amin inşallahh rabbim kalbimize göre versin insallahh hepimizinBilgi ve tavsiyen icin cok sagol kuzum, bende devlete gidicem dedigin gibi katiliyoruminsallah faydasini goruruzde en kisa surede hayirli haberler aliriz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallahh rabbim kalbimize göre versin insallahh hepimizinBilgi ve tavsiyen icin cok sagol kuzum, bende devlete gidicem dedigin gibi katiliyoruminsallah faydasini goruruzde en kisa surede hayirli haberler aliriz
![]()
Ben Istanbul da echomar sisli de cekildim iki sene once 500 kesinlikle agri falan olmadi Hatta ped verdiler az miktarda kanama olabilir diye o bile olmadi ordan ciktim avmye gittim hic korkulacak bisey YokArkadaşlar merhaba. 8 ay önce düşük yaptım. İlk önce rahimde perde dendi, patalojide mol gebelik çıktı. Bugün tekrar doktora gittim ne alemde olduğumu anlamak için malum virüsten dolayı düzenler bozuldu. Bu doktorda rahimde şekil bozukluğu var dedi. Hem mol gebelik hem rahimde şekil bozukluğu var diyor. Rahim filmi çekilmesi lazım ama korkudan gidemeyeceğim biliyorum huyumu. Ankara'da yaşayıp çektiren var mı özel hastanede? Birkaç yere sordum ama fiyatlar maşallah uçup gitmiş. 2000 den açıyorlar ağızlarını. Devlet hastanesinde uyutan yerler var mı ya da özelde biraz daha uygun fiyata çektiren ? Şimdiden teşekkürler
Çok denedim ama yapamıyorum iğne ilaç hastane denince tüylerim diken diken oluyor kaç ay hasta yatıyorum ilaç verirlerse ne ala yok iğne falan derlerse kaçıp gidiyorum hemenhiç korkmayın allaha sığının dua edin öyle kötü düsünmeyin kötü olmasın negüzel esiniz cok istiyormuş benimde tam.aksi gibi esim istemiyo ben anne olmayı cok.istiyorum hastaneye bile gitmeye nefret ediyo ben zar zor hastaneye kntrollerimi muanelerime onu zor götürüyorum.sizde neden böyle korkma var acaba psikolojikmi dua herseyin ustesinden gelir
Devlet ücretsiz ama ne olur bilinmez kimi kolay diyor kimi bas bas bağırdım bayıldım acidan diyor bende şaşırdım iyiceBende onumuzdeki adetim gelirse eger adetten sonra cektirmeyi istiyorum. Ozel hastaneler para tuzagi hele ki istanbulda amaan amaan heepi birbiri ile yarisir durumda. Ama ilgilenen cok guzel dotkorlarda var ozel hastanelerde haklarini yememek lazim. Ben devleten cektiriyim diyorum, devlete demi ucretli veya ortalama nekadar bilisi olan var mi?
Bende çok zor şeyler yaşadım..
İlk gebeligim boş gebelik oldu kurtaj olmak zorunda kaldım. Devlet hastanesinde uyutmadan yapıldı ben 1 sene kendime gelemedim psikolojim bozulmuştu çocukta istemiyordum.. 1 senenin sonunda tedavi denedik olmadı, sonra hsg ameliyat.ardindan 6 ay boyunca tedavigebe kaldım her gün kan sulandırıcı kullandım kalp atışlarını duymuştuk mutluydum.ama bebeğimin kalbi durdu ve onu kaybettim haftalarca ağladım ve hâlâ kendime gelemedim. Bi sure sonra tekrar devam edeceğim tedaviye. Sizde lütfen korkmayın Allah şifa versin dualarım sizinle..
korku iyi degil böyle yapmayın icinizi ferah tutun dua edin korkulacak birsey yok biz kadiınız hepimizn basına bü tür olaylar illaki geliyo kadınsak katlanıyoruz işte herseyi kadınlar çekiyo ama ferah olunÇok denedim ama yapamıyorum iğne ilaç hastane denince tüylerim diken diken oluyor kaç ay hasta yatıyorum ilaç verirlerse ne ala yok iğne falan derlerse kaçıp gidiyorum hemeneşimde bıktı artık aramız bozuluyor bu sebeple
Haklısın gerçekten inşallah zamanla gecer bu düşünceler bazen bende diyorum minnacık bebeğim olsa anne dediğini duymak yürüdüğünü görmek geliyor icimdenkorku iyi degil böyle yapmayın icinizi ferah tutun dua edin korkulacak birsey yok biz kadiınız hepimizn basına bü tür olaylar illaki geliyo kadınsak katlanıyoruz işte herseyi kadınlar çekiyo ama ferah olun
rabbim istiyoki demek ki annelik duygusunu tatmanızı rabbim hepimze hayırlı evlatlar versin insallh bizde bu güzel duyguları tadarizHaklısın gerçekten inşallah zamanla gecer bu düşünceler bazen bende diyorum minnacık bebeğim olsa anne dediğini duymak yürüdüğünü görmek geliyor icimdenbazen rüyamda görüyorum bebeğim olduğunu kokusunu içime çekiyorum kaç kere gördüm bu rüyayı
![]()
İzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde haftaya cektirecegim ben, memnun kalan coktu bu nedenle orda yaptıracağımİmerhaba izmir'de nerde cektirceksiniz bende izmrdeyim ve yer arastiriyorumm
insalah acısız ağrısız geçer ve temiz çıkar sonucun burdan bilgi verirsen sevinirimİzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde haftaya cektirecegim ben, memnun kalan coktu bu nedenle orda yaptıracağım
İnşallah çok teşekkür ederim, daha önce doktora gittiniz mi elinizde degerleriniz var mi?insalah acısız ağrısız geçer ve temiz çıkar sonucun burdan bilgi verirsen sevinirim![]()
Amin Allah razı olsunamin inşallah allahim sizede saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin insallah üzüntü yapmayin kendinize zarar yasadiginiz gerçekten zor anliyorum benimde iki gebeligim sıkıntılı oldu anne olucam derken bende ayni sekilde yasadim iki düşük ne yazıkkı sevincim kursagima dügüm dügüm dizildi gercekten zor ben bile o psikolojiyi atlatamiyorum daha ama yinede diranetli olmaya çalışıyorum rabbim kalbimizi göre versin inşallah bizide unutmasın
Ben zübeyde hanımda çektirdim geçen sene uyutmuyorlar ama ben çok zorlanmadım sadece 10 saniyelik bir ağrı hissettim okadar, tabi işlemi yapan doktor çok önemli.Arkadaşlar merhaba. 8 ay önce düşük yaptım. İlk önce rahimde perde dendi, patalojide mol gebelik çıktı. Bugün tekrar doktora gittim ne alemde olduğumu anlamak için malum virüsten dolayı düzenler bozuldu. Bu doktorda rahimde şekil bozukluğu var dedi. Hem mol gebelik hem rahimde şekil bozukluğu var diyor. Rahim filmi çekilmesi lazım ama korkudan gidemeyeceğim biliyorum huyumu. Ankara'da yaşayıp çektiren var mı özel hastanede? Birkaç yere sordum ama fiyatlar maşallah uçup gitmiş. 2000 den açıyorlar ağızlarını. Devlet hastanesinde uyutan yerler var mı ya da özelde biraz daha uygun fiyata çektiren ? Şimdiden teşekkürler
İşlem nasıl olur bilmiyorum ama iğne yaparlarsa yaptırmasak sıkıntı olur mu bilmiyorumBen zübeyde hanımda çektirdim geçen sene uyutmuyorlar ama ben çok zorlanmadım sadece 10 saniyelik bir ağrı hissettim okadar, tabi işlemi yapan doktor çok önemli.
Teşekkür ediyorum Rabbim sanada sağlıkli sihatli bir bebek nasip eder inşallah isteyen herkeseBende çok zor şeyler yaşadım..
İlk gebeligim boş gebelik oldu kurtaj olmak zorunda kaldım. Devlet hastanesinde uyutmadan yapıldı ben 1 sene kendime gelemedim psikolojim bozulmuştu çocukta istemiyordum.. 1 senenin sonunda tedavi denedik olmadı, sonra hsg ameliyat.ardindan 6 ay boyunca tedavigebe kaldım her gün kan sulandırıcı kullandım kalp atışlarını duymuştuk mutluydum.ama bebeğimin kalbi durdu ve onu kaybettim haftalarca ağladım ve hâlâ kendime gelemedim. Bi sure sonra tekrar devam edeceğim tedaviye. Sizde lütfen korkmayın Allah şifa versin dualarım sizinle..
İğne derken neyi kastediyorsunuzİşlem nasıl olur bilmiyorum ama iğne yaparlarsa yaptırmasak sıkıntı olur mu bilmiyorum![]()
Ne kadara cekildi acabaİstanbul fatih fındıkzade
Bildiğiniz enjeksiyon ben kafayı yiyorum ondan hayatım boyunca hiç olamadım hastalıktan ölürken bile yaptiramadimİğne derken neyi kastediyorsunuz
Rahim filmi çekilirken iğne yapılmıyorki cnmBildiğiniz enjeksiyon ben kafayı yiyorum ondan hayatım boyunca hiç olamadım hastalıktan ölürken bile yaptiramadim
bende tüp bebekte yaptırdım orada şuan tekrar başlamak için gitmem gerekiyor ama gidemiyorum işlemler çok yavaş ilerliyormuş zaten bir bölümü pandemi hastanesi olmuş benim bebek hayallerim bu yılda yattıSabah tekrar gittim Etlik Zübeyde hanım'a boşa gitmişim kadın ne olduğunu yarım yamalak dinledi direk şu an ne rahim filmi çekiliyor ne bir şey boşa gelmişsin dedi gönderdi . Hem bir saat boşa beklemiş oldum hem de sıcakta yürüdüğüm ile kaldıhayır madem işlem yapılmıyor niye adetin 3. Günü gel diyorlar anlamadım