HPV taşıyan var mı ?

merhaba arkadaslar... 26 yasındayım 11 aylık evlıyım.rutın kontrolum sırasında simir testi yapıldı.hpv tasıdıgm ortaya cıktı.ve rahım agzımda cin 1 olusumu saptandı.yanı kanser oncusu lezyon.rahım agzım yakıldı. 8 gun sonra test tekrarlancak.ınsallah temız cıkar. ne olur dua edın bana......aranızda hpv tasıyıcısı varmı hıc?

Evet malesef bende var 2 yıl önce siğiller çıktı genital bölgemde benden sonrada kocamda cıktı paniğe kapılıp araştırdım sonra yaktirdim ama eşiminkileri et beni yakan bir sülüsyon aldım internetten onunla kuruttuk daa dası var sürekli mantar şu bu tedavisi ama sonuç husran sürekli tekrar eden kötü fare ölüsü gibi bir koku aman Allahım felaket psikolojim gitti simdi beni iyi dinleyin 1 gün once aylardır aradığım çareyi buldum sanırım çay ağacı yağı aldım aktardan enjektorle vajinamın icine enjekte ettim yakar falan diyorlar ama yaksın bıktım artık neyse ;dün gece yaptım bu gun o pis koku yok oldu hpv tedavisinde diye yaziyor araßtırın sarimsakmi koymadim sirkemi corekotu yağımı neler neler simdi esimede surücem virus ondada var cunku kızlar umarım işimize yarar cok zor bir rahatsızlık baska hicbisey dusunemez oldum son zamanlarda koku bugun yok oldu internette bir hafta yapın diyor mis gibi cam terebentini kokusu geliyor vajinamdan yaşasın

Back