Hully'nin Diyet Günlüğü

süper zeyom yaaa
haftaya muhtemelen 60 olursun
eeee etrafındakıler farkedıo mu

tşk :))
ya ben bile aynaya baktığımda küçüldüğümü fakediyorum
zaten kıyafetler rahatladı bolladı eski olmayan kotlarımı giyiyorum
insanlarda ramazan yaradı diyoalr ama onun evveliyatını bilmioy kimse..
benim karnım çoktu doğumdan sonra gitmiyo midemle karın arası o baya bi indi tamam dümdüz değil ama en azından makul...
ya aslında akşamları azda olsa tatlı yiyorum yemesem çok daha iyi gider ya inşallah hullycim 60 görürüm :)

ben senin gibi olsam kafayı yirim

ben yedım zaten kuzu
su ıcer tartılırım
yemek yer tartılırım dusa gır tartıl cık tartıl
ama hakaten 8 kılo vermıs oldum bugun 11 agustosta tam 2 ay olcak benım dıyet
mutlu oluorm
bıde 50 lerı gordummu varya
deymeyın keyfıme
ısın deısık tarafı artık eskısı gıbı yıemıorm
az yemekle doyuorm ben

ya bı parca ye tabı ama bı gun ye dıer gun yeme
ole dengele
bence cok ıı gıdıosn sen
bayrama kadar 58 garanti

zihniyetin yenilendi çünkü canım bende önce 70 sonra 60ı görürüm inş

tatlış kötü bir durum ya helede ben bu kadar sıkı rejim yaparken tırlatırım sanırım

ya aslında kilo verme seruveninde ilk başlayınca 40 gün tartılmayın deniyor diyetisyene bile gisiliyosa doktorunuza kilonuzu sizinle paylaşmamasını söylüyor kim söylüyor
TEk şişman beynimiz kitabını yazan ablamız
Tartı kilo aldırır diyoo
hully gibi vermesi gerekn 1-2 kilo olanlar için öneriyoo bunu

ya bı parca ye tabı ama bı gun ye dıer gun yeme
ole dengele
bence cok ıı gıdıosn sen
bayrama kadar 58 garanti

ağzından bal damlıyoo senin öperim :)))

iftarım
2 yk fasulye
2-3 yk kaşığı sebze sote sarımsaklı yoğutla
2 yk makarna
50 gr pide
bi kaç kaşık salata

sonra çeyreki biraz geçer dilim güllaç

artık bayrama kadar vermem gereken kılo mıktarım 1600 ondan sonra tam 50
ay cok sevınıorm ya neydı o tartıda 59.700 gorduum gun
eskı pantolonlarımı denemıstım o gun hepsımı tayt gıbı olur bıde kumas pantolonlar
nası uzuldum anlatamam gomleklerım desen ust dugmeler kapanmıo
sımdı ne mı oldu bu seferde hepsı bol gelıo
pantolonlar yakısmıo gıbı
asanırım 55 falandım o pantolonları aldıımda
eee sımdı
bı belımı olctum kızlar
60 cm tam

kizlar sey diyom ayiptir soylemesi bugun canim acayip kurabiye cekiyo :18: yapip iki tane yesem olur mu yok derseniz yapmiyacam

tamam hehehe yapipta bir taneyle kalmam ben neyse yapmiyacam ya vazgectim sikacam nefsimi hep o mu ustun gelecek kizlar su ayran detoksu nasil birsey ben haftaya 2 gun deniyecem aranizda yapan oldu mu

ben bu tarz ayrandır lapadır patatestir bole şeyleri sevmiyorum bence onlar vucuttan suyu atıyo başka bişi değil..
önemli olan nefsine ve iradene sahip olmak

hullycik
seninkide irade harikasın 59 kilodan düşmen ki 59 da çok değil yanii benim şuan olmak istediğim kilo ilk etapta 51 kilolardasın
azmin için kutluyorum senii bol gelenleride yada daralt yada ver birine..
dolapta durdukca bilinç altı tekrar kilo alma moduna girermiş :18:

sende çok bişi yok galiba 53 lerdemiydin boyun kaç

boyum 1.60 su an ki kilo 54.3 ama ben 47 lerde geziyordum takiii sigarayi birakasiya kadar birden nasil aldiysam o kadar kiloyu 5 ay oldu sanirim sigarayi birakali gerci pisman degilim aldigim kilolardan dolayi cunku su an cok cok saglikliyim

boyum 1.60 su an ki kilo 54.3 ama ben 47 lerde geziyordum takiii sigarayi birakasiya kadar birden nasil aldiysam o kadar kiloyu 5 ay oldu sanirim sigarayi birakali gerci pisman degilim aldigim kilolardan dolayi cunku su an cok cok saglikliyim

1,60 san 54,3 çok bişi değil 47 hakkaten azmış... bence 50-52 idealdir senin için
sigarayı bıraktığın için kilo alman çok normal herkez alıyoo bıraklanalr sen ucuz atlatmışın bence.. önemli olan sağlıklı olman bende bıraktığım dönemde 5-6 kilo almıştım
metebolizma değişiyoo çok normall bide iştah artıyoo abur cubur çoğlaıyoo derken kilo alnıyo...

malesef aliniyormus biliyorum zayifoldugumu boyuma gore kilom 2 kilo falan fazla ama siki oldugu icin fazla gorunmuyor. ben sigarayi birakinca ilk ay verdim 45 e bile dustum ama birden ne olduysa her yedigimden zevk aldim sonuc bu..yani bir ogunu fazla kacirsam direk kilo aliyordum bir haftada 1 kilo bile aldigim olmustu metabolizmam baya yavaslamisti neyse ki o siskinlikleri falan hepsini atlattim..sen sigaraya baslamadin demi benim artik aklima bile gelmiyor zaten gelse ne olacak asla baslamam o illeteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…