Hully'nin Diyet Günlüğü

1 kilo için 7000 kalori mi almak lazımmış bak ben bunu bilmiyodum
bilmem bugün hiç görünmedi zeyom

Son düzenleme:
Kızlar giremedim bugun çok kötüdüm
sabahtan beri bir ara elektrik kesildi sonra klimalar kapandı 2 saat burası oldu 35 derece odanın içi bana fenalık geldi afedersiniz kustum..
Bole tansiyonum düştü filan ancak geldim kendimi
artık vucut bence sinyal veiyor
hafta sonu birgün iftardaydım orda abartmadan yedim
iyiyim yanii tartılamadım hala malesef gelmedi tartım burdaki eski tartı 61,5 gösterdi beni üstüm başımla bide sabah...

Boyle geçmişe bakamadım
neyaptım herşeyim yaptınmı kızartmanı

ya sen o zaman 61 cıkarsın kıyafetsız
tebrık ederım ıradenden dolayı bızım gıbı abartmıosn

hafta sonu yenmiş bol bol afiyet olsun yaramasın bari
eskiden bende oledim hafta sonu dayanamazdım neyse nası oldusa kafada bitirdim ben onu artık yemiyorum
midem küçüldü epey sahurdabile yediklerimin yarıyo düştü
bakalım tartımı bekliyorum 60 çıksam ahhh.

yaptım canım süper oldu
yalnız ben küp küp doğramadım ince halkalar halinde doğradım

4 er ince halka patates, kabak,patlıcan ve 4 biver, üstüne domates yoğurt mis gibi oldu çok az zeytinyağında

teşekkür ederim valla sayende sağlıklı bi kızartma yedim

bu arada geçmiş olsun canım çok yüklenme kendine dikkat et

3-5 lahmacunu hoppp diye yiyen ben :2: dün teyzemlerde 1 kase şehriye çorbası 1 tane lahmacun yedim kalktım ama doymadım açım aç bu günde yeni geline gideceğiz ordada lahmacun varmış ya dün tuttum kendimi bugün nasıl tutarım

tutmaya çalışıyorum allahın izni ile ben şu 70 e sizin tahmininizce ne zaman inerim kızlar 77.9 hangi ayda yane

Ben çok yiyemiyorum kızlar neden midem mi küçüldü dersiniz?Sahurda çok su içtim sonra süt içtim ölcem sandım ya

slm kizlar masallah herkes hafta sonu ipin ucunu kacirmis bende ctesi arkadasa gittim malum yedim valla, ama dun dikkat ettim yani hala ayni kilomdayim buda birseydir demi ama

bugn yediklerim
4 zeytin
yarim krem peynir
bir dilim ekmek
bir salatalik

ogle yok yeni eve geldim..3 porsiyonluk meyve yiyecem
aksamda bilmiyorum esim bu hafta aksamci yani gec gelecek bende yalniz kendim icin yemek yapmam sanirim salata yogurt yerim bu hafta 1 kilo hedefim hadi bakalim

gunaydın kızlar ben dun aksamda yedım
sabah esım kahvaltı hazırlamıs ııde bı kahvaltı yaptım
bu hafta eskısı kadar dıkkat edemıorm
ama yınede almam gereken kalorı mıktarını asmamak ıcın elımden gelenı yapıorm

Günaydın kızlar bu sabah tartıldım
haftasonu yediklerim yüzünden tam 1 kg almışım
sabah leslie sensone 2 mil yaptım
spordan sonra tekrar tartıldım 200 gr az çıktı
bu hafta sabahları yarım saat leslie yapacam bakalım spor yaptıgım zaman sıkılaştıgımı hissediyorum

Bugün niyetli değilim.Bebeğimin sütü artık hiç yetmemeye başladı.İş yerinde gizli gizli bisküvi yiyorum..Napim onlar oruçlu iken öyle şapır şapır yiyemem..Bugün de böyle idare edeceğim. İnşallah yemeyle birlikte kilolar geri gelmez..Aminn..

Hullcim günlük alman kalori geçmicen yani korumayamı aldın kendini
artık iyisin ya zaten sıkma kendinii

herşeyim sende takma 1 kilo almadın vucut ödem yaptı sende ödemlisin ben gibi yürüyüş su iç bol bol iyi gelcek bide çok takma bak takıncada gitmiyoo

meri zaten bebişin ufak süt lazım ona ramazanda sana oruç tutmama hakkın var benim iki çocuktan 3 senem var tutmam gereken.. sen çok sıvı tüket sonra yeşillik bulgur hurma ye faydasını görürsün regl oldunmu sen.. doğumdan sonra

kızlar bende bugun niyetlenmedim oruç değilim
dün çok kötü oldum ben regliyke oruç tuttum 2 günümdü elektriklerde gidince çok kötü oldum epeyde çok geliyo tansiyonum 8 lere düşmüş..
bugun mola verdim

sabah
40 gr nesfit
100 gr yarım yağlı süt
2 kuru kayısı
2 hurma yedim

öğlende
tost yiyieceğim ayranla..

tartı hala yok umarım bugun gelir..

ah be gulum gunah deıl sen annesın yemen lazım zaten
bıde kılon yok ole fazla bebegınıde dusunmen lazım

Canım evet öyle bir hakkım var ama ne bileyim işte..Rabbim kulları için çok güzel kolaylıklar vermiş aslında.Emziriyorsan,hastaysan,gebeysen tutma diyor..Ne güzelsin Allah'ım sen.Verdiğin emirler böyle güzelken sen ne kadar güzelsin kim bilir Rabbim..Canım regl geçen ay 7sinde oldum bu ayı bekliyorum.Doğumdan 6 ay sonra regl oldum canım..

zeyomcum süpersin çok güzel motive ediyorsunuz burda hepiniz beni
su şişem masamda içiyorum bolbol,
az önce gazetede okudum hadise 1 ayda 13 kg vermiş :26:
şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…