Hully'nin Diyet Günlüğü

kızlar ayıptır sölemesi işyerinde öğlen pide çıktı başka yemek yoktu mecburen yedim az da olsa
akşamda eşim tutturdu kızartma istiyor, aslında kızartma olmasa günlük kalorimi aşmıyorum
ama eşim kızartma diye tutturdu sizce ne yapsam ??
yemiyim ben salata yiyim diyorum ama nefsime hakim olamam diye de korkuyorummmm

ya kızlar nasıl oluyorda 1 bardak ayranda 100 e yakın kalori çıkıyor yaaaa

walla canım ayrandır süttür yoğurttur peynirdir bunların kalorisine çok takılma sağlıklı proteinler.
tatlı bir şeyin yada karbonhidrat bir şeyin kalorisisindense bunlar hep daha iyidir yağ yakmana yardımcı olurlar senin dinç tutarlar

ayran benim çok işime yaradı ramazandan önce hep içiyodum ara öğünde filan..

gündüz pide akşam kızartma çıkk

ya fırında yapsan nasıl acaba kızartmayıı denedinmi hiç ben denemedim bilmiyorum güzel oluyor diyorlar..

yada sen kocana yap kızarma kendinede ayrı bi tavada teflonda zeytin yağla küp küp ağzı kapalı sote gibi yapabilirsin bence
misal yarım patlıcan yarım kabak 1 patates 1 kaç biber ayrı ayrı sotele az yağdaüstünede domates kavur mis gibi normal sebze yemeği gibi
bua ra ramazanda ben hep ole yapıyorum toplamda 50 gr yağ koymuyorum biraz yaz biraz buhardan pişiyolar bide küp küp pişme suresi hızlanıyoo

fırında hiç denemedim aslında aklıma da geldi
kalori sepetinde diyet yemek tariflerinde gördüm bende
ama ben en iyisi kendime senin dediğin gibi yapayım
zeytinyağlı yemiş olurum en azından
çok sağol zeyomcum o bnm aklıma gelmemişti

teflon olunca çok yağ çekmiyo sebzeler ben hep bole yapıyorum eşimde yiyo benim anlamıyoki hepsini birbirine karıştırınca domatesli
walla soğuk sğouk iftarda yoğurla şahane illa yiyorum her akaşam :)

yap ta beğenecekmisin bakalım

Bence çok güzeldir.Benimde aklımda bulunsun daraldığımda yaparım

ay ne guzel ya bende bırakmıstım
2 ay hc ıcmedım yıne basladım merete sen naptın nasıo bıraktın

ya bende çok seviyorum grisinle filan yemeyi ama anlamadım bu işi günde 3 bardak ayran çok mu ya toplam 270 kalori :2: sinir oldum

Süper, Akşama bu yemeği yapacam kendime

yorumlarını bekliycem haftasonu olmasa bile pazartesi sorarım sana...

ya bende çok seviyorum grisinle filan yemeyi ama anlamadım bu işi günde 3 bardak ayran çok mu ya toplam 270 kalori :2: sinir oldum

bence 1 tane magnum yiyip 270 kalori almaktansa 3 ayrandan bu kaloriyi alırım yağlarımıda yakmasına yardımcı olurum hemde karnımı tok tutar..

ay ne guzel ya bende bırakmıstım
2 ay hc ıcmedım yıne basladım merete sen naptın nasıo bıraktın

canim sadece irademle biraktim yani etrafimdaki tum arkadaslar hatta evin icinde esim bile iciyor ama beni etkilemiyor sende 2 ay dayanmissin keske baslamasaydin zaten 2 aydan sonra cok daha kolay olacakti..umarim tekrar birakirsin hem cocuk istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…