olurdu ne sun ne bugun basim hic agrimadi 2. Gun daha kolay gecti benim icin yapilmayacak bi diyet degil ama benim gozum ac ve bu ara o kadar cok yedimki midem asiri büyüdü doymuyorİlk gün nasıldı senin için ? tugen
merhaba arkadaşlar.
bugün bende başladım bu diyete. boyum 1.50 68 kiloyum.
ilk 3 gün atlatılırsa eminim gerisi gelecektir diye düşünüyorum. gün gün bende sizlerle paylaşacağım gelişmeleri.
ben birde bunun yanında, sabah ve akşam içmek üzere lahana-maydonoz-limon kürünü uygulayacağım. yağların erimesine katkısı olacaktır diye düşünüyorum.
Ne oldu sonuç bizimle paylaşırmısınmerhaba arkadaşlar,
bir başlıyorum dedim sonra ortadan kayboldum.
geçen hafta bazı aksiliklerden dolayı düzgün yapamamıştım. ama bu hafta pazartesi yeniden başladım. bugün tartıldığımda 64,8 olduğumu gördüm.
ancak banada 7 hurma çok fazla geldiği için 5 tane falan yedim.
bir de akşamki yoğurduma pul biber ve limon sıkarak yedim. böylece yoğurt kürünü de uygulamıştım oldum.
spor yapamadım ama günde muhakkak 3 litre su tükettim.
hedefim önümüzdeki salıya kadar 62'yi görmek.
şunu da ekleyeyim; tam hasta olmak üzereyim, yani vücut tam kendini tuttuğu üstüne su toplandığı zamanlarım. bi de o olmasa çok daha fazla kilo vermiş olurdum.
ben bugün başladım her şey iyiydi ama akşam arkadaşıma uydum tabi yarın aynen devam edeceğim inşallah sabah da kilomda değişiklik olursa bildiririm yine de