27 yaşını doldurmadan evlenme şartı mı var ?
Because offf kocalar kaçıyor. 27den sonra nasıl evlenip doğuralım? Devlet bize yatırım yapacaksa buna değmemiz gerek. Erken evlilik çok çocuk çok çocuk daha çok destekneden 27 yaşını doldurmadan?
Ama 2 seneden önce ayrılırsa maaş alamıyor.Ve kalan hak sahiplerine maaş değişikliği 2 sene sonra yapılıyorYETİM KIZA 24 MAAŞ
YOK niye öyle olsun ki.. biz 18 19 da evlendik. İlk yıllar eşim bitirdi üniversiteyi sonra da iyi bir yerde memur oldu. Şimdi de ben okuyorum iyi bir üniversitenin 4.sınıfında 6. Çocuğa hamileyken. Evlilik ve çocuk okumaya çalışmaya engel değil ki. ..tabiki genç genç evlenip enaz 3 tane doğurmak gerek.
ekonomik gücü eline almamak gerek,
şuanda çopu kişi bu yaşlarda üniden mezun oluyo üstüne bide iş arıyo ne evliliği ne çeyizi
YOK niye öyle olsun ki.. biz 18 19 da evlendik. İlk yıllar eşim bitirdi üniversiteyi sonra da iyi bir yerde memur oldu. Şimdi de ben okuyorum iyi bir üniversitenin 4.sınıfında 6. Çocuğa hamileyken. Evlilik ve çocuk okumaya çalışmaya engel değil ki. ..
Eşim de öyle yaptı. Çalış ev geçindir birikim derken 9 yıl 6 çocuk bir kaç da daire. Çok şükür:) 6. çocuk süpermiş
ben 24te evlendim ama ben hem okudum çalıştım hem birikim yaptım işyerimide açtım. 3 ay sonra 27 olucam diyorum çok erken evlendim şu zamanda evlilik yaşı enaz 30 olmalı
Resmen Erken yasta evlilige teşvik bu!!! Tayyipin 4 cocuk yapin sloganina denk düsüyor.. .Erken evlilik bol çocuk... Sonrageçim sikintisi , 3 gün sonra boşanma....
kızz şimdide 4 mü diyo 3 yetmedi heralde
Eşim de öyle yaptı. Çalış ev geçindir birikim derken 9 yıl 6 çocuk bir kaç da daire. Çok şükür
sevıyenız yerlerde tayyip askerlik arkadaşını snaıyorumResmen Erken yasta evlilige teşvik bu!!! Tayyipin 4 cocuk yapin sloganina denk düsüyor.. .Erken evlilik bol çocuk... Sonrageçim sikintisi , 3 gün sonra boşanma....
3 tü 4 demeye basladi son zamanlarda yakinda futbol takimini tamamlatir degisik herif... Bizim zeki insanimizda ona taparak catir catir cikarir...
YOK niye öyle olsun ki.. biz 18 19 da evlendik. İlk yıllar eşim bitirdi üniversiteyi sonra da iyi bir yerde memur oldu. Şimdi de ben okuyorum iyi bir üniversitenin 4.sınıfında 6. Çocuğa hamileyken. Evlilik ve çocuk okumaya çalışmaya engel değil ki. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?