Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bozkurtların Ölümü ve Bozkurtlar Diriliyor’u okudunuz mu? O kadar güzeldi ki tarihe ilgisi olan varsa kesinlike okumalı. Bozkurtlar’ı da sizde görünce çok merak ettim yakın zamanda okumayı düşünüyorum :) Bu arada okuma etkinliklerinize ben de katılmak isterim 🤗
Okumadığım o kadar çok kitabım oldu ki. 2020 yılı benim için okuma anpamında çok vasattı. Sadece Ruh Adamı okudum ve çok beğendiğim için diğer kitaplarını da almamaya karar verdim.
Okuma hızımı geri kazanırsam artık hepsini okuyacağım
Tabiki hoş geldiniz aramıza 💜

Bozkurtların Ölümü ve Bozkurtlar Diriliyor’u okudunuz mu? O kadar güzeldi ki tarihe ilgisi olan varsa kesinlike okumalı. Bozkurtlar’ı da sizde görünce çok merak ettim yakın zamanda okumayı düşünüyorum :) Bu arada okuma etkinliklerinize ben de katılmak isterim 🤗
Hoş geldiniz 😊

Merhabalar. Bozkurtlar kitabı zaten Bozkurtların Ölümü ve Bozkurtlar Diriliyor kitaplarının birleştirilerek basıldığı kitaptır. Aslında merhum Atsız bu kitapları birbirinin devamı şeklinde bir dergide bölüm bölüm tefrika etmiştir. Daha sonra Ötüken Yayınevi bu iki kitabı birleştirip tek kitap halinde neşretti. 😊

Merhabalar. Bozkurtlar kitabı zaten Bozkurtların Ölümü ve Bozkurtlar Diriliyor kitaplarının birleştirilerek basıldığı kitaptır. Aslında merhum Atsız bu kitapları birbirinin devamı şeklinde bir dergide bölüm bölüm tefrika etmiştir. Daha sonra Ötüken Yayınevi bu iki kitabı birleştirip tek kitap halinde neşretti. 😊
Yaa ben farklı bir kitap sanıyordum. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ☺️

Merhabalar. Böyle bir konu açılmasına çok sevindim. :) Benim okumalarım genelde hukuk kitapları ve yargıtay/danıştay kararları çerçevesinde gelişiyor ancak fırsat bulup okumaya çalıştığım kitapları paylaşmayı çok isterim.
Geçtiğimiz ay okuduklarım:
-Huzur/A. Hamdi Tanpınar (Mahur Beste-Huzur-Sahnenin Dışındakiler nehir romanlardır. Okumak isteyenlerin bu sıraya riayet etmesinde yarar var)
-Yabancı- Albert Camus
-Tedirginlik Çağı-Evren Balta
-Rüyet-Derviş Zaim
-Türk Müzik Kimliği-Çinuçen Tanrıkorur
Şuan okumakta olduğum :Suçlar ve Cezalar Hakkında, Beccaria
Bu ay okuyacaklarımı karar verip sipariş edeceğim :)

Merhabalar. Böyle bir konu açılmasına çok sevindim. :) Benim okumalarım genelde hukuk kitapları ve yargıtay/danıştay kararları çerçevesinde gelişiyor ancak fırsat bulup okumaya çalıştığım kitapları paylaşmayı çok isterim.
Geçtiğimiz ay okuduklarım:
-Huzur/A. Hamdi Tanpınar (Mahur Beste-Huzur-Sahnenin Dışındakiler nehir romanlardır. Okumak isteyenlerin bu sıraya riayet etmesinde yarar var)
-Yabancı- Albert Camus
-Tedirginlik Çağı-Evren Balta
-Rüyet-Derviş Zaim
-Türk Müzik Kimliği-Çinuçen Tanrıkorur
Şuan okumakta olduğum :Suçlar ve Cezalar Hakkında, Beccaria
Bu ay okuyacaklarımı karar verip sipariş edeceğim :)
Merhaba hoşgeldiniz ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X