- Konu Sahibi Lavinya223
-
hiç bilmiyorum canım bıgüne randevu aldım doktora gideceğimAllah Allah niye böyle oluyo ki
İnsallah olacak canım umudumuzu kaybetmeyelimBende 1 de çekiliyorumçok heyecanlıyım umudun sonrasında hamile kalmaya kaldı 1 senedir deniyoruz bizde olmuyor
Benim hsgden sonraki ilk ay bakalm sonuc ne olcak olmazsa klomen basliycak drAynen canım bende 1 senedr demiyorum nedense hsgye çok umut bağladım. İnşallah güzel sonuçlar alırız bu ay.
12 yaşında bir oğlum var. 5 yıldan beri ikinciyi düşünüyoruz. Rabbim kısmet edecek işte... Oğlum hiç tedavi görmeden oldu.. Rabbim isteyen herkese anne baba olma duygusunu tattırsın
İnsallah herşey guzel olcak canım ama bak şöyle dusun en azından hamile kalabiliyisun bunu biliyorsun Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldirsunBen de dün çektirdim. İnsallah Rabbim tez zamanda kucağımızı hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldurur.
Kurtajdan beri olmuyor benim de bir sene oldu kürtaj olalı. Rahim filmi temiz çıktı cok şükür. Bakalım bundan sonra nasıl olacak.
Canım gittinmi doktora ne dedihiç bilmiyorum canım bıgüne randevu aldım doktora gideceğim
Canım gittinmi doktora ne dedi
Öyle düşünmen seni psikolojikmen rahatlatır canım son denememde bende öyle düşündüm olursa olur olmazsa sağlık olsun ara vercem sınırsız bi süre dedim Rabbim müjdesini nasip etti çok şükür,isteyen dileyen herkese yaşatsın bu mutluluğuİnsallah canım ya Allah ne zaman a kararladiysa diyorm. Onceden surekli beklentideydim ama artık bi beklenti yok nedense olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindeyim bi problemde yok aslında. Ama kaç yillardir düzenli olan adetim erken gelmeye başladı cok bi fark yok ama 27 28 günde olurken şimdi 2 aydır hep 25 te oluyorum
Öyle düşünmen seni psikolojikmen rahatlatır canım son denememde bende öyle düşündüm olursa olur olmazsa sağlık olsun ara vercem sınırsız bi süre dedim Rabbim müjdesini nasip etti çok şükür,isteyen dileyen herkese yaşatsın bu mutluluğu[
Geçmiş olsun canım soğan suyu ic kist icin evlenmeden bende de vardı o kaybettigitti geldim tatlım.. kist oluşmuş onun için erken gelmiş reglim önce onu eriteceğiz ondan sonra tedaviye başlayabikiriz dedi nasıl bir tedavi olacağını söylemedi.. herşeyim normalmiş tekrar fsh ye falan bakılacak pazartesi günü
Geçmiş olsun canım soğan suyu ic kist icin evlenmeden bende de vardı o kaybetti
Doğum kontrol hapi nedense çok itici geliyo bana canım ama iç sen yinede ama soğan suyunuda tavsiye ederim inşallah biran önce gider bende kistte yok ama one geliyo işte adrt günleri önden oluyormbende onun tarifine baktım şimdi.. doktor doğum kontrol hapı vermiş
Doğum kontrol hapi nedense çok itici geliyo bana canım ama iç sen yinede ama soğan suyunuda tavsiye ederim inşallah biran önce gider bende kistte yok ama one geliyo işte adrt günleri önden oluyorm
İlaç kullanıyor musun sen doktorun bişey verdi miAynen canım bende 1 senedr demiyorum nedense hsgye çok umut bağladım. İnşallah güzel sonuçlar alırız bu ay.
İnsallah herşey guzel olcak canım ama bak şöyle dusun en azından hamile kalabiliyisun bunu biliyorsun Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldirsun
Bir ay klomen kullandım sonra kullanmadımİlaç kullanıyor musun sen doktorun bişey verdi mi
Ilk ay kaldim dis gebelik oldu. Tabi direk saglikli olan cok fazla benim denk geldi nasibi buydu.
15 ay tutmamisti hic. olmasi bile beni mutlu etti olacagini gördüm. En azindan rahmi kanallari aciyor. Umudum artti ins tekrar hepimizin bebegi olur.
Insallah:)Bende geçen ay çektirdim 15 ay olmuyor regl oldum bu ay olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?