Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar,
Bende kitap aldım ama kendime değil bu kez,oğluma Nat geo Kids serisinden "Garip Ama Gerçek" kitabıni aldım,daha önce ayni kitabın farkli numaralısını almıştım(yanılmıyorsam 5 kitaplık bir seri). Bugün bolca onu okudum. Çok keyifli,mesela bir mürekkep balığının 3 kalbi olabileceğini,bir kaplanın bir oturuşta 35 kilo et yiyebileceğini öğrendim ben kitaptan. Her sayfada resimlerle desteklenmiş farklı kisa bilgiler var. Minik çocuğu olanlara tavsiye ederim.
Kızıma da "Rüzgarı Dizginleyen Çocuk'u aldım ama onu bende okuayacağım tabi ki.
An itibariyle 1Q84'e başlıyorum

Rüzgarı Dizginleyen Çocuk filmini de tavsiye ederim

Benim de ek ders yatınca minnoş alışverişimden ilk kitaplar geldi asansöre bile binmeden açtım hemen . Maaşla alışverişimi yapacağım asıl, sepette 20 kitap var . Diğerler aldıklarım Fransızca kitapları, bazıları yurtdışından gelecek. Onlar ay sonunda anca gelir. Sen neler aldın?

Ay ikisini de merak ediyorum bu kitapların, yorumlarını beklerizzz

Wilde'ın dilini çok sevdim, ondan 2 kitap daha aldım. Bir de Dorian Gray'in Portresi'nde sürekli Shakespeare geçtiği için ondan da aldım. Birkaç tane daha bi şeyler aldım yarın gelecek gibi duruyor heyecanla bekliyorum atarım

Sokağın Sonudaki Ev isminde bir korku filmi izlemiştim acaba kitapla ilgili midir merak ettim şimdi.

Aa olabilir. Burada okuyan birkaç kişi vardı, instagramda da çok gördüm bu ara . O yüzden merak edip aldım.
Doğrudur bana da çok tanıdık geldi ismi. Sonra düşündüm filmi izlediğimi anımsadım,hatta galiba Jennifer Lawrence başroldü. Ama kitapla ilgili mi bilmiyorum açıkçası. Belkide isim benzerliğidir.
Okuyup bitirince yorumunu paylaşırsan bende alabilirim,gerilim seviyorum zira.

Baktım şimdi evet, kitapla film aynı. Karakterlerin isimleri aynı . Çok spoiler olmasın diye azıcık bir şey okudum internette, aynılar.

Ben de ben de
İki sene önce mayıs ayında almışım bekliyordu kitaplığımda ben de katılacağım okuyanlara

Bu arada yeni kitap aldığımda yapmayı sevdiğim ilk hareket isim ve tarih yazmak (çirkin de olsa yazım) okuduktan sonra da aynı sayfaya keçeli kalemle bir tik atmak

Sofie nin dünyası bu akşam bitti. Şubat ayının ilk kitabı oldu.çok dolu olduğundan çok vaktimi aldı ama kesinlikle benlikti üniversite de felsefeyle kafayı bozmuş biri olarak unuttuklarıma hatırlatma gibi oldu

Eklentiler

• IMG_6726.jpeg
    208,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_6727.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 25
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…