Ben Son Av'ı okumuştum öncesinde ,evet onunla kıyaslanınca biraz düşük tempolu gibi bence de ama yine de kurgusu gayet iyiydi. Ben Küllerin Günü'nü de sıkılmadan okudum,polisiye -gerilim sevdiğim içindir belkide. Bir ara Harlan Coben bile okumuştum ki dili epey kaba,nobran ama kurgusu iyiydi bence. Şu an okumam sanırım Harlan Coben ama bir dönem sarmıştı beni epey. Hatta Tess Gerritsen ile ikisine başlamıstim ama Tess'le devam ettim hala da okurum ara ara ama diğerine elim gitmiyor açıkçası.Şeytan Yemini bende de var. Yazar çok övülüyor, ben önce Küllerin Günüyle başladım ama beni çok sarmadı. Çok düşük tempolu geldi bana kitap. Ya da benim için doğru zaman değildi bilmiyorum. Şeytan yemini daha kalın, sanki daha doyurucu gibi.
Ohhh keyifli seyirlerSelam
Bir tiyatroya gidip geliyorum ben
Benim düzenlemem için bir kitaplık daha almam lazımGünaydınn, sabah sabah kitap okurken bi anda kitaplık düzenleme perileri geldi. Yatay dizsem daha çok alan açılır diye düşündüm 4 rafı düzenledim. Açılmadıkeyfim bozuldu şimdi de
Ben şeytan yemini ni okudum. İlk okuduğum kitabıydı.Şeytan Yemini bende de var. Yazar çok övülüyor, ben önce Küllerin Günüyle başladım ama beni çok sarmadı. Çok düşük tempolu geldi bana kitap. Ya da benim için doğru zaman değildi bilmiyorum. Şeytan yemini daha kalın, sanki daha doyurucu gibi.
Neyse ki kitabın arkasında kendi sözlüğü var kaç kere çevire çevire okudum ilk kitabını Allah biliyorÇok istiyorum okumayı ama tam bu yüzden de korkmuyor değilim. İlk 2 kitabı var elimde ama henüz başlayamadım, kafamın almamasından korkuyorum
Kitabın genelinde değil ama özellikle bazı diyaloglarda zorlandığım oluyor açıkçası. Felsefik öğeler çok fazla. Yine de bunlar özü anlamayı eÇok istiyorum okumayı ama tam bu yüzden de korkmuyor değilim. İlk 2 kitabı var elimde ama henüz başlayamadım, kafamın almamasından korkuyorum
Sitede mı var tuhaflık benim telefondan mı kaynaklandi bilmiyorum bir türlü yazamadım yazmak istediğimi. Düzeltme de yapamadım.Kitabın genelinde değil ama özellikle bazı diyaloglarda zorlandığım oluyor açıkçası. Felsefik öğeler çok fazla. Yine de bunlar özü anlamayı e
Ben tamamladım kafamda cümleyi olsunSitede mı var tuhaflık benim telefondan mı kaynaklandi bilmiyorum bir türlü yazamadım yazmak istediğimi. Düzeltme de yapamadım.
Kitap alırsan keyfin yerine gelirGünaydınn, sabah sabah kitap okurken bi anda kitaplık düzenleme perileri geldi. Yatay dizsem daha çok alan açılır diye düşündüm 4 rafı düzenledim. Açılmadıkeyfim bozuldu şimdi de
Bi üste bak bi üste
Aklın yolu birBi üste bak bi üste
Güle güle oku
benim gibi 1000k bağımlısı olacaksın. kapaklarından yayınevlerine hepsini tek tek doğru bilgilerle ekleyeceksin bak bi daha aynı kitaptan alıyo musunBu arada rabbimin sevdiği kuluymuşum, sepetimde Dracula vardı, neyse zaten 2 tane Karanlık Kitaplık serisinden alıyorum bunu sonra alırım diyerek çıkardım dün. Şimdi kitaplığa bakarken fark ettim ben zaten almışım ya onuElimdekileri bitirmeden yenisini almamam için bi neden olabilir bu
Ya kullanıyorum 1000k ama aldıklarımı okuyacağım kitaplara eklemiyordum. Başlayayım bari onabenim gibi 1000k bağımlısı olacaksın. kapaklarından yayınevlerine hepsini tek tek doğru bilgilerle ekleyeceksin bak bi daha aynı kitaptan alıyo musun
Ben ona rağmen gittim aldım aynısındanbenim gibi 1000k bağımlısı olacaksın. kapaklarından yayınevlerine hepsini tek tek doğru bilgilerle ekleyeceksin bak bi daha aynı kitaptan alıyo musun