- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
Tebrik ederimBen de ben de
İki sene önce mayıs ayında almışım bekliyordu kitaplığımda ben de katılacağım okuyanlara
Bu arada yeni kitap aldığımda yapmayı sevdiğim ilk hareket isim ve tarih yazmak (çirkin de olsa yazım)okuduktan sonra da aynı sayfaya keçeli kalemle bir tik atmak
Sofie nin dünyası bu akşam bitti. Şubat ayının ilk kitabı oldu.çok dolu olduğundan çok vaktimi aldı ama kesinlikle benlikti üniversite de felsefeyle kafayı bozmuş biri olarak unuttuklarıma hatırlatma gibi oldu
Bu yazari cook severm şuan avm deyim tutmayın beni gidicem d&rBen de ben de
İki sene önce mayıs ayında almışım bekliyordu kitaplığımda ben de katılacağım okuyanlara
Bu arada yeni kitap aldığımda yapmayı sevdiğim ilk hareket isim ve tarih yazmak (çirkin de olsa yazım)okuduktan sonra da aynı sayfaya keçeli kalemle bir tik atmak
Sofie nin dünyası bu akşam bitti. Şubat ayının ilk kitabı oldu.çok dolu olduğundan çok vaktimi aldı ama kesinlikle benlikti üniversite de felsefeyle kafayı bozmuş biri olarak unuttuklarıma hatırlatma gibi oldu
Gerçekten miTebrik ederimSofie’nin Dünyası’nı 9 ayda bitirmiştim
Market için derler ya aç karınla girmeyin diyeBu yazari cook severm şuan avm deyim tutmayın beni gidicem d&r
2 kere okudumTebrik ederimSofie’nin Dünyası’nı 9 ayda bitirmiştim
+12 kere okudum
Bence geçerliMarket için derler ya aç karınla girmeyin diyekitapçılar için de geçerli midir acaba
kitaplığımda kızıl nehirler de bekliyor hala onu da bir dahaki aya belki
Gerçekten miama felsefe ile eski tanışıklığı olmayan birisine bence ağır ve sıkıcı gelir. Basit dille anlatıyor ama fazla anlattığı için yığma oluyor bu defa. Anlarım yani
Ortak okuma zamanında başladım sonra yaz ayları geldi benim gönül yaylarım gevşedi kaldıkça kaldı elimde ve genel olarak Felsefe beni zorluyor açıkçası2 kere okudum
Teşekkür ederimYaa öyle mi?
Film baya ters köşeydi,kitapta iyidir o zaman. Keyifle oku.
Tebrik ederimSofie’nin Dünyası’nı 9 ayda bitirmiştim
Merhabalar. Sofinin dünyasını okumayı düşünen ama felsefeyle çok ilgisi olmayanlara aynı yazarın iskambil kağıtlarının esrarını öneririm. Ben biraz zor bitirdim beni yordu da sofinin dünyasıGerçekten miama felsefe ile eski tanışıklığı olmayan birisine bence ağır ve sıkıcı gelir. Basit dille anlatıyor ama fazla anlattığı için yığma oluyor bu defa. Anlarım yani
Ben de yarım bıraktımTebrik ederimSofie’nin Dünyası’nı 9 ayda bitirmiştim
Önerin için teşekkür ederim , bi bakayım hemenMerhabalar. Sofinin dünyasını okumayı düşünen ama felsefeyle çok ilgisi olmayanlara aynı yazarın iskambil kağıtlarının esrarını öneririm. Ben biraz zor bitirdim beni yordu da sofinin dünyasıiskambil kağıtlarının esrarı çok daha kolay okunuyor direkt bir roman ve baya da keyifli hızlı ilerliyor
Kopyalanmış Adam nasıl gidiyor, beğendin mi? Ben çok severek okumuştum, beni çok etkilemişti. Sürekli bu durumu yaşarsam ne tepki vereceğimi düşünüp duruyordum.Eki Görüntüle 3384695
İyi geceler.Mahzen e yeni başladım birkaç sayfa anca okudum. Bir yandan da Kopyalanmış Adam okuyorum.