Hsg filmi

Ben Istanbul da echomar sisli de cekildim iki sene once 500 kesinlikle agri falan olmadi Hatta ped verdiler az miktarda kanama olabilir diye o bile olmadi ordan ciktim avmye gittim hic korkulacak bisey Yok

Çok denedim ama yapamıyorum iğne ilaç hastane denince tüylerim diken diken oluyor kaç ay hasta yatıyorum ilaç verirlerse ne ala yok iğne falan derlerse kaçıp gidiyorum hemen eşimde bıktı artık aramız bozuluyor bu sebeple

Devlet ücretsiz ama ne olur bilinmez kimi kolay diyor kimi bas bas bağırdım bayıldım acidan diyor bende şaşırdım iyice

korku iyi degil böyle yapmayın icinizi ferah tutun dua edin korkulacak birsey yok biz kadiınız hepimizn basına bü tür olaylar illaki geliyo kadınsak katlanıyoruz işte herseyi kadınlar çekiyo ama ferah olun

korku iyi degil böyle yapmayın icinizi ferah tutun dua edin korkulacak birsey yok biz kadiınız hepimizn basına bü tür olaylar illaki geliyo kadınsak katlanıyoruz işte herseyi kadınlar çekiyo ama ferah olun
Haklısın gerçekten inşallah zamanla gecer bu düşünceler bazen bende diyorum minnacık bebeğim olsa anne dediğini duymak yürüdüğünü görmek geliyor icimden bazen rüyamda görüyorum bebeğim olduğunu kokusunu içime çekiyorum kaç kere gördüm bu rüyayı

rabbim istiyoki demek ki annelik duygusunu tatmanızı rabbim hepimze hayırlı evlatlar versin insallh bizde bu güzel duyguları tadariz

Amin Allah razı olsun ..
Rabbim en kısa zamanda mucizeni sana bağışlasın, o duyguyu tattırsın

Ben zübeyde hanımda çektirdim geçen sene uyutmuyorlar ama ben çok zorlanmadım sadece 10 saniyelik bir ağrı hissettim okadar, tabi işlemi yapan doktor çok önemli.

Teşekkür ediyorum Rabbim sanada sağlıkli sihatli bir bebek nasip eder inşallah isteyen herkese

Sabah tekrar gittim Etlik Zübeyde hanım'a boşa gitmişim kadın ne olduğunu yarım yamalak dinledi direk şu an ne rahim filmi çekiliyor ne bir şey boşa gelmişsin dedi gönderdi . Hem bir saat boşa beklemiş oldum hem de sıcakta yürüdüğüm ile kaldı hayır madem işlem yapılmıyor niye adetin 3. Günü gel diyorlar anlamadım

bende tüp bebekte yaptırdım orada şuan tekrar başlamak için gitmem gerekiyor ama gidemiyorum işlemler çok yavaş ilerliyormuş zaten bir bölümü pandemi hastanesi olmuş benim bebek hayallerim bu yılda yattı 2021 e gebe girmeyi çok isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…