ya kızlar nasıl oluyorda 1 bardak ayranda 100 e yakın kalori çıkıyor yaaaa
kızlar ayıptır sölemesi işyerinde öğlen pide çıktı başka yemek yoktu mecburen yedim az da olsa
akşamda eşim tutturdu kızartma istiyor, aslında kızartma olmasa günlük kalorimi aşmıyorum
ama eşim kızartma diye tutturdu sizce ne yapsam ??
yemiyim ben salata yiyim diyorum ama nefsime hakim olamam diye de korkuyorummmm
gündüz pide akşam kızartma çıkk
ya fırında yapsan nasıl acaba kızartmayıı denedinmi hiç ben denemedim bilmiyorum güzel oluyor diyorlar..
yada sen kocana yap kızarma kendinede ayrı bi tavada teflonda zeytin yağla küp küp ağzı kapalı sote gibi yapabilirsin bence
misal yarım patlıcan yarım kabak 1 patates 1 kaç biber ayrı ayrı sotele az yağdaüstünede domates kavur mis gibi normal sebze yemeği gibi
bua ra ramazanda ben hep ole yapıyorum toplamda 50 gr yağ koymuyorum biraz yaz biraz buhardan pişiyolar bide küp küp pişme suresi hızlanıyoo
zeyom bu sebzelerin hepsini aynı anda sotelesek olmaz mı??
teflon olunca çok yağ çekmiyo sebzeler ben hep bole yapıyorum eşimde yiyo benim anlamıyoki hepsini birbirine karıştırınca domatesli
walla soğuk sğouk iftarda yoğurla şahane illa yiyorum her akaşam :)
yap ta beğenecekmisin bakalım
ay cok tatlısınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
malesef aliniyormus biliyorum zayifoldugumu boyuma gore kilom 2 kilo falan fazla ama siki oldugu icin fazla gorunmuyor. ben sigarayi birakinca ilk ay verdim 45 e bile dustum ama birden ne olduysa her yedigimden zevk aldim sonuc bu..yani bir ogunu fazla kacirsam direk kilo aliyordum bir haftada 1 kilo bile aldigim olmustu metabolizmam baya yavaslamisti neyse ki o siskinlikleri falan hepsini atlattim..sen sigaraya baslamadin demi benim artik aklima bile gelmiyor zaten gelse ne olacak asla baslamam o illeteeee
kalori kısıttlaması sağlıklı yemekler...
walla canım ayrandır süttür yoğurttur peynirdir bunların kalorisine çok takılma sağlıklı proteinler.
tatlı bir şeyin yada karbonhidrat bir şeyin kalorisisindense bunlar hep daha iyidir yağ yakmana yardımcı olurlar senin dinç tutarlar
ayran benim çok işime yaradı ramazandan önce hep içiyodum ara öğünde filan..
Süper, Akşama bu yemeği yapacam kendime
ya bende çok seviyorum grisinle filan yemeyi ama anlamadım bu işi günde 3 bardak ayran çok mu ya toplam 270 kalori :2: sinir oldum
ya bende çok seviyorum grisinle filan yemeyi ama anlamadım bu işi günde 3 bardak ayran çok mu ya toplam 270 kalori :2: sinir oldum
ay ne guzel ya bende bırakmıstım
2 ay hc ıcmedım yıne basladım merete sen naptın nasıo bıraktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?