• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hpv yim eski sevgilime bunu nasil soylerim

Igrendim ya resmen boyle hayatlar varmis gercekmis yazikcok yazik!!!

Siz kendi mukemmel hayatinizla ilgilenin o zaman lutfen. Hic usenmeden bunu mu soylemeye geldiniz.. Sizsiniz igrenc olan

ben şunu merak ettim ondan size geçmediğine neden bu kadar eminsiniz??
insanlar hep demiş ondan sana geçmiş olabilir diye hiç cevap vermemişsiniz. neden??
ve evet söylemelisiniz. başka insanların veballine girmemelisiniz. ha o bunu dinlemeden evlenirse o da onun günahı

Cnm hpv erkekten kadina buöasir egerki erkek aödatiysa yada dogumdan sonra cikar nemfe dogumdan sonra cikti riskliydi bemimki esime sordum aldattinmi diye ilk böyle seyler eslere ve sevgililere sorulur sonradan anlasildiki aldatmamos bemi dogumdan sonraki kandan zehirlenmisim söyke söylemezsen diger kiza yazik

Aldatıp da evet karıcım aldattım seni diyeni görmedim daha

Bana yardim edin ne olur. Son gunlerde surekli dusunuyorum,gunduzleri bos bos tebessum edip,geceleri yatagimda agliyorum, aldigim nefesler yetmiyor, yediklerim bogazimdan geri gidiyor, midem bulaniyor, duvarlar insanlar ustume geliyor, kahroluyorum eriyorum. Su donemde kendime iyi bakmam gerekirken hic bakamiyorum dahasi da 4 elle sigaraya sarildim. Tum bunlar hatalarimin bir cezasi belki,surekli dua ediyorum kotu seyler olmasin diye. Hpv tanisi koyulmadan once birini sevdim, ayni isyerindeyiz ama gercekten cok sevdim, hala daha unutamiyorum, bi taraftan icim ona yaniyor. Bizim iliskimizde asla evlilik gelecek konusulmadi ikimiz de o kafada deildik pek. Sadece seviyorduk birbirimizi deli gibi. Birlikte olduk ve bu bir kac gece yasandi. Bir gun hic arayip sormadi, telefonumu da acmadi,ben de bisey varsa soyle ben de yoluma bakayim die msj attim cvp vermedi. Ben de hic ustune gitmedim o bisey demeli sonucta dedim. Sonra ben 1 2 gun sonra baska bi sebepten dra gittim ve 3 gun sonraki smear sonucumu beklerken o aradi. Sesi kotuydu konusmamiz lazim dedi. Bulustuk, ailesinin bir kizla tanisdirdiklarini, onun da icine sindigini, duzenli bir hayata gecmek istedigini, bunun da o kiz olmak zorunda oldugunu soyledi. Tabi ben yikilmistim, hicbisey soyleyemedim ve masadan kalkip arabama bindim. Pesimden kosarak geldi ve hemen arabaya yan koltuga oturdu. Beni cok seviyormus da unutamazmis da hayatindan cikamazmisim da. Ne diyorsun sen ya dedim, baskasiyla evlilik plani yapip benimle mi goruseceksin, iyimisin sen dedim, evet ben onla evlenmek zorindayim ama sensiz yapamam seni cok seviyorum dedi. Neredeyse aglayacakti. Ben de sen kafayi yemissin heralde bunu kabul edecek kadar midesizmiyim ben seninle asla bir daha hic bi sekilde zoraki selamlasmalar otesine gitmem dedim. Bir daha beni dusunme ben seni asla dusunmicem dedim.Indi arabadan bakakaldi arkamdan. Ama eve gidip nasil agladim, nasil seviyirum onu bir bilseniz.. Ertesi gun ise gittim, surekli dibimde etrafimda, nereye gitsem pesimde gozumun icine bakiyor. Neyse zor bi gunun ardindan oyle kendinden gecmis evde yatarken dr um aradi, smearda lsil cin 1 var yuksek muhtemel hpv kaynakli dedi. Iste asil o zaman kaynar sular dokuldu ustume. Simdi ben napacaktim, Soylersem ben cok sevdigim bu kisinin omur boyu pismanlik sebebi olacagim, bana hep tiksintiyle igrenc biseymisim gibi bakicak, hep nefret edecek, kimin pesinde olmusum diyecek. Soylemesem belki evlenecegi kiza bulasicak, bunun vebali beni olduruyor gunlerdir. Bir umut belki hic bulasmamistir sigara icmez pek hasta olmaz sporcu zaten kendine cok iyi bakar, sesimi cikarmiyim diyorum bu sefer huzursuz oluyorum 1 yil sonra onda yada esinde sigil cikicak daha cok nefret edicek benden. En cok da ona zarar verdigim icin yanip yanip kul oluyorum cehennem azabi gibi hersey.. Soylesem nasil soylenir ne zaman soylenir bilmiyorum da Hayat cok zor cokk
Öncelikle geçmiş olsun.
Ben gecen sene ameliyat olduğumda, cin 2 hpv ameliyatı olan bir bayan vardı. Bayanın anlattıkları ve doktor konuşmaları yanımda oldu. Daha sonrada bir kız arkadaşımın kardeşi bu hastalıktan operasyon oldu.
Öncelikle bu virüs sana iki yada beş yıl önce geçmiştir.
Şu an kimseyi düşünme kendine odaklan bu rahatsızlık süreci ve operasyonu kolay değil.
İyi bi hekim bulup sürece odaklan.

Back