Sekil bozukluğu nasılmış peki. Çok bir bilgim yok ama çift rahimle ve ya ters rahimle cocuk sahibi olanlar var. Mol gebelik üzüm gebelik denilen şey sanirim tehlikeli diye biliyorum erken teşhis olması cok iyi olmuş. Ama dediğim gibi rahim filmi korkulacak birşey değil gerçekten. Sonrasında antibiyotik kullandirtiyor. Hatta hamile kalma şansını artıyormuş rahim filmi. Rica ederim bu aradaTeşekkür ediyorum bebek ilk öldüğünde gittiğim doktor kürtaj sonrası ultrasonda bakarken söyledi bugün ki doktorda direk normal ultrasonda şekil bozukluğu dedi demekki bariz şekilde belli baya canım sıkıldı hem mol gebelik hem şekil bozukluğu nasıl oluyor anlamadım birde rahim filmi gerilimi başladı hayırlısıyla
Bir sürü çeşidi varmış şekil bozukluğunun. Benimki nasıl bilmiyorum büyük ihtimalle ameliyat olacaksın dedi zor bı ameliyat değilmiş gerçi çok şükür. Çocuk zaten yasak mol gebelik sonrası bir sene beklemek zorundasın bende en azından bir sene dolana kadar tedaviyi olayım dedim ama şu rahim filminden öyle korkuyorum ki cesaret edip gidemeyeceğim bu gidişleSekil bozukluğu nasılmış peki. Çok bir bilgim yok ama çift rahimle ve ya ters rahimle cocuk sahibi olanlar var. Mol gebelik üzüm gebelik denilen şey sanirim tehlikeli diye biliyorum erken teşhis olması cok iyi olmuş. Ama dediğim gibi rahim filmi korkulacak birşey değil gerçekten. Sonrasında antibiyotik kullandirtiyor. Hatta hamile kalma şansını artıyormuş rahim filmi. Rica ederim bu arada
Bende baya araştırdım adamı gitsem mi gitmesemmi bilemiyorum kalacak yer vs problem olur bana birde eşim izin alamayabilircanım eğer imkanın varsa istanbula git derim ecomar veya sonomed de cevat hoca var ben geçen sene sivastan gidip çektirmiştim çok memnun kaldım o ay hamile kalmıştım ama düşük yaptım banada mol gebelik felan dediler. eylül 19 da tekrar istanbula gidip aynı yerde tekrar çektireceğim
Bence git canım ben ilk hsg yi sivasta çekindim ölüyorum zannettim çok ağrım olmuştu tüplerim kapalı çıktı ameliyat bile oldum açılmadı Allah hocamdan razı olsun yarım saat uğraştı ve açtı. kalacak yeri sorun ediyorsan sabah gider akşamına dönersin. ben geçen yıl 650 verdim. 2 hafta sonraya randevu aldım 700 olmuş ve çok çok hafif ağrın oluyorBende baya araştırdım adamı gitsem mi gitmesemmi bilemiyorum kalacak yer vs problem olur bana birde eşim izin alamayabilirsen nasıl hallettin ve ne kadar ücret istiyor acaba hatırlıyor musun
Teşekkür ediyorum yarın arayıp sormayı deneyeceğim bakalım inşallah fiyat verirlerGeçmiş olsun öncelikle. Rahim filmi olmadan şekil bozukluğu görülebiliyor mu neye dayanarak söyledi bilmiyorum. Geçen sene Ankara'dan taşındım. Rahim filmi özelinde bilmiyorum ama pek çok başka hastaneden fiyat almıştım 5 6 bin cıvarı olan ameliyatı 900 TL'ye olmuştum. Eryaman hastanesi fiyatlar konusunda bence çok iyi. Annem rahatsız olduğu için her ay mutlaka gidiyorduk farklı bölümlere. SGK ile anlaşmalı kısmı çok fazla. Yine başka hastaneden tahlil için fiyat almıştım 1500tllik tahlili 250 300e yaptırmıştım. Ama bu ileri bir tetkik olduğu için muhtemelen kadın doğum doktoruna muayene olup onun önerisiyle istek yapılması gerekir. O zaman fiyat alabilirsiniz. Hastanenin temizlik ve ilgisinden memnunduk ameliyathane ve yatan hasta servisi de iyiydi personel ilgisi açısından. Tabi bir buçuk sene geçti değişmiş olabilir. Merkezde yaşıyorsanız biraz uzak ama bence fiyat farkı çoksa denemeye değer. Bir de kadın doğumda bir kısa saçlı kadın doktor vardı, ben kendisinden hiç memnun kalmadım beni yanlış yönlendirmişti yıllar önce. Arkadaşım da böyle bir sıkıntı yaşamış. Adını hatırlamıyorum şu an ayrılmış da olabilir veya başka bir kadın doktor olabilir, onun da hakkına girmiş olmayayım ama isim araştırıp gidin bence.
Bu gidişle ben vazgeçeceğim gibi şimdi böyleyse doğum nasıldır kim bilir dört yıldır erteledim çocuğu hep korkudan bir kere denedik hamile kaldım rabbim nasip etmedi belkide hayırlısı böyledirBence git canım ben ilk hsg yi sivasta çekindim ölüyorum zannettim çok ağrım olmuştu tüplerim kapalı çıktı ameliyat bile oldum açılmadı Allah hocamdan razı olsun yarım saat uğraştı ve açtı. kalacak yeri sorun ediyorsan sabah gider akşamına dönersin. ben geçen yıl 650 verdim. 2 hafta sonraya randevu aldım 700 olmuş ve çok çok hafif ağrın oluyor
Hiç duymadım nerede yeri acabaBende bugün hekimoğlu görüntüleme merkezinde çekildim anestezisiz bir ağrım olmadı ağrısızdı korktuğum kadar olmadı
Çok aksi zamana denk geldik maalesef virüs mahvetti her şeyiKesinlikle hsg çektirin bence ben İzmir de 1000 TL ye anlaştım hemde 2. Girişim olucak ilki ilaçsız yapıldı cok zor geçmişti şimdi anestezi alarak yapılacak bakalım
Telefonda bilgi vermiyor çoğu hastane bence gidip bilgi alabilirsinizTeşekkür ediyorum yarın arayıp sormayı deneyeceğim bakalım inşallah fiyat verirler
tabi o tercih sana ait canım bişey diyemem. Ama ben asla vazgeçmiycem elimden geleni yapıcam takdir AllahınBu gidişle ben vazgeçeceğim gibi şimdi böyleyse doğum nasıldır kim bilir dört yıldır erteledim çocuğu hep korkudan bir kere denedik hamile kaldım rabbim nasip etmedi belkide hayırlısı böyledir
İstanbul fatih fındıkzadeHiç duymadım nerede yeri acaba
CANIM hatırlıyor musn yaa.. Filim öncesi cinsel perhiz var mıydı?canım eğer imkanın varsa istanbula git derim ecomar veya sonomed de cevat hoca var ben geçen sene sivastan gidip çektirmiştim çok memnun kaldım o ay hamile kalmıştım ama düşük yaptım banada mol gebelik felan dediler. eylül 19 da tekrar istanbula gidip aynı yerde tekrar çektireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?