Gebeliğe Hazırlık Hsg çekiminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de dün çektirdim. İnsallah Rabbim tez zamanda kucağımızı hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldurur.
Kurtajdan beri olmuyor benim de bir sene oldu kürtaj olalı. Rahim filmi temiz çıktı cok şükür. Bakalım bundan sonra nasıl olacak.

İnsallah herşey guzel olcak canım ama bak şöyle dusun en azından hamile kalabiliyisun bunu biliyorsun Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldirsun

Canım gittinmi doktora ne dedi

gitti geldim tatlım.. kist oluşmuş onun için erken gelmiş reglim önce onu eriteceğiz ondan sonra tedaviye başlayabikiriz dedi nasıl bir tedavi olacağını söylemedi.. herşeyim normalmiş tekrar fsh ye falan bakılacak pazartesi günü

Öyle düşünmen seni psikolojikmen rahatlatır canım son denememde bende öyle düşündüm olursa olur olmazsa sağlık olsun ara vercem sınırsız bi süre dedim Rabbim müjdesini nasip etti çok şükür,isteyen dileyen herkese yaşatsın bu mutluluğu

İnsallah canım. :)) Kaç aylik şimdi senin

Geçmiş olsun canım soğan suyu ic kist icin evlenmeden bende de vardı o kaybetti

Doğum kontrol hapi nedense çok itici geliyo bana canım ama iç sen yinede ama soğan suyunuda tavsiye ederim inşallah biran önce gider bende kistte yok ama one geliyo işte adrt günleri önden oluyorm

aynen çok itici ve nedense hiç kullanmak istemiyorum ben onu

Bende geçen ay çektirdim 15 ay olmuyor regl oldum bu ay olur ins

Merhaba hanımlar.. bende Ağustosta hsg çekildim tek tüpüm açık. Hsg den sonra yumurtlama döneminde eşimle birarada değildik tatil sebebiyle o yüzden Ağustosu boş geçtik. Eylülde çok umutluydum ama yine olmadı hatta reglim tam 1 hafta erken geldi ve ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Reglimin bitmesini bekliyorum ki start verelim. Sizde durumlar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…