- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocam, sen misin kocaaam?Yine mi
Rüzgarı Dizginleyen Çocuk filmini de tavsiye ederimSelamlar,
Bende kitap aldım ama kendime değil bu kez,oğluma Nat geo Kids serisinden "Garip Ama Gerçek" kitabıni aldım,daha önce ayni kitabın farkli numaralısını almıştım(yanılmıyorsam 5 kitaplık bir seri). Bugün bolca onu okudum. Çok keyifli,mesela bir mürekkep balığının 3 kalbi olabileceğini,bir kaplanın bir oturuşta 35 kilo et yiyebileceğini öğrendim ben kitaptan. Her sayfada resimlerle desteklenmiş farklı kisa bilgiler var. Minik çocuğu olanlara tavsiye ederim.
Kızıma da "Rüzgarı Dizginleyen Çocuk'u aldım ama onu bende okuayacağım tabi ki.
An itibariyle 1Q84'e başlıyorum
Eki Görüntüle 3384438
Bence çok doğru bir yorumlama. Kitaplık linki at bir kaç tane eşin de anlasın verdiği mesajıKocam, sen misin kocaaam?
Taşınacağız 1-2 aya, taşınınca alsaydın bari yer kalmadı diyor. Taşınınca bana yeni kitaplık alacak diye yorumladım ben bu cümleyi
Teşekkürler tavsiyenize. Okuduktan sonra izleyeceğim Film'i de.Rüzgarı Dizginleyen Çocuk filmini de tavsiye ederim
Ay ikisini de merak ediyorum bu kitapların, yorumlarını beklerizzzBenim de ek ders yatınca minnoş alışverişimden ilk kitaplar geldi asansöre bile binmeden açtım hemen . Maaşla alışverişimi yapacağım asıl, sepette 20 kitap var . Diğerler aldıklarım Fransızca kitapları, bazıları yurtdışından gelecek. Onlar ay sonunda anca gelir. Sen neler aldın?
Eki Görüntüle 3384565
Sokağın Sonudaki Ev isminde bir korku filmi izlemiştim acaba kitapla ilgili midir merak ettim şimdi.Benim de ek ders yatınca minnoş alışverişimden ilk kitaplar geldi asansöre bile binmeden açtım hemen . Maaşla alışverişimi yapacağım asıl, sepette 20 kitap var . Diğerler aldıklarım Fransızca kitapları, bazıları yurtdışından gelecek. Onlar ay sonunda anca gelir. Sen neler aldın?
Eki Görüntüle 3384565
Aa olabilir. Burada okuyan birkaç kişi vardı, instagramda da çok gördüm bu ara . O yüzden merak edip aldım.Sokağın Sonudaki Ev isminde bir korku filmi izlemiştim acaba kitapla ilgili midir merak ettim şimdi.
Doğrudur bana da çok tanıdık geldi ismi. Sonra düşündüm filmi izlediğimi anımsadım,hatta galiba Jennifer Lawrence başroldü. Ama kitapla ilgili mi bilmiyorum açıkçası. Belkide isim benzerliğidir.Aa olabilir. Burada okuyan birkaç kişi vardı, instagramda da çok gördüm bu ara . O yüzden merak edip aldım.
Baktım şimdi evet, kitapla film aynı. Karakterlerin isimleri aynı . Çok spoiler olmasın diye azıcık bir şey okudum internette, aynılar.Doğrudur bana da çok tanıdık geldi ismi. Sonra düşündüm filmi izlediğimi anımsadım,hatta galiba Jennifer Lawrence başroldü. Ama kitapla ilgili mi bilmiyorum açıkçası. Belkide isim benzerliğidir.
Okuyup bitirince yorumunu paylaşırsan bende alabilirim,gerilim seviyorum zira.
Yaa öyle mi?Baktım şimdi evet, kitapla film aynı. Karakterlerin isimleri aynı . Çok spoiler olmasın diye azıcık bir şey okudum internette, aynılar.