Hully'nin Diyet Günlüğü

canım senın yerınde olsam mercımek corbayla patlıcan salatası yerdım abartmadan ben yıorm ole

sendeki azime hayranım
biraz daha sıkı tutarsan nerdeyse ayda 10 kilo vermiş olacaksın

teşekkür edrım ama hıc kımseden fazla azımlı değılım hepımız aynı durumdayız ve hepımız yapabılırız zor olsa ben ölürdüm heralde ;inanıorm ki butun kadınlar hoş görünmeyi hakedio

Herşey mümkün kilo 70 hedef 60
fulye kilo 60 hedef 53
medne kilo 74 hedef 62
hully kilo 54 hedef 50
mvlove kilo 57 hedef 51

yukarıdakı kılolar 3 7 2012 kılolarıdır..pazartesı gunune dıyetı bozmayan herkes en az 2 kılo vermıs olacak

yukarıdakı kılolar 3 7 2012 kılolarıdır..pazartesı gunune dıyetı bozmayan herkes en az 2 kılo vermıs olacak

kız anacım inşallah ağzından bal damlıyor.. Hully cim senin boy kaç ? şimdi benim boyum 166 ya ben kaç olsam acaba şuan 74 kiloyum ama yinede çok abartılı kilolu gözükmüyorum.sizce kaç olsam??

kız anacım inşallah ağzından bal damlıyor.. Hully cim senin boy kaç ? şimdi benim boyum 166 ya ben kaç olsam acaba şuan 74 kiloyum ama yinede çok abartılı kilolu gözükmüyorum.sizce kaç olsam??

medne cım ben 163um...sen anladıım kadarıla anne adayısın ve doğumdan önce ne kadar zayıf olursan sonrasında daha rahat edrsın...bence 74 den bı 60 a düş sen 1.5 ay gıbı bı zamanda
yanı senın yerınde olsam ben ole yapardım

canım ben 163 um...sımdı anladığım kadarıyla sen anne adayısın ve ne kadar cok kılo verırsen daha ıyı olur doğum sürecin ve doğumdan sonraki sürecin bence sen 1.5 aylık bır kağıt yap dolabın uzerıne as ve her gun kılonu yaz 1.5 ayda 15 kılo verıp 59 olabılırsın bence ayda 5 kılo cok ıdeal

kızlar ben o kadar cok arastırdım kı bu zayıflamayı anlatamam sıze...ama sunu anladım kı ınsan kendısını bılıo tanıo ne sekılde nasıl kılo verceınıde...yanı iş bizde bitio...bısuru dıyet var karpuz elma dukan bılmem ne...ınanın hıcbırıne gerek yok ekmegı prinç pilavını şekeri hamuru kolayı bıraktıın sebze yesıllık yedıgın bol su ıctıın an kılo vermeye baslıosn bence olay bu

çok zor csnım valla 15 kilo uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv !!!!!!!!!!!!!!!!!
Hemde ben peehhh
Bakalım nekadar verebilirsem vermek için zorlicam kendimi inş. Başarırım ...

çok zor csnım valla 15 kilo uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv !!!!!!!!!!!!!!!!!
Hemde ben peehhh
Bakalım nekadar verebilirsem vermek için zorlicam kendimi inş. Başarırım ...

valla mednecım sen nıe kendıne ınanmıosn kı ben anlamadım...tabı kı sen verıceksın 1.5 ayda 15 kılo;dier verenlerden bişeyin mi eksik?bence ısteklı ol bıraz kendıne ınan sonrası gelıo ben dıetı bıraksam bıle burda olucam soz ama sende sakın vazgecme...eğer hamıle kalırsan sımdı dogumdan sonra bunun ustune bıde 15 eklenır olursun 89 ıımı bole :)bence vazgecme 59 kılo ıle hamıle kal dogumda en fazla 15 kılo al doğumdan sonra zaten 10 u hemen hemen kendı gıdıo sonrada kalanını bebegını emzırırken verırsın bu kadar sonrada zayıf bı anne zayıf bı eş olursun

VALLA DİMİ VALLA KULAĞA ÇOK HOŞ GELİYOR zayıf bı anne zayıf bı eş :)))))))))))))))))) KISKANANLAR ÇATLASIN

VALLA DİMİ VALLA KULAĞA ÇOK HOŞ GELİYOR zayıf bı anne zayıf bı eş :)))))))))))))))))) KISKANANLAR ÇATLASIN

darısı başıma inşallah bende bi 10 kilo verip hayırlısıyla hamile kalabilirm inş.
medine sen yeni evlimiydin? daha önce yazmışsındır belki ama anımsayamadım canım

darısı başıma inşallah bende bi 10 kilo verip hayırlısıyla hamile kalabilirm inş.
Medine sen yeni evlimiydin? Daha önce yazmışsındır belki ama anımsayamadım canım

2 yıl olcak eylülde ama bıktım valla ewlilikten.... Ahhh ahhh bekarlığım nerelerdesin..

valla kadın olmak zor evlılık yurutmek mucize bu zamanda cunku her sorumluluk kadında oluo genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…