• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hükümetten evlenene 10 bin lira!

Arkadas kendini gostermis yine. Kendisi Suriyeli multecilerin hic sorun cikarmayip yasadigindan bahsederken Fatih'e gel istersen dedim. Cevap siz de daha zengin nezih semtlerde yasayin biz oyle yapiyoruz oldu:KK53:

Sadece bursla gecinmeyi düşünüp bu kadar cocukla memur maasiyla nasil daireler alınıyor?. Madem soyle biz de yapalım yahu sevaba girersin:KK45:

valla mı hahah :)

memur maaşıyla ancak bir tane ev alırsın onun borcunu da uzun yıllar ödersin.

Evet 30pembeydi galiba. Cok benziyor onun da ucuz kizlari olacakti esi polisti. Merak ettim o mu acaba?
Hım olabailir valla neyse ya.
O değilde 88 liyi anlayamadım hem benden 2 yaş küçük hemde 6 çocuk inanmıyorum 11 yıllık evliliğimde ben birinin bulamadım zira bulsam başka düşünemem ama maşallah arkadaş okumuşlar 6 çocuk bir kaç daire anacaığım yerinde sayan bir biz mi varız bu ne ya nereden geliyor bu zenginlik cesaret anlayamadım.
Benim eşimde devlet memuru ama biz olduğumuz yerde sayıyoruz valla yinede hamdolsun şükürler olsunda bilemedim şimdi ahh bu benim kocam ahhh sana o kadar dedim şu gardaşlarına yardım etme diye ama hani lafa dinleyecek adam:KK67::KK67: ahhhh

Hım olabailir valla neyse ya.
O değilde 88 liyi anlayamadım hem benden 2 yaş küçük hemde 6 çocuk inanmıyorum 11 yıllık evliliğimde ben birinin bulamadım zira bulsam başka düşünemem ama maşallah arkadaş okumuşlar 6 çocuk bir kaç daire anacaığım yerinde sayan bir biz mi varız bu ne ya nereden geliyor bu zenginlik cesaret anlayamadım.
Benim eşimde devlet memuru ama biz olduğumuz yerde sayıyoruz valla yinede hamdolsun şükürler olsunda bilemedim şimdi ahh bu benim kocam ahhh sana o kadar dedim şu gardaşlarına yardım etme diye ama hani lafa dinleyecek adam:KK67::KK67: ahhhh
Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin en kisa zamanda canım. :KK19:

Evet fetihce de oyleymis. O sanırım bu kadar tesadüf fazla :)

Ne kapisirdik pembe senle:KK51:

Hadi ya o da mi ogretmenmis? Bu kadar tesaduf fazla cidden :)
Aynen karanfil, pembeyle gun asiri mutlaka bir baslikta girisirdik birbirimize.Sonra hoopp ban :) O zamanlar cok didişkendim.Artik duruldum.:KK53:

ikisi de akp li onu es geçmişsiniz. nese. beni de sorgulamayın da benim bir evim var onun da kredisini ödüyorum daha da 6 senesi var. birde babamın aldığı ev var memlekette onu satıp alt kat daireyi aldım ama o da kredili. onu da babam ödüyor allah razı olsun.

fazla giremiyorum siz yazın girdikçe yazarım hanımlar zira sancım var şuan sağlıcakla

Ya eşim tam sayısını çevreye pek söylemiyor. Ben de tanıyan olur diye yazmadım. Malum tanıyan biri okusa çevrede benden başka yok :) her ne kadar arkadaşları genel olarak 3e kadar çıksa da devamını getiren olmadı

Deli cesareti diyelim

Rabbim yarattığının rızkını verir derken kalpten inanmak gerek belki de. 0dan başladık biz. 500tl bursla geciniriz diyerek evlendik. Her çocukta fazlasıyla kazandık elhamdulillah

Şükür rızkı arttırır ondan dedim derslerinde çok başarılılar maşallah hatta büyüğü bilsem e seçildi. Küçüğü daha bi zeki. Aynı zamanda da sorumluluk sahibi akıllı çocuklar. Etraftaki bazı çocukları gördüğümde bundan bi tane olacağına bizimkilerden 10 tane daha iyi derim genelde

Tek çocuk olmasın ya ben tekim

Amin. Biraz yorucu tabi o kadar lay lay lom değil ama oyuncu anneyi takip ettiğimden beri daha bi rahatım sanki.

28 yaşında 6 tane çocuk sahibi olmak ne diyeyim cidden deli cesareti..

Hadi ya o da mi ogretmenmis? Bu kadar tesaduf fazla cidden :)
Aynen karanfil, pembeyle gun asiri mutlaka bir baslikta girisirdik birbirimize.Sonra hoopp ban :) O zamanlar cok didişkendim.Artik duruldum.:KK53:
Dalgalandim da duruldum:KK75:Evet sen ne guzel polemiklerden uzak duruyorsun. Ben hala daha dalgalanma kismindayim:confused:

ikisi de akp li onu es geçmişsiniz. nese. beni de sorgulamayın da benim bir evim var onun da kredisini ödüyorum daha da 6 senesi var. birde babamın aldığı ev var memlekette onu satıp alt kat daireyi aldım ama o da kredili. onu da babam ödüyor allah razı olsun.
88 li ile kiyaslamiyorum. Eskiden 30pembe diye bir uye vardı. Onun ucuzleri olacakti ogretmendi esi polisti. Girmiyordu kkya seni ona benzetince o musun acaba dedim?

Bu arada hayirlisiyla kucagina al insallah dogum mu başladı?

O eğitimli ve cok zengin insanlar maalesef dindar değilmiş canım seni kandirmislar:KK70:

Dindar olan kimseler başka insanları asağilamaz yaratılani yaratandan ötürü sever ve sayar.insan ayırt etmez. Onlar günümüz modern dincilerinden olabilir. Ikisi çok farklı şeyler.
Kimse kimseyi aşağılamadı ki. Onlar herhangi birine birşey demedi sadece beni tebrik ettiler. Diğerleriyle muhatap olmamak kendi tercihim

Back