HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

kizlar okudum ve gercekten iyi kilo verdiginizi gordumm
acaba bendemi yapsam ya karatay yapiyorum haftada bir kilo veriyorum
bu hurma yogurt diyetinde bu kadar fazla kilo vermek normalmi ki

Ben de heveslendim.Ama şöyle yapmaya karar verdim.Hızlı kilo vermeyi sevmiyorum o yüzden ptesi ve cuma olmak üzere haftada 2 gün yapıcam.
Aralarda karatay yapılacak.
İstediğim kiloya gelince de haftada 1 gün yapılacak.
5 kilo fazlam var ve hiiiç acelem yok.Konu sahibine çok teşekkür ediyorum.Herkese kolaylıklar diliyorum

Merhaba arkadaşlar,
Bugün 3.günüm.
İzlenimlerimi anlatıp,bilgi almak isteyenleri aydınlatmak istedim.
Sabah 9.30 da 3 hurma,200 ml light süt içiyorum
12.00da şekersiz türk kahvesi içiyorum
14.30da 4 hurma,4 kaşık yagsız yogurt yiyorum.
18.30da 3 hurma,4 kaşık yağsız yogurt yiyorum.
ve tabiki günde 3 litre su içiyorum.
Günde 21 hurma diyorlar fakat ,yiyemiyorsun. Doydugundan mı ? hayır. miden bulanıyor : ))
genel anlamda açım. yani tok tutma özelliği 1 saat sonra gidiyor. belki bende öyle sadece bilmiyorum ama,insülin direncim yüksek ondan dolayı açlık çekiyor olabilirim.
2.günüm bitti şuan 3.günümdeyim ve 2 günde toplam verdiğim kilo 3.400 gram.
benim kilom fazla o yuzden daha cok vermiş olabilirim. ödem atmış da olabilirim.
7 günün sonunda farklı bir programa geçeceğim. ayda bir yapmayı düşünüyorum hurma diyetini.
hepimize bol şans :)):spor:

KIZLAR YARIN BAŞLIYORUM BANA KATILMAK İSTEYEN YAZABİLİR ❤️❤️❤️

Liste yapalım bakalım sonuç ne olacak.
Hem buradaki arkadaşlarımıza da fikir olur✌️
Yarın sabah (15.11.2016) tartılıp kilomu yazıp başlıyorum ✌️✌️✌️
Katılmak isteyen buyursun canlar ❤️☺️
@Feraceli ne dersin?? ❤️

(Bu arada bir yakınım yapmıştı çok kilo verdi. Hemde hurmanın içinde birçok vitamin var, şok diyet olmuyor yani )

Hadi canlar!!
Buyrun,
Merhaba:halay:
Hurma diyetine dair ilk sizin sayfanızdan yorumları okuduğum için alıntı yaparak yorum yapmak istedim.:KK51: Güzel sonuçlar alınan bir diyet.. :)

Hurma da yoğurtta çok sevdiğimden hurmamı aldım.Yarın bende başlayacağım.Sabah tartılıp başlangıç kilomu yazarım. Hoppa

Merhaba:halay:
Hurma diyetine dair ilk sizin sayfanızdan yorumları okuduğum için alıntı yaparak yorum yapmak istedim.:KK51: Güzel sonuçlar alınan bir diyet.. :)

Hurma da yoğurtta çok sevdiğimden hurmamı aldım.Yarın bende başlayacağım.Sabah tartılıp başlangıç kilomu yazarım. Hoppa

Aayy hadi bakalımm :dondurma: inşaallah güzel sonuçlar alırsın :kk77: bizimle paylaş olur mu?:KK54:

Bugün ben de başladım. Tartıldım. Tam 73 kiloyum. Akşamdan suya koyduğum 21 hurmanin 7sini yoğurdun içine doğrayıp yedim. Bakalım neler olacak.

Bugün ben de başladım. Tartıldım. Tam 73 kiloyum. Akşamdan suya koyduğum 21 hurmanin 7sini yoğurdun içine doğrayıp yedim. Bakalım neler olacak.

9da yemistim saat 12ye yaklaşıyor biraz açlık hissettim ama henüz erken 12.30 13.00 gibi yemeyi düşünüyorum öğle hurmalarını

X