canım geçen sene ben adetten 5 gün sonra gitmiştim ilişki olmasın demişlerdi. demelerindeki sebep gebelik felan olabilir onun içinCANIM hatırlıyor musn yaa.. Filim öncesi cinsel perhiz var mıydı?
Anladım canım. Ben de bugün adetim bitiyor işte. Pazartesi gidedecğim. Peki sonrasında korunmuş muydun.canım geçen sene ben adetten 5 gün sonra gitmiştim ilişki olmasın demişlerdi. demelerindeki sebep gebelik felan olabilir onun için
pazartesiye kadar bekle 2 gün var. canım çekildikten sonra biz istanbulda 4 gün kaldık mecburen ilişki olmadı eve döndüğümüzde ilişki oldu 4 gün sonraAnladım canım. Ben de bugün adetim bitiyor işte. Pazartesi gidedecğim. Peki sonrasında korunmuş muydun.
4 gün bişey değil bir ay bekeyin diyenleri duydumda ben ondan sordum. canım.pazartesiye kadar bekle 2 gün var. canım çekildikten sonra biz istanbulda 4 gün kaldık mecburen ilişki olmadı eve döndüğümüzde ilişki oldu 4 gün sonra
Rahim filmi çektiren kadın günlük rutin yaşamına devam edebilmektedir. Öyle ki oldukça kısa süren bu işlem sonrasında araç kullanmasında, duş almasında ya da cinsel ilişki yaşamasında bir sakınca bulunmamaktadır. Ancak unutulmamalıdır ki her hasta kendi özelinde değerlendirilmektedir. Bu nedenle doktorun önerdiği ilaçların kullanılması ve tavsiyelerine eksiksiz bir şekilde uyulması gerekmektedir. bu ecomar ve sonemedin sayfasında yazıyor. Rahim Filmi Nedir linke tıkla bak4 gün bişey değil bir ay bekeyin diyenleri duydumda ben ondan sordum. canım.
Galiba antibiyotik kuallnılıyor çekim sonrası. o zaman da zaten korunmak gerekiyor.Rahim filmi çektiren kadın günlük rutin yaşamına devam edebilmektedir. Öyle ki oldukça kısa süren bu işlem sonrasında araç kullanmasında, duş almasında ya da cinsel ilişki yaşamasında bir sakınca bulunmamaktadır. Ancak unutulmamalıdır ki her hasta kendi özelinde değerlendirilmektedir. Bu nedenle doktorun önerdiği ilaçların kullanılması ve tavsiyelerine eksiksiz bir şekilde uyulması gerekmektedir. bu ecomar ve sonemedin sayfasında yazıyor. Rahim Filmi Nedir linke tıkla bak
ben kullanmadım canım ilaca gerek yok dedi Cevat hocaGaliba antibiyotik kuallnılıyor çekim sonrası. o zaman da zaten korunmak gerekiyor.
O zaman korunmaya gerek yok benim için önemli olan o.ben kullanmadım canım ilaca gerek yok dedi Cevat hoca
Arkadaşlar merhaba. 8 ay önce düşük yaptım. İlk önce rahimde perde dendi, patalojide mol gebelik çıktı. Bugün tekrar doktora gittim ne alemde olduğumu anlamak için malum virüsten dolayı düzenler bozuldu. Bu doktorda rahimde şekil bozukluğu var dedi. Hem mol gebelik hem rahimde şekil bozukluğu var diyor. Rahim filmi çekilmesi lazım ama korkudan gidemeyeceğim biliyorum huyumu. Ankara'da yaşayıp çektiren var mı özel hastanede? Birkaç yere sordum ama fiyatlar maşallah uçup gitmiş. 2000 den açıyorlar ağızlarını. Devlet hastanesinde uyutan yerler var mı ya da özelde biraz daha uygun fiyata çektiren ? Şimdiden teşekkürler
işlemden sonra korunmazsın zatenO zaman korunmaya gerek yok benim için önemli olan o.
İmerhaba izmir'de nerde cektirceksiniz bende izmrdeyim ve yer arastiriyorummKesinlikle hsg çektirin bence ben İzmir de 1000 TL ye anlaştım hemde 2. Girişim olucak ilki ilaçsız yapıldı cok zor geçmişti şimdi anestezi alarak yapılacak bakalım
ben bügün cekilcektim hsg cekilmedi yogun akıntı görüldügü icin.islem yapılmadı çünkü ilaçlı hsg olduğu için yumurtalıklar zarar görür dedi sana zarar vermeyelim dedi.kaldı buarada bursada oruruyorum uludag üniversitesi hastanesinde olucaktı araştırma olduğu icin cok güzel ilgileniyolar diger adetimi görünce artık adet bitiminden üç gün sonra çekim olabilir.ve hiç telaş yapmayın bende burda sordum 1500den baslıyo özelde çekim.ben derimki en güzeli randevu alın ve devlette yaptırın hic öyle korkulacak gibi bir sey degil bence jinekolojik muane gibi düsünün iki üc dakikalık islem veya 10 dakikalık adet sancısı gibi bi agrı olabilir okdr oda normal saten öncesinden kas gevsetici iğne yapiyolar ilaç verilecegi icin eger sizinde ilacli hsg yani rahim filmiyseArkadaşlar merhaba. 8 ay önce düşük yaptım. İlk önce rahimde perde dendi, patalojide mol gebelik çıktı. Bugün tekrar doktora gittim ne alemde olduğumu anlamak için malum virüsten dolayı düzenler bozuldu. Bu doktorda rahimde şekil bozukluğu var dedi. Hem mol gebelik hem rahimde şekil bozukluğu var diyor. Rahim filmi çekilmesi lazım ama korkudan gidemeyeceğim biliyorum huyumu. Ankara'da yaşayıp çektiren var mı özel hastanede? Birkaç yere sordum ama fiyatlar maşallah uçup gitmiş. 2000 den açıyorlar ağızlarını. Devlet hastanesinde uyutan yerler var mı ya da özelde biraz daha uygun fiyata çektiren ? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar merhaba. 8 ay önce düşük yaptım. İlk önce rahimde perde dendi, patalojide mol gebelik çıktı. Bugün tekrar doktora gittim ne alemde olduğumu anlamak için malum virüsten dolayı düzenler bozuldu. Bu doktorda rahimde şekil bozukluğu var dedi. Hem mol gebelik hem rahimde şekil bozukluğu var diyor. Rahim filmi çekilmesi lazım ama korkudan gidemeyeceğim biliyorum huyumu. Ankara'da yaşayıp çektiren var mı özel hastanede? Birkaç yere sordum ama fiyatlar maşallah uçup gitmiş. 2000 den açıyorlar ağızlarını. Devlet hastanesinde uyutan yerler var mı ya da özelde biraz daha uygun fiyata çektiren ? Şimdiden teşekkürler
özeller gerçekten para tuzağıben bügün cekilcektim hsg cekilmedi yogun akıntı görüldügü icin.islem yapılmadı çünkü ilaçlı hsg olduğu için yumurtalıklar zarar görür dedi sana zarar vermeyelim dedi.kaldı buarada bursada oruruyorum uludag üniversitesi hastanesinde olucaktı araştırma olduğu icin cok güzel ilgileniyolar diger adetimi görünce artık adet bitiminden üç gün sonra çekim olabilir.ve hiç telaş yapmayın bende burda sordum 1500den baslıyo özelde çekim.ben derimki en güzeli randevu alın ve devlette yaptırın hic öyle korkulacak gibi bir sey degil bence jinekolojik muane gibi düsünün iki üc dakikalık islem veya 10 dakikalık adet sancısı gibi bi agrı olabilir okdr oda normal saten öncesinden kas gevsetici iğne yapiyolar ilaç verilecegi icin eger sizinde ilacli hsg yani rahim filmiyse
aminn inşallahh rabbim tüm isteyene tatdirsın8 ay önce doktorum ultrason bakınca rahmin kalp şeklinde olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Anestezi ile hsg çektiler. Hsg de doktorun söylediği gibi rahimde perde çıktı.ameliyat oldum, ameliyattan 6 ay sonra gebe kaldım.size de Şifa versin Rabbim.
amin inşallah rabbim hepimizin sifasıni versin8 ay önce doktorum ultrason bakınca rahmin kalp şeklinde olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Anestezi ile hsg çektiler. Hsg de doktorun söylediği gibi rahimde perde çıktı.ameliyat oldum, ameliyattan 6 ay sonra gebe kaldım.size de Şifa versin Rabbim.
İstanbul'daymis hastane ben ankaradayim malesefBende bugün hekimoğlu görüntüleme merkezinde çekildim anestezisiz bir ağrım olmadı ağrısızdı korktuğum kadar olmadı
Ne güzel geçmiş olsun darısı bana8 ay önce doktorum ultrason bakınca rahmin kalp şeklinde olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Anestezi ile hsg çektiler. Hsg de doktorun söylediği gibi rahimde perde çıktı.ameliyat oldum, ameliyattan 6 ay sonra gebe kaldım.size de Şifa versin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?