beeeeeeeeeen hergun 5 kere en az tartılırım
evde tartı var diye aramızda hergün hergüntartılan var mı ben hafta da bir oda doktor kontrolünde tartılıyorum daha azmettirici oluyor
tabi canım normal denin dediğin gibi olmadıda tartının kollarına atınca kendini sabah akşam tartılıyo insan
bu ara ben öyleydim
süper zeyom yaaa
haftaya muhtemelen 60 olursun
eeee etrafındakıler farkedıo mu
ben senin gibi olsam kafayı yirim
tşk :))
ya ben bile aynaya baktığımda küçüldüğümü fakediyorum
zaten kıyafetler rahatladı bolladı eski olmayan kotlarımı giyiyorum
insanlarda ramazan yaradı diyoalr ama onun evveliyatını bilmioy kimse..
benim karnım çoktu doğumdan sonra gitmiyo midemle karın arası o baya bi indi tamam dümdüz değil ama en azından makul...
ya aslında akşamları azda olsa tatlı yiyorum yemesem çok daha iyi gider ya inşallah hullycim 60 görürüm :)
ben yedım zaten kuzu
su ıcer tartılırım
yemek yer tartılırım dusa gır tartıl cık tartıl
ama hakaten 8 kılo vermıs oldum bugun 11 agustosta tam 2 ay olcak benım dıyet
mutlu oluorm
bıde 50 lerı gordummu varya
deymeyın keyfıme
ısın deısık tarafı artık eskısı gıbı yıemıorm
az yemekle doyuorm ben
tatlış kötü bir durum yahelede ben bu kadar sıkı rejim yaparken tırlatırım sanırım
ya bı parca ye tabı ama bı gun ye dıer gun yeme
ole dengele
bence cok ıı gıdıosn sen
bayrama kadar 58 garanti
ya aslında kilo verme seruveninde ilk başlayınca 40 gün tartılmayın deniyor diyetisyene bile gisiliyosa doktorunuza kilonuzu sizinle paylaşmamasını söylüyor kim söylüyor
TEk şişman beynimiz kitabını yazan ablamız
Tartı kilo aldırır diyoo
hully gibi vermesi gerekn 1-2 kilo olanlar için öneriyoo bunu
kizlar sey diyom ayiptir soylemesi bugun canim acayip kurabiye cekiyo :18: yapip iki tane yesem olur mu yok derseniz yapmiyacam
ben bu tarz ayrandır lapadır patatestir bole şeyleri sevmiyorum bence onlar vucuttan suyu atıyo başka bişi değil..
önemli olan nefsine ve iradene sahip olmak
evet haklisin vazgectim bu sekilde en iyisi yavas yavas gitsin ne olacak ki
sende çok bişi yok galiba 53 lerdemiydin boyun kaç
boyum 1.60 su an ki kilo 54.3 ama ben 47 lerde geziyordum takiii sigarayi birakasiya kadar birden nasil aldiysam o kadar kiloyu 5 ay oldu sanirim sigarayi birakali gerci pisman degilim aldigim kilolardan dolayi cunku su an cok cok saglikliyim
1,60 san 54,3 çok bişi değil 47 hakkaten azmış... bence 50-52 idealdir senin için
sigarayı bıraktığın için kilo alman çok normal herkez alıyoo bıraklanalr sen ucuz atlatmışın bence.. önemli olan sağlıklı olman bende bıraktığım dönemde 5-6 kilo almıştım
metebolizma değişiyoo çok normall bide iştah artıyoo abur cubur çoğlaıyoo derken kilo alnıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?