Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kelebeğin ömrüne göre yakin tarih demişsindir

Çok güzel bir kitap, geçen yıllarda burada okuduk arkadaşlarla, ilerde tekrar okumak istediğim bir kitap

Hamlet, Macbeth, Othello, Romeo ve Juliet, Venedik Taciri en bilinen ve en çok diğer eserlerde alıntısı olanları sanırım. Biz üniversitede Soneler’i okuyup inceledik, Soneler’den başka Shakespeare okumadım .

Hamlet, Macbeth, Othello, Romeo ve Juliet, Venedik Taciri en bilinen ve en çok diğer eserlerde alıntısı olanları sanırım. Biz üniversitede Soneler’i okuyup inceledik, Soneler’den başka Shakespeare okumadım .
Ben de Hamlet ile Romeo ve Juliet'i eklemiştim aynen, Soneler nasıl?

Ocak ayının son kitabı Beş Sevgi Dili'ni bitireceğim ardından şubat ayının başında başladığım Tanrı İle Sohbet kitabını okumaya devam edeceğim bu ayın çocuk kitabı Çocuk Kalbi diye planladım. Sonrasında da 2 kitap daha okuyup şubat ayı okuma listemi tamamlamaya çalışacağım kızlar.Kocaman sevgiler....

Macbeth diyorum kesinlikle

Aa yok soğumam yıllardır polisiye gerilim okurum cerrahi okumadıysanız tavsiye ederim birde Jean christophe grance nın kızıl nehirler kitabını
Cerrah ı okumamak mümkün mü dediğim gibi o serideki bütün kitapları okudum. Hatta bazı kitapların filmlerini yapsalar ne güzel olur demiştim

Jean Christophe Grance’dan Siyah Kan ı okumuştum sadece ve çok beğenmiştim.

Canım Shakespeare
Hiç okumadıysan Romeo ve juliet ile başlayabilirsin bence arkasından da Othello ve Hamlet güzel olur. Bunları seversen sonra tüm kitaplarını okumalısın

Bencede tüm kitapları çok güzel iki yazarinda
Sessiz kızdan sonra tarz değiştirmek istiyorum Sarah jio onun kitaplarinida beğeniyorum bana kitapçı yolu göründü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…