- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Reklam afişinde tek dikkatimi çeken ve iğreti durduğu kanaatine vardığım nokta... Genel seçim havasından kopamamış bir reklam olması .
Belediyecilik hizmetleri ile baş örtülü eğitim hakkı ne alaka yahu ?
Tabii bu seçimlere bir belediye seçimi olarak bakılmayacağı , bu yerel seçimin AKP iktidarına güven oylamasını yansıttığı politikası söz konusu olunca , buralardan girmeleri de doğal oluyor .
Her zaman turbanin siyasi bir simge oldugunu dusunmusumdur. Zaten gundemi bol bol mesgul eden turbanli baciii haberleri, turbanli baci reklamlarida dusuncelerimi hakli kiliyor...
Bence genel secim dahi olsa oldukca cirkin bir afis. Cünkü altinda yatan mesaj igreti. Daha önce konustugumuz halki birbirine düsürmeye tesvikten baska bir amac tasimiyor cünkü. Böyle bir afisin ne demeye vardigini dikkatle düsünürsek, olay gayet acik. Yaptiklari basörtülü bacilarim sömürüleriyle de bütünlestirmek lazim ve pencereyi bütün olarak acip bakmak lazim.
Benim için genel seçim olsaydı afişin bir sakıncası yok , bu da bir icraat mi icraat ? Eee partiler seçilmek için icraatleri üzerinden reklam yapar mı yapar ? Ortada yasak vardı o kalktı , kullandı kullanmadı bu mevzuyu , yaptıysa çıkar yaptım der , siyaset bu .
Ama yerel seçimler için yanlış bir reklam çalışması , yanlış derken amaca gayet uygun aslında ama mantık olarak yanlış siyaset örneği benim için .
lambu o dediğin örnekleri vermeye kimse cesaret edemez
en önce muhafazakar kişiler karşı çıkar hatta afişleri yırtar
aslında senin söylediğin mantıklı böyle afişler yerine seçim meydanlarında söylenebilir
ama belediye seçimlere konuşulmasını da doğru bulmuyorum
genel seçimlerde konuşulmalı bu tarz konular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?