YOK canım insan gibi sorana elbette cevap veririm sadece sözlerini dikkate almam
eğitimli, çok zengin ve dindar değilsen soruna cevap vermeyecek
Ya bu arada açığımı bulmak için eski mesajlarıma kadar bakmak zorunda kalmışsınız bi soda alın isterseniz iyi gelir
Offf gerçekten baydım. Suriyelilerden uzak nezih çevrelerde oturun muhabbetinden biliyorum üyeyi. Hayır çalışarak nerden nereye geldik havası veriyor sürekli. Sanki bi o okumuş bi onun evi var hay rabbim ya. Eğitimli çok zengin ve dindar çevresine şükretsin. Daha bişey demiyorum :)
Ne eğitimine, ne çocuklarına ne de evlerine inanmayan bir ben mi varım yahu
Merak etmiyor değilim.
şöyle düşün; Tr şartlarında kenara para konarak alınan evler (!) sonrası çorap söküğü gibi geliyor
Bide ben sallamasyon geldi nedenseNe eğitimine, ne çocuklarına ne de evlerine inanmayan bir ben mi varım yahu
He aynı valla ama dindar versiyonuBana da inandırıcı gelmedioffice eger gercek ise aileden zengindirler zaten.
Angelina jolie ve brad pitt gibi de bir cift olduklarını da eklemeyi unutmuş bu arada
Silah varsa yolla bana kendimi vurucamBana da garip geldi ha tamam aileden zengindirler,yorum yapamam
Ama 18'inde evlenip 6 çocuk yapıp uni.okuyup
zengin olup
vallahi bak hayal bile edemiyorum ki yazayım bana garip gelen teferruatları
:)
Silah varsa yolla bana kendimi vurucam
32 yaşındayım bizzat şahsen kendim de çalışıyorum henüz 3 çocuğum var bir de evim evin de hala borcu bitmedi
Biz nerede yanlış yaptık da zengin olamadık yav
O eğitimli ve cok zengin insanlar maalesef dindar değilmiş canım seni kandirmislarCanım herkes birşeyler söylemek ister bu süreçte sen sakın canını sıkma. Oturduğum yerde beni çok yargilarlardi. Çok moralim bozulsa da sonra bir süre sonra bir sekilde eğitimli cok zengin dindar insanlarla oturup kalkmaya basladik. Hepsi istisnasız bizi tebrik etmeye çok iyi yaptığımızı söylemeye başladı. Anladım ki diğerleriyle muhatap olmam hataymis. Herkes kendi seviyesinde kendi fikrinden insanlarla oturup kalkmalı. Artık bu çevremdeki insanların ne dediğini hiç umursamıyorum. Sen de öyle yap kendini üzme boş yere
O eğitimli ve cok zengin insanlar maalesef dindar değilmiş canım seni kandirmislar
Dindar olan kimseler başka insanları asağilamaz yaratılani yaratandan ötürü sever ve sayar.insan ayırt etmez. Onlar günümüz modern dincilerinden olabilir. Ikisi çok farklı şeyler.
Sen pembe misin?benim sevmediğimi nerden çıkardın ben beş sene bekledim. doktorların asla olmaz dediklerinde oldu. bebeklerim. hassazım
Pembe30 mu yoksa bu kız?30pembe miydi acaba?Sen pembe misin?
Evet 30pembeydi galiba. Cok benziyor onun da ucuz kizlari olacakti esi polisti. Merak ettim o mu acaba?Pembe30 mu yoksa bu kız?30pembe miydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?