Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Shakespeare demişken geçen şehir tiyatrolarında Hamlet oyununu izledim ve sinirlerim zıpladı. Hamlet'in o mağrur, asi duruşu gitmiş yerine seyirciyi güldürmek için soytarı bir karakter gelmiş.

Shakespeare okumamış, Hamlet'ten haberi olmayan insanlar belki beğenir. Ama benim için durum aynı olmadı.

Ben de seni etiketleyecektim, sanki en çok sende gördüm Shakespeare Othello'yu da ekleyeyim sepete

İkinize de çok teşekkürler
Aşırı yükleme yapmak istemedim
İkinci aşamada kesinlikle Kral Lear tavsiye ediyorum çok muazzam, On ikinci gece de çok güzel ama ilk etapta karmaşık gelebilir, yazarın diline alıştıktan sonra okunabilir.

Aşırı yükleme yapmak istemedim
İkinci aşamada kesinlikle Kral Lear tavsiye ediyorum çok muazzam, On ikinci gece de çok güzel ama ilk etapta karmaşık gelebilir, yazarın diline alıştıktan sonra okunabilir.

Kral Lear

Ecinniler bitti. Ne yazacağımı bilemiyorum gerçekten Benim için şahane bir eserdi. Kitabın başlarında konulara girmek birazcık zorlasa da olaylar geliştikçe merakla okudum.Bazı bölümlerde kendimi o olayın içinde hissettim Kitabın sonuna konulan ek kısmında biraz yükselmiş olabilirim
Okumama vesile olan Disipline Girmis BirKadin arkadaşım çok teşekkür ederim
Tatil ve hastalıktan dolayı nerdeyse bir buçuk ayımı aldı kitap ama okuyacak olanlara tavsiyem fazla uzatmadan bitirin kitabı

Patron mutlu son istemiş demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…