ya hafta sonu yıyınce psıkolojık olarak davullastıımızı hıssedıorz
ama bılıorz kı 7000 kalaori fazladan almamız gerekıo 1 kılo almak ıcın
e 2 gundede bu kadar alamıcaımıza gore
hemn kaldıımız yerden devam edınce o sıslık gıdıo
zeyom nerede acaba
1 kilo için 7000 kalori mi almak lazımmış bak ben bunu bilmiyodum
bilmem bugün hiç görünmedi zeyom
Kızlar giremedim bugun çok kötüdüm
sabahtan beri bir ara elektrik kesildi sonra klimalar kapandı 2 saat burası oldu 35 derece odanın içi bana fenalık geldi afedersiniz kustum..
Bole tansiyonum düştü filan ancak geldim kendimi
artık vucut bence sinyal veiyor
hafta sonu birgün iftardaydım orda abartmadan yedim
iyiyim yanii tartılamadım hala malesef gelmedi tartım burdaki eski tartı 61,5 gösterdi beni üstüm başımla bide sabah...
Boyle geçmişe bakamadım
neyaptım herşeyim yaptınmı kızartmanı
Kızlar giremedim bugun çok kötüdüm
sabahtan beri bir ara elektrik kesildi sonra klimalar kapandı 2 saat burası oldu 35 derece odanın içi bana fenalık geldi afedersiniz kustum..
Bole tansiyonum düştü filan ancak geldim kendimi
artık vucut bence sinyal veiyor
hafta sonu birgün iftardaydım orda abartmadan yedim
iyiyim yanii tartılamadım hala malesef gelmedi tartım burdaki eski tartı 61,5 gösterdi beni üstüm başımla bide sabah...
Boyle geçmişe bakamadım
neyaptım herşeyim yaptınmı kızartmanı
Bugün niyetli değilim.Bebeğimin sütü artık hiç yetmemeye başladı.İş yerinde gizli gizli bisküvi yiyorum..Napim onlar oruçlu iken öyle şapır şapır yiyemem..Bugün de böyle idare edeceğim. İnşallah yemeyle birlikte kilolar geri gelmez..Aminn..
Hullcim günlük alman kalori geçmicen yani korumayamı aldın kendini
artık iyisin ya zaten sıkma kendinii
herşeyim sende takma 1 kilo almadın vucut ödem yaptı sende ödemlisin ben gibi yürüyüş su iç bol bol iyi gelcek bide çok takma bak takıncada gitmiyoo
meri zaten bebişin ufak süt lazım ona ramazanda sana oruç tutmama hakkın var benim iki çocuktan 3 senem var tutmam gereken.. sen çok sıvı tüket sonra yeşillik bulgur hurma ye faydasını görürsün regl oldunmu sen.. doğumdan sonra
Hullcim günlük alman kalori geçmicen yani korumayamı aldın kendini
artık iyisin ya zaten sıkma kendinii
herşeyim sende takma 1 kilo almadın vucut ödem yaptı sende ödemlisin ben gibi yürüyüş su iç bol bol iyi gelcek bide çok takma bak takıncada gitmiyoo
meri zaten bebişin ufak süt lazım ona ramazanda sana oruç tutmama hakkın var benim iki çocuktan 3 senem var tutmam gereken.. sen çok sıvı tüket sonra yeşillik bulgur hurma ye faydasını görürsün regl oldunmu sen.. doğumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?