Kitabın henüz başında sayılırım ama büyük bir merakla okuyorum. :) Konusu çok ilgimi çekti ve sonunu acayip merak ediyorum. ☺ Anlatım tarzı, dili, işleyiş içine çekti beni.Kopyalanmış Adam nasıl gidiyor, beğendin mi? Ben çok severek okumuştum, beni çok etkilemişti. Sürekli bu durumu yaşarsam ne tepki vereceğimi düşünüp duruyordum.
Evet, kesinlikle. Bu kitapla ilgili minnoş bir bilgi vereyim. Bazı bölümleri boğucu, sıkıcı geçiyor. O kısımları tamamen kasıtlıymış çünkü ana karakter depresyonda. Onun o sıkıntıdaki halini daha iyi anlamamız için öyle yazılmış. İyi okumalarKitabın henüz başında sayılırım ama büyük bir merakla okuyorum. :) Konusu çok ilgimi çekti ve sonunu acayip merak ediyorum. ☺ Anlatım tarzı, dili, işleyiş içine çekti beni.
Aaa çok şaşırdım bu bilgiye. :) Evet doğru bazı sayfalarda çok sıkıldığım oldu, verilmek istenen mesaj, duygu durumu çok iyi aktarılmış zaten okuyucuya. Bu durum da iyice pekiştirilmesini, içselleştirilmesini sağlamış. O sayfaları ayrı bir farkındalık ile okuyacağım.Evet, kesinlikle. Bu kitapla ilgili minnoş bir bilgi vereyim. Bazı bölümleri boğucu, sıkıcı geçiyor. O kısımları tamamen kasıtlıymış çünkü ana karakter depresyonda. Onun o sıkıntıdaki halini daha iyi anlamamız için öyle yazılmış. İyi okumalar.
Hoş geldiniz ilk sayfada topiğin genel kuralları var onu okuyabilirsinizMerhabalar. Ben bir zamanlar çılgınlar gibi kitap okuyan bazen sevdiğim kitabı bitmesin diye yavaş yavaş okuyan yaptığım görüşmelerde bile (aile danışmanıyım) dinlediğim hayatları beynimde kitaplaştıran bir insancıktım. Sonra anne oldum. Yönüm değişti gelişim kitapları okumaya başladım hiç sevmesemde. Son zamanlarda ruhum o kadar acıktı ki romanların içinde kaybolmaya. Derken bu grubun varlığını gösteren bildirim geldi. Kitap heyecanı geldi içime. Bana hemen gidip almalık ve içinde kaybolmalık bir kitap önerseniz ve bu sayede katılsam sizlere.
Şeytan Yemini bende de var. Yazar çok övülüyor, ben önce Küllerin Günüyle başladım ama beni çok sarmadı. Çok düşük tempolu geldi bana kitap. Ya da benim için doğru zaman değildi bilmiyorum. Şeytan yemini daha kalın, sanki daha doyurucu gibi.Selam,
Kızımın proje ödevleri için evden cıkınca zararlı cıktım yine. John Verdon uzun zaman oldu okumayalı(Bunda da dedektif Gurney var Grange kitaplarındaki Niemans gibi)okumadıklarımdan bir kitabını aldim,Grange'yle yeni tanışsamda kendisini pek sevdiğim için tabi ki dayanamadım aldım(Mermer Adam da var okunacaklar arasında evde 3'ledim okunmamışları.)
Ama ne sormaya girmiştim kitapcıya bilin bakalım,Shantaram tabi ki ama o yoktu onu almadan çıktım ama eli boş çıkamadım
Eki Görüntüle 3384930
Çok istiyorum okumayı ama tam bu yüzden de korkmuyor değilim. İlk 2 kitabı var elimde ama henüz başlayamadım, kafamın almamasından korkuyorumGünaydınDune Çocukları bitti. Tanrı İmparator a başladım. Yazarın hayal gücüne hayranlığım her geçen gün artıyor. Sanki yaşanmış bir tarih gibi yepyeni bir dil, günlük alıntıları, kanun alıntıları vs bu kadar mı ayrıntılı düşünülüp kurgu oluşturulur. İnanılmaz gerçekten