hully 51.5Günaydın kızlar
hadi kilo bildirimlerine başlayalım, liste şeklinde eklesek bence daha güzel oluyor, herkesin kendisini listeye ilave etsin
herşey mümkün 66,7
herşey mümkün 66.7
hully 51.5
ya hersey mımkunden neden gıtmı kı bu ara hıc
Tartıda 66 lı rakam gördüm iyice gaza geldim kararlıyım haftasonu bozmak yok
cilem87 54.3herşey mümkün 66.7
hully 51.5
meri 56
waterlilyage 78,5
gunaydin kizlar nasilsiniz sabah tartiya cikinca moralim bozuldu dune gore 200 gram eklenmis sebebi belli ya dun gece esim aldi bademleri cevizleri bende dayanamadim bir avuctan fazla badem yedim beyaz leblebi gene ayni sekilde, aksama kadar dikkat et gel 10 dk icinde herseyi mafet neyse ya yola devam bu hafta hedefim 1 kilo
kKIZLAR günaydın
ben bugun tartılamadımtartıdan ses seda yok
en son dün akşam üstü 4,5 gibi işyerinde eski usül tartıyla üstümmde kotla filan tartıldım 61,5 biraz üstü geldi ben kesin 61,2-61 filanım ama bilemiyorum benide yazın
61,7 filan .. diyin bana arkadaşlar
oruç tutmama rağmen ben iyi gidiyorum kaçamak yapmıyorum yapsamda hedefimi aşmıyorum...
65,2 başlangıç
61,7 bu hafta
giden 3,5 kilo
canım senın kılonda cok deılmıs ya zaten
ya bak bende 52 de bı takıldım hep 52.9 52.6 52.4 gıdıp geldım
bu sabah bı baktıııııım
51,5
sok oldum valla bende ne kadar ugrastım olmadı bı yemek yedım haftasonu 3 gun
sora tekrar dıyete basladım gıdıverdı
canim kilom bana gore cok iste hic bu rakamlari gormemistim gene sukur tabii de, ama ne bileyim gerci daha sanirim 3 gun oldu adetim o bitince daha iyi anlasilacak ama genede 3 gun icin 700 gram bence genede iyi ama o 200 grama taktim benbayrama 15 gun kaldi 2 kilo daha vermem lazim bayramdan sonrada kalan diger kilolar icin ugrasacaz. neyse ben daha kahvalti etmedim evi temizlemeyle bu saati ettik
menum gene klasik olur
1 dilim ekmek
bir tutam maydanoz
bir dilim lihgt peynir
ve cayyyyaciktim sanirim hadi gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?