Hully'nin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar
hadi kilo bildirimlerine başlayalım, liste şeklinde eklesek bence daha güzel oluyor, herkesin kendisini listeye ilave etsin

herşey mümkün 66,7

kızlar bende aksam makarna
salata ve ayran vardı
sabah kalktım 51.5
sanırım hafta sonu cok yıyıp mıdeyı sasırttım
durdu durdu bı anda gıttı

ya hersey mımkunden neden gıtmı kı bu ara hıc

canım kaçamaklarım çok fazla olmuştu da ondan gitmiyo bide ilk zamanlar leslie sensonı çok yapıyodum
1/2 haftadır pek yapamadım
ama başladım gene

bu sabah kahvaltından önce 1 mil leslie yaptım
ardından kahvaltı
1 küçük kase mercimek çorbası, 1 dilim uno denge light ekmek

gunaydin kizlar nasilsiniz sabah tartiya cikinca moralim bozuldu dune gore 200 gram eklenmis sebebi belli ya dun gece esim aldi bademleri cevizleri bende dayanamadim bir avuctan fazla badem yedim beyaz leblebi gene ayni sekilde, aksama kadar dikkat et gel 10 dk icinde herseyi mafet neyse ya yola devam bu hafta hedefim 1 kilo

canım senın kılonda cok deılmıs ya zaten
ya bak bende 52 de bı takıldım hep 52.9 52.6 52.4 gıdıp geldım
bu sabah bı baktıııııım
51,5
sok oldum valla bende ne kadar ugrastım olmadı bı yemek yedım haftasonu 3 gun
sora tekrar dıyete basladım gıdıverdı

kKIZLAR günaydın
ben bugun tartılamadım tartıdan ses seda yok
en son dün akşam üstü 4,5 gibi işyerinde eski usül tartıyla üstümmde kotla filan tartıldım 61,5 biraz üstü geldi ben kesin 61,2-61 filanım ama bilemiyorum benide yazın
61,7 filan .. diyin bana arkadaşlar
oruç tutmama rağmen ben iyi gidiyorum kaçamak yapmıyorum yapsamda hedefimi aşmıyorum...

65,2 başlangıç
61,7 bu hafta
giden 3,5 kilo

süper zeyom yaaa
haftaya muhtemelen 60 olursun
eeee etrafındakıler farkedıo mu

evde tartı var diye aramızda hergün hergün tartılan var mı ben hafta da bir oda doktor kontrolünde tartılıyorum daha azmettirici oluyor

canim kilom bana gore cok iste hic bu rakamlari gormemistim gene sukur tabii de, ama ne bileyim gerci daha sanirim 3 gun oldu adetim o bitince daha iyi anlasilacak ama genede 3 gun icin 700 gram bence genede iyi ama o 200 grama taktim ben bayrama 15 gun kaldi 2 kilo daha vermem lazim bayramdan sonrada kalan diger kilolar icin ugrasacaz. neyse ben daha kahvalti etmedim evi temizlemeyle bu saati ettik

menum gene klasik olur
1 dilim ekmek
bir tutam maydanoz
bir dilim lihgt peynir
ve cayyyy aciktim sanirim hadi gorusuruz

beeeeeeeeeen hergun 5 kere en az tartılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…