Hükümetten evlenene 10 bin lira!

eğitimli, çok zengin ve dindar değilsen soruna cevap vermeyecek

Offf gerçekten baydım. Suriyelilerden uzak nezih çevrelerde oturun muhabbetinden biliyorum üyeyi. Hayır çalışarak nerden nereye geldik havası veriyor sürekli. Sanki bi o okumuş bi onun evi var hay rabbim ya. Eğitimli çok zengin ve dindar çevresine şükretsin. Daha bişey demiyorum :)

Ya bu arada açığımı bulmak için eski mesajlarıma kadar bakmak zorunda kalmışsınız bi soda alın isterseniz iyi gelir

Yok sen benim bi yerde dikkatimi çektin. Değişik bir şey yazmıştın ondan biliyorum.

Ne eğitimine, ne çocuklarına ne de evlerine inanmayan bir ben mi varım yahu

Bana da garip geldi ha tamam aileden zengindirler,yorum yapamam
Ama 18'inde evlenip 6 çocuk yapıp uni.okuyup
zengin olup
vallahi bak hayal bile edemiyorum ki yazayım bana garip gelen teferruatları
:)

Bana da garip geldi ha tamam aileden zengindirler,yorum yapamam
Ama 18'inde evlenip 6 çocuk yapıp uni.okuyup
zengin olup
vallahi bak hayal bile edemiyorum ki yazayım bana garip gelen teferruatları
:)
Silah varsa yolla bana kendimi vurucam

32 yaşındayım bizzat şahsen kendim de çalışıyorum henüz 3 çocuğum var bir de evim evin de hala borcu bitmedi
Biz nerede yanlış yaptık da zengin olamadık yav

O eğitimli ve cok zengin insanlar maalesef dindar değilmiş canım seni kandirmislar

Dindar olan kimseler başka insanları asağilamaz yaratılani yaratandan ötürü sever ve sayar.insan ayırt etmez. Onlar günümüz modern dincilerinden olabilir. Ikisi çok farklı şeyler.

Daha o konuya gelmemislerdir belki

Arkadas kendini gostermis yine. Kendisi Suriyeli multecilerin hic sorun cikarmayip yasadigindan bahsederken Fatih'e gel istersen dedim. Cevap siz de daha zengin nezih semtlerde yasayin biz oyle yapiyoruz oldu

Sadece bursla gecinmeyi düşünüp bu kadar cocukla memur maasiyla nasil daireler alınıyor?. Madem soyle biz de yapalım yahu sevaba girersin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…