Hükümetten evlenene 10 bin lira!

Neden yetim kıza maaş var da erkek çocuğa yok? 3 yaşında babasız 17 yaşında annesiz kalan birini biliyorum. Destek almak bu çocuğun da hakkı değil mi?

Erkek çalışsın işi ne? Kıza biz maaş veririz otursun diyor devlet baba

9 senede bir de.
Kadina siddetten baska birsey degil bu.
Bana çok ilginc geldi
6 çocuk 9 sene birkaç daire
Bu nasıl bir zenginlik abi :)))
Ha bir de uni. bitirme gayreti
Harbiden bu işte bir terslik değil bu terslikte bir iş var diyesim geldi

Eşim de öyle yaptı. Çalış ev geçindir birikim derken 9 yıl 6 çocuk bir kaç da daire. Çok şükür

Hahaha algı meselesi. Hayat görüşü. Çok şükürlük bir durum göremedim ben :) hayır maddi olarak eyvallah. 6 çocuğun duygusal ihtiyaçları nasıl tatmin edilir dersleriyle nasıl ilgilenilir sosyal gelişimlerine nasıl odaklanılır bilemedim.

Babasını kaybettiği için yetim maaşı alan kız çocuklarına, evlendiklerinde çeyiz parası ödeniyor. Bu para, kız çocuğunun aldığı yetim maaşının 24 ile çarpılması ile bulunuyor. Böylece evlenen kız çocuğu 2 yıllık maaşını peşin olarak alıyor. Kız çocukları boşanıp tekrar evlenirse yeniden çeyiz parası alamıyor. Çeyiz parası bir kereye mahsus ödeniyor. Bu parayı almak için evlilik cüzdanı ile birlikte SGK'ya başvurmak gerekiyor.

Şu kısım yeni değil ki ; ben 11 yıl önce almıştım bu çeyiz parasını . 24 aylık maaşın evlilik öncesi peşin ödenmesi.

Ya onu geç dans uni.okuyor 88 doğumlu kardeşimiz sen de ben de öyle gayret yok vallaha

9 senede 3. bile çılgınlık bence

Kocacimla gece gece delirmeceler yapsam o kadar çocuk benden çıkmaz :))
Seks hayatımda sorun mu var ne haha

Bana çok ilginc geldi
6 çocuk 9 sene birkaç daire
Bu nasıl bir zenginlik abi :)))
Ha bir de uni. bitirme gayreti
Harbiden bu işte bir terslik değil bu terslikte bir iş var diyesim geldi

Hey gidi kontes hey , sen kızını bırakıp işe başlasam mı başlamasam mı diye kumru gibi düşün ; insanlar her sene doğurup bir de okusun , bir de evleri dizsin .Ev ekonomisi değil monopoly mübarek

Hey gidi kontes hey , sen kızını bırakıp işe başlasam mı başlamasam mı diye kumru gibi düşün ; insanlar her sene doğurup bir de okusun , bir de evleri dizsin .Ev ekonomisi değil monopoly mübarek
Gaza bile gelemiyorum aus okuduklarimdan sonra önümdeki dosyayı yere fırlatıp

...... isini gücünü lan deyip basip çekip gidesim var

Offf :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…