Hsg filmi

Yavaş ilerlemeyi de geç hiç yapılmıyormus Rabbim gönlünce verir inşallah vardır onunda bir zamanı dua etmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden

Yavaş ilerlemeyi de geç hiç yapılmıyormus Rabbim gönlünce verir inşallah vardır onunda bir zamanı dua etmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden
Aynen öyle malesef Rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin bekleyen hakkıyla anne babalık yapabilecek herkese

Bende bu ay ozel radyoloji merkezinde çektirdi
İşlem nasıl olur bilmiyorum ama iğne yaparlarsa yaptırmasak sıkıntı olur mu bilmiyorum
m.Bende ağrısına dayanmam kendimi kasarım diye anestezili oldum.Size damar yolu açıyorlar ben o tarafa bakmadım bile ordan ilać verip uyutuyorlar.Ve sizin hiçbirseyden haberiniz olmuyor.O yüzden çok rahat oldu benim.Sizde korkmayın.Tabi korkma demekle insanın korkusu gecmiyor.Baska seylere odaklanmaya çalışın.Zaten sizi korkmayın diye konuşturuyorlar.O esnada uyuyuveriyirsujuz

Bende bugün çekilicem rahim filmi
Dua edin banada bişey çıkmasın
Birazda korkuyorum

Hiç

Universte hastanelerinde çekiliyor HGS 10 dk bir işlem az ağrın oluyr ama normel

Merhaba arkadaşlar bende cumartesi günü anestezili cekildim sonrasında çok ağrım olmadı hafif lekelenme oldu iki gün şükür tuplerimde açıkmış sorun yokmus doktorum ilişki olsun sık sık dedi ama bazı yazıları gördüm bazı doktorlar ilişki olmasın felan demiş anlamadim kafam karıştı

Ankara'da misiniz acaba

Ankara'da mi cektirdiniz acaba

Maalesef öyle özelde olmaya çalışacağım inşallah
Korkulcak bişey gercketn yok yada bana öyle bilmiyorum ben burda yazılan acı sizi lar yuzunden korkup 1 yıl erteledim boşuna imiş çıkınca onu anladım en son bı operasyon daha geçirdim onda da çok korktum ama hiç bişey olmuyonmus insanlar daha başka ne acılar cekiyo bizim bunlar çok az yanında içini ferah tut sakin panikleme kasma kendini muayene olur gibi geçti benim

Berbat otesiydi böyle olduğunu bilseydim kesinlikle anestezi yaptirirdim Allah kimseye yasatmasin

Uludağ’da Hsg fiyatı nedir acaba ?

Uludağ’da Hsg fiyatı nedir acaba ?
ben uludağ üniversitesi hastanesine gidip geliyorum ama henüz çekim olmadi daha bu akıntı tedavisine basladilar yani ilac felan vajinadan gecmesini cekim icin insallah bu ay girmek nasip.olur randevu gün verirlerse insallah burasi arastirma olduğu icin bi ücret yok
özeller hep para tuzağı ama devlet engüzeli bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…