hpv yim eski sevgilime bunu nasil soylerim

O adamdan size bulaştı bence. Bu zamana kadar yoktuda birlikte olduktan sonra mı belirti olduda ortaya çıktı yani. Gidip adama sen ne iğrenç bir adamsın hayatımı mahvettin bana virüs bulaştırdın şimdide başka kızın hayatınjmı mahvedecek. Bir daha karşıma çıkma pislik diyin

Kan testi Yapılıyor ya kandan cinsel yolla bulaşan hastalıklar çıkmaz mı ki acaba
Yok çıkmaz kanda ama zaten
Kan testinde cinsel yolla bulaşan her hastalığa bakılmıyor
Aslında keşke bakılsa
Hatta sağlık ocakları yılda bir kere herkese tarama testi yapsa ne iyi olur ya
Durun şunu öneri olarak yazim ben

Evet ya keşke olsa uyduruk bi kan testi yapıyorlar sadece hatta her sene Detaylı tarama mecbur olsa check up

Önce bir emin olun olduğundan, sonra cehannem azabı çekin. Doktor kesin konuşmamış. Sizde başka belirti var mı?
Ayrıntılı test falan varsa yaptırın, tipi belli olsun. Bahsettiğiniz erkek arkadaşınızdan geçmediğine emin misiniz? İyi araştırın ne kadar sürede belirti veriyor gibi...
Bu hastalık dışında da erkek arkadaşınız kendini şimdiden belli ettiği için şanslısınız. Adam bildiğin karaktersiz.

Bildigim kadarıyla aktif lezyon, yara vs yoksa hpv bulasici olmuyor. Bunu iyice arastirdiniz mi? Bence bitmis gitmis. Soyleme. Adamin beraber oldugu tek kadin sen misin sanki? Belki o sana bulaştırdı?

Hpv smear da cikar ama tipi cikmaz. Tiplemenin ayrica yapilmasi gerekiyor. Ondan size gecmis de olamaz. Iliskiden minimum 6 ay sonra kendini gosteriyor. Yani onunla bir ilgisi yok. Adamin pislik olusuna deginmiyorum cunku konumuz o degil. Soylemek zorundasiniz, erkeklerde bu durum kalici degil diye biliyorum. Yaktirip geciyorlar. Kadinlarda oyle degil maalesef. Soylemezseniz bu is kiza, dogacak bebeklerine bile etki edecek. Eski sevgiliniz hastaliktan dolayi size pislik yapmaya kalkarsa evlenecegi kizi buldugunuzu, ayni anda ikinizle de gorustugunu soylemekle tehdit edin, defolsun gitsin.

Bu hastaligin caresi bagisikligi kuvvetli tutmak. Bagisiklik dustugu vakit hortlar. Sigili yakildiktan sonra yillarca cikmayanlar biliyorum. Propolips kullanin. Gecmis olsun insallah.

Hangi yetişkin erkek, deli gibi sevdiği birinden, herşey iyi giderken vazgeçip, başkası ile evlenir ? Siz onu sevmişsiniz ama o sizi sevmemiş, evlenecek bir kız bulana kadar takılırım demiş açıkçası kusura bakmayın. Hastalığınıza gelince, ben olsam söylerim, ondan bulaşmış gibi davranırım hatta.

hpv yi nereden kaptiniz asil soru biu ondan once bir iliskiniz olmusmuydu olmadiysa ondan size bulasti demektir

Cin 1 e gelmesi 1 hafta surmez.uluyor.CIN1 olmasi icin belli bir sure gecmesi gerekir. Hpv cabuk ilerleyen bir virus degil.Kansere cevirmesi bile eger hic mudahele olmazsa 7-10 yili bulur.Hpv onceki partnerinizden bulasmis olabilir.

Cin1 cok dusuk . Vucudunuz bunu bagisiklik sistemiyle atip temizleyebilir. Iyi beslenin, spor yapin, vitamin alin. 6 AYDA bir pap smear yapilir. Eger cin 2 ye artis olmussa ki bu gene zaman alir, yaktirabilirsiniz veya dondurabilirsiniz doktrunuzla gorusup. Eger cin3 use kucuk bir operasyon ile hucreler temizlenebiliyor. Gecmis olsun.

Eğer sinirleriniz kaldırırsa kıza gönderin raporu. Tabii tek birlikteliğiniz bu kişiyleyse. Yani size bu kişi bulaştırdıysa. Diğer türlü eski sevgilinize söyleyin. Artık o da taşıyıcı. Diğer kız için alınabiliyorsa önlemini alsın.

Smear yapılmıyor. Sadece kan alıyorlae. Ondan da hpv taşıyıcısı olup olmadığı belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…