Hsg filmi

İşin kötüsü ben iğne olamıyorum kaç ay hastalık çekiyorum yinede olamıyorum muayenede bile çok canım yanıyor kaldırabilecegimi hiç sanmıyorum kürtaj bile beni baya sarstı cocuk yapmaya korkuyorum eşim artık istiyor dört yıllık evliyiz ama ben korkuyorum istemiyorum hamile kalsam zaten sezaryan isterim sanırım ben doğum yapamam yemin ederim boşanmayı bile düşündüm çocuk istiyor diye psikologa gitmeye başladım bunlar yuzunden hastaneye girince bile tüylerim ürperiyor

Diş işlemi bile insanın canını daha çok acıtıyor

Uyutmalik bi durum yok ki veya o kadar ağrı olmuyor 6 saat kadar anestezi etkisini göreceksiniz bence iyi düşünün en fazla 5 dk işlem
İşin kötüsü ben iğne olamıyorum kaç ay hastalık çekiyorum yinede olamıyorum muayenede bile çok canım yanıyor kaldırabilecegimi hiç sanmıyorum kürtaj bile beni baya sarstı cocuk yapmaya korkuyorum eşim artık istiyor dört yıllık evliyiz ama ben korkuyorum istemiyorum hamile kalsam zaten sezaryan isterim sanırım ben doğum yapamam yemin ederim boşanmayı bile düşündüm çocuk istiyor diye psikologa gitmeye başladım bunlar yuzunden hastaneye girince bile tüylerim ürperiyor

Anladım uzuldum açıkçası psikolog ise yaradı mı peki

Anladım uzuldum açıkçası psikolog ise yaradı mı peki
Maalesef bu korkuyu atlatamadim iki aydır gidiyorum bebeğin ölümü dibe vurdurdu sanırım bir kere cesaret ettim ondada epey kötü bir süreç yaşadık ama bıktım bende eşime haksizlik oluyor gibi geliyor artik bu nedenden dolayı boşanmak bile geçti aklımdan aşırı bir korku var bende öldüm olası hastaneye sayılı gitmisimdir

Burda 1 2 değil tami tamına 9 defa düşük yasayan 3 4 defa kurtai olan insanlar onların yazılarını okuyun ordan cesaret alın hayat böyle gecmez

hiç korkmayın allaha sığının dua edin öyle kötü düsünmeyin kötü olmasın negüzel esiniz cok istiyormuş benimde tam.aksi gibi esim istemiyo ben anne olmayı cok.istiyorum hastaneye bile gitmeye nefret ediyo ben zar zor hastaneye kntrollerimi muanelerime onu zor götürüyorum.sizde neden böyle korkma var acaba psikolojikmi dua herseyin ustesinden gelir

Bende onumuzdeki adetim gelirse eger adetten sonra cektirmeyi istiyorum. Ozel hastaneler para tuzagi hele ki istanbulda amaan amaan heepi birbiri ile yarisir durumda. Ama ilgilenen cok guzel dotkorlarda var ozel hastanelerde haklarini yememek lazim. Ben devleten cektiriyim diyorum, devlete demi ucretli veya ortalama nekadar bilisi olan var mi?

Den den atasim geldi
Ankara baskent hastanesinde çektirdim. Agrisiz sizisiz oldu. Anestezi almadim. Sonrasinda çıktım gezdm yürüdüm. Adet ağrısı çekiyorsan hissetmezsin dediler. Hic adet agrisi cekmedim ki ben dedim. Hic hissetmedim desem yeridir. Neyse korkma git yaptır bence.

devlet ucretli degil ama ozeller gercekten para tuzağı tamam güzel ilgileniyolar ama 10 dakikalık islem icin neden bin500 bayasınki veya 900 kimine 2500 diyolar ama olmazki yani en güzeli devlet vallha ben sahsen cok memnunum devletten bana sadece özele giren bir ilaçı varmis onu al getir dediler 200 lira oda bende sasrdim devlet karsilamiyomus ozele giriyomuş hepsi bukdr ama ben tabi olamadim yogun akintin var dedi çekim yapamam dedi oyuzden 10 günlük ilaclarimi kullanip oyle jinekolojik muaneye gidicem ve sonra adet olmami bekliycem tekrar gün almak icin insallh hayırlısı ile temiz sonuclar alırız ve bebeklerimize kavuşuruz tez zamanda

Bilgi ve tavsiyen icin cok sagol kuzum, bende devlete gidicem dedigin gibi katiliyorum insallah faydasini goruruzde en kisa surede hayirli haberler aliriz

Ne güzel geçmiş olsun darısı bana mol gebelik nedeniyle bir sene çocuk yok zaten bende o arada bunu halledeyim diyorum ama çok korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum
Bende çok zor şeyler yaşadım..
İlk gebeligim boş gebelik oldu kurtaj olmak zorunda kaldım. Devlet hastanesinde uyutmadan yapıldı ben 1 sene kendime gelemedim psikolojim bozulmuştu çocukta istemiyordum.. 1 senenin sonunda tedavi denedik olmadı, sonra hsg ameliyat.ardindan 6 ay boyunca tedavi gebe kaldım her gün kan sulandırıcı kullandım kalp atışlarını duymuştuk mutluydum.ama bebeğimin kalbi durdu ve onu kaybettim haftalarca ağladım ve hâlâ kendime gelemedim. Bi sure sonra tekrar devam edeceğim tedaviye. Sizde lütfen korkmayın Allah şifa versin dualarım sizinle..

Bilgi ve tavsiyen icin cok sagol kuzum, bende devlete gidicem dedigin gibi katiliyorum insallah faydasini goruruzde en kisa surede hayirli haberler aliriz
amin inşallahh hiç korkmayın dua edin jinekolojik alttan muane gibi düsünün kisiden kisiye fark etsede gercekten ya iki üç dakikalik yada 10 dakikalik islem icinize ilac veriyo oda sanci yapabilir adet sancisi gibi düsünün oncesinden kas gevsetici ignede yapiliyo.tuplerde tikaniklik varmi diye varsa o ilac sayesinde acilir aksi durumda ise tüpler kapali ise felan saten tedavisini söylüyo ameliyat vs.gibii insallah tez zamanda iyi ve temiz sonuclarimiz olur allahim bizi bebeklerimize tez zamanda kavustursun tum isteyene tattirsin kucaklarimizi bos birakmasin.özellere para vermeyin derim tamam ama cok para gercekten devletler yani arastirma hastaneleri özellerden daha iyi ben memnunum insallah sizinde herseyiniz yolunda gider

Bende cekildim canim istanbul erdem hastanesinde uyutulmak istendim doktor dediki hic acimiyo neden anestezi istedin

Agzinizdan bal damliyor gercekten insallah tertemiz cikar sonuclarimiz umudumuzu kaybetmeyelim yeterko. Cok yorucu bir surec ve yol ama sabir insallaj

Agzinizdan bal damliyor gercekten insallah tertemiz cikar sonuclarimiz umudumuzu kaybetmeyelim yeterko. Cok yorucu bir surec ve yol ama sabir insallaj
amin inşallah hayirlısı ile rabbimin izniyle temiz sonuçlar alırız rabbim büyüktür ona sığınalım herseyi o bilir rabbim tez zamanda bizim kucaklarımızı doldursun evlat hasreti göstermesin insallah hersey güzel olur.hayırlı haberlerinizi alırız insallahh

amin inşallah allahim sizede saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin insallah üzüntü yapmayin kendinize zarar yasadiginiz gerçekten zor anliyorum benimde iki gebeligim sıkıntılı oldu anne olucam derken bende ayni sekilde yasadim iki düşük ne yazıkkı sevincim kursagima dügüm dügüm dizildi gercekten zor ben bile o psikolojiyi atlatamiyorum daha ama yinede diranetli olmaya çalışıyorum rabbim kalbimizi göre versin inşallah bizide unutmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…