Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tebrik ederim Sofie’nin Dünyası’nı 9 ayda bitirmiştim

Bu yazari cook severm şuan avm deyim tutmayın beni gidicem d&r

Gerçekten mi ama felsefe ile eski tanışıklığı olmayan birisine bence ağır ve sıkıcı gelir. Basit dille anlatıyor ama fazla anlattığı için yığma oluyor bu defa. Anlarım yani

Ortak okuma zamanında başladım sonra yaz ayları geldi benim gönül yaylarım gevşedi kaldıkça kaldı elimde ve genel olarak Felsefe beni zorluyor açıkçası

Tebrik ederim Sofie’nin Dünyası’nı 9 ayda bitirmiştim

Gerçekten mi ama felsefe ile eski tanışıklığı olmayan birisine bence ağır ve sıkıcı gelir. Basit dille anlatıyor ama fazla anlattığı için yığma oluyor bu defa. Anlarım yani
Merhabalar. Sofinin dünyasını okumayı düşünen ama felsefeyle çok ilgisi olmayanlara aynı yazarın iskambil kağıtlarının esrarını öneririm. Ben biraz zor bitirdim beni yordu da sofinin dünyası iskambil kağıtlarının esrarı çok daha kolay okunuyor direkt bir roman ve baya da keyifli hızlı ilerliyor

Önerin için teşekkür ederim , bi bakayım hemen

Eki Görüntüle 3384695
İyi geceler. Mahzen e yeni başladım birkaç sayfa anca okudum. Bir yandan da Kopyalanmış Adam okuyorum.
Kopyalanmış Adam nasıl gidiyor, beğendin mi? Ben çok severek okumuştum, beni çok etkilemişti. Sürekli bu durumu yaşarsam ne tepki vereceğimi düşünüp duruyordum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…