- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Ya onu geç dans uni.okuyor 88 doğumlu kardeşimiz sen de ben de öyle gayret yok vallaha
Gaza bile gelemiyorum aus okuduklarimdan sonra önümdeki dosyayı yere fırlatıp
...... isini gücünü lan deyip basip çekip gidesim var
Offf :)
Devlet bile 27 yaş sonrası evlenmeyenlere evde kalmış muamelesi yapıp umudu kesmiş ya la ahahha
Devlet bile 27 yaş sonrası evlenmeyenlere evde kalmış muamelesi yapıp umudu kesmiş ya la ahahha
Evet zenginlikleri fazla. Kendisi eski bir konuda Suriyelilerin olmadigi nezih semtlerde yasayin demisti bize deBana çok ilginc geldi
6 çocuk 9 sene birkaç daire
Bu nasıl bir zenginlik abi :)))
Ha bir de uni. bitirme gayreti
Harbiden bu işte bir terslik değil bu terslikte bir iş var diyesim geldi
Ben ikisiyle manen çöktüm yetisemiyorum. Uyku desen zaten yok. Biz mi fazla irdeliyoruz baskalari cok mu rahat cozemedim?Hahahaalgı meselesi. Hayat görüşü. Çok şükürlük bir durum göremedim ben :) hayır maddi olarak eyvallah. 6 çocuğun duygusal ihtiyaçları nasıl tatmin edilir dersleriyle nasıl ilgilenilir sosyal gelişimlerine nasıl odaklanılır bilemedim.
Paramiz yetmez deyeydin :))Evet zenginlikleri fazla. Kendisi eski bir konuda Suriyelilerin olmadigi nezih semtlerde yasayin demisti bize de
Ben ikisiyle manen çöktüm yetisemiyorum. Uyku desen zaten yok. Biz mi fazla irdeliyoruz baskalari cok mu rahat cozemedim?
Karanfil durur mu yapistirdi cevabi. Fatihe yetiyor paramiz neydekParamiz yetmez deyeydin :))
6 çocuk mu? Cesaretinize hayran kaldım vallahi. Ben ilkinde pes ettim.YOK niye öyle olsun ki.. biz 18 19 da evlendik. İlk yıllar eşim bitirdi üniversiteyi sonra da iyi bir yerde memur oldu. Şimdi de ben okuyorum iyi bir üniversitenin 4.sınıfında 6. Çocuğa hamileyken. Evlilik ve çocuk okumaya çalışmaya engel değil ki. ..
YOK niye öyle olsun ki.. biz 18 19 da evlendik. İlk yıllar eşim bitirdi üniversiteyi sonra da iyi bir yerde memur oldu. Şimdi de ben okuyorum iyi bir üniversitenin 4.sınıfında 6. Çocuğa hamileyken. Evlilik ve çocuk okumaya çalışmaya engel değil ki. ..
Ya eşim tam sayısını çevreye pek söylemiyor. Ben de tanıyan olur diye yazmadım. Malum tanıyan biri okusa çevrede benden başka yok :) her ne kadar arkadaşları genel olarak 3e kadar çıksa da devamını getiren olmadıBir mi kac mi? Daireleri sayamadiniz sanirim yuvarlak bir rakam dediginize gore :)
Deli cesareti diyelimNasıl bir cesaret bu sendeki 6.bebeğe hamilesin..
Rabbim yarattığının rızkını verir derken kalpten inanmak gerek belki de. 0dan başladık biz. 500tl bursla geciniriz diyerek evlendik. Her çocukta fazlasıyla kazandık elhamdulillah6 çocuk, bir kaç daire
Biz nerede yanlış yapıyoruz ki
Şükür rızkı arttırır ondan dedim derslerinde çok başarılılar maşallah hatta büyüğü bilsem e seçildi. Küçüğü daha bi zeki. Aynı zamanda da sorumluluk sahibi akıllı çocuklar. Etraftaki bazı çocukları gördüğümde bundan bi tane olacağına bizimkilerden 10 tane daha iyi derim geneldeHahahaalgı meselesi. Hayat görüşü. Çok şükürlük bir durum göremedim ben :) hayır maddi olarak eyvallah. 6 çocuğun duygusal ihtiyaçları nasıl tatmin edilir dersleriyle nasıl ilgilenilir sosyal gelişimlerine nasıl odaklanılır bilemedim.
Tek çocuk olmasın ya ben tekim6 çocuk mu? Cesaretinize hayran kaldım vallahi. Ben ilkinde pes ettim.
Amin. Biraz yorucu tabi o kadar lay lay lom değil ama oyuncu anneyi takip ettiğimden beri daha bi rahatım sanki.Masallah ya Allah bagislasin. Eger yapiyorsaniz demekki maddi ve manevi olarak bakabiliyorsunuz demektir.
Hayirlisiyla kucaginiza alirsinuz insallah..
Hay maşallah bende çok çocuk seviyorum kardeş olmak çok güzel birşey ama doğurmak ve bakmayı yemiyor gözümYa eşim tam sayısını çevreye pek söylemiyor. Ben de tanıyan olur diye yazmadım. Malum tanıyan biri okusa çevrede benden başka yok :) her ne kadar arkadaşları genel olarak 3e kadar çıksa da devamını getiren olmadı
Deli cesareti diyelim
Rabbim yarattığının rızkını verir derken kalpten inanmak gerek belki de. 0dan başladık biz. 500tl bursla geciniriz diyerek evlendik. Her çocukta fazlasıyla kazandık elhamdulillah
Şükür rızkı arttırır ondan dedim derslerinde çok başarılılar maşallah hatta büyüğü bilsem e seçildi. Küçüğü daha bi zeki. Aynı zamanda da sorumluluk sahibi akıllı çocuklar. Etraftaki bazı çocukları gördüğümde bundan bi tane olacağına bizimkilerden 10 tane daha iyi derim genelde
Tek çocuk olmasın ya ben tekim
Amin. Biraz yorucu tabi o kadar lay lay lom değil ama oyuncu anneyi takip ettiğimden beri daha bi rahatım sanki.
Hay maşallah bende çok çocuk seviyorum kardeş olmak çok güzel birşey ama doğurmak ve bakmayı yemiyor gözüm
Ama şöyle bişey duymuştum tek çocuğa bakmak beş çocuğa bakmaktan zormuş,
iki çocuğa bakmakla beş çocuğa bakmak aynı şeymiş : D heralde doğru yazdım : p
Hay maşallah bende çok çocuk seviyorum kardeş olmak çok güzel birşey ama doğurmak ve bakmayı yemiyor gözüm
YOK niye öyle olsun ki.. biz 18 19 da evlendik. İlk yıllar eşim bitirdi üniversiteyi sonra da iyi bir yerde memur oldu. Şimdi de ben okuyorum iyi bir üniversitenin 4.sınıfında 6. Çocuğa hamileyken. Evlilik ve çocuk okumaya çalışmaya engel değil ki. ..
Yani şöyle oluyor : bakmaya ilk dördü saymadan 5.den başlarsak doğru da sonuçta onlar da tek çocuk iki kardeş üç kardeş oldu. Ama şu an için soracak olursan evet tek çocuktan kolay. Çünkü tek çocuk çok ilgi ister ve yaş farkından dolayı istediği ilgiyi vermen için çok yipranirsin. Şu an iki ufak dışındakiler benden özel ilgi beklemiyor. Ama hemen her hafta tiyatroya giderler her gün sohbet ederiz, olayları anlatıp onların fikirlerini alırız ki çoğu zaman çok mantıklı fikirler sunarlar. Aslında bakış açısına bağlı zor diye bakarsan zor kolay dersen üniversite bile bitiriyorsun.Hay maşallah bende çok çocuk seviyorum kardeş olmak çok güzel birşey ama doğurmak ve bakmayı yemiyor gözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?