Arkadasta bi bilirkişi edaları falan...Du bakalım.
Yok bi sure üyelik iptali yaptırmış.Cogniyi etiketlicektim, meal dedim mi ona kosarım ama etiketleyemedim,nick mi degistirdi?
Yok bi sure üyelik iptali yaptırmış.
Yokluğu nasılsa belli dimi?:/
Hahahaha :) O ayrı bir vakaydi da bu da bi değişik.Bu ne ya...
Aklima bi uye geldi mesajlarini okuyunca... Dini konular, ayetler paylasip banlanan, banlanınca da " bu konularda banlaninca şehit oluyormusum gibi hissediyorum" ( yada buna benzer bisey) yazan üye geldi nedense aklıma...
Adını unuttum neydi kiKim o ya
Ben de bilmiyom kiAdını unuttum neydi ki
Dans bizim de gelirimiz ona yakin aylik ama inan birak zengini cocuk okula basladi ikincisi geldi ailelere yardim derken elde avucta kenara atacak bir sey kalmıyor
Belki evinizi alırken Allah ve Rasulune savaş açtığınız içindir. İşte biz onu yapmadık (bkn faiz ayetleri)
27 sinde evlenen bir iki çocuk yaparneden 27 yaşını doldurmadan?
27 sinde evlenen bir iki çocuk yapar
18 inde evlenen en az 4 -5 doğurur doğurur durur
10 bin tl ile acılar içinde yaşayanları da gördüm ya gözüm açık gitmez. Herkes gelirine göre harcar ok de... o kadar da degil yani. 10 bin ile gayet de güzel yaşanır, hiçbir şeyden geri kalınmaz, birikim de yapılır...
Bu ülke dini vaaz verenlerin hırsızlıkları yüzünden bu halde değil mi zaten... Bu konu sınırları aşar :)Cok kotuymus gercekten. Ama burada arkadas dini vaaz verdigine gore helal yollardan kastediyordur. Aklim almiyor o yuzden :)
Aylik gelirimiz 10 bin lira olmasa da yüksek iki cocuk var biri okula basladi aylik okul masraflari cocugun masraflari hele bu ay hastalık su bu derken sıfırı tükettik. Birikim yapmak da cocuklar varken zor biz yapamiyoruz en azindan.10 bin tl ile acılar içinde yaşayanları da gördüm ya gözüm açık gitmez. Herkes gelirine göre harcar ok de... o kadar da degil yani. 10 bin ile gayet de güzel yaşanır, hiçbir şeyden geri kalınmaz, birikim de yapılır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?