- 19 Kasım 2013
- 18.649
- 33.629
Polisiye -Gerilim hatta daha ziyade gerilim seviyorsanız John Verdon kitapları da epey iyidir. Biraz bilimkurguya kaysada yine gerilim türünde Adam Fawer kitapları da iyidir.Aa yok soğumam yıllardır polisiye gerilim okurum cerrahi okumadıysanız tavsiye ederim birde Jean christophe grance nın kızıl nehirler kitabını
Günaydın herkese, dün Azrail Koşuyor'u bitirdim, King'in en sevdiğim kitaplarından biri oldu. Squid Game dizisi gibi bir kurgu yazmış adam 40 sene önce :)
Günaydınlar Herkese
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
@Eleadora
@Life light
@Levaiz
@Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
@bir civciv annesi
@Nowaybabe
Keira-
@Kitapkontesi
@Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
@Limonsuzzcay
@Sulukuleli
@Etkili Eleman
@UcanSupurge
@mimesis
@-nemesis-
@Jawlensky
@sevayd
A Atalanteda
@Kukrim
@Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
@hande_buse
T Teraryum1
@Ozzybal
@ahestebirbeste
@LADY VEGA
@Tutunamayanlar777
@Gelincik78
@CipisS
rabbitgirl
@Papatyays
Pişman olursan orange'la 14 güne kadar iadeYeni aldığım kitaplardan sonra söz verdim kendime yakın tarihte kitap almayacağım diyebunu okuduktan sonra “ yakın tarih farazi bir tabir zaten ucunu açık bırakmışım al gitsin” dedim
“en”li cümleler kurmayın ya çok çabuk gaza geliyorum
Onunda birkaç kitabı var elimde sırada bekliyorlarPolisiye -Gerilim hatta daha ziyade gerilim seviyorsanız John Verdon kitapları da epey iyidir. Biraz bilimkurguya kaysada yine gerilim türünde Adam Fawer kitapları da iyidir.
Bende Tess Gerritsen epey severim tarzını,yukarıda yazdığım yazarları da severek okuyorum. Kurguları muazzam bence. Okumadıysanız tavsiye ederim.
Keyifli okumalar dilerimteşekkür ederiiimYaprak Dökümü Ali Rıza Bey gibi mesaii saatinde kitap okuyunca bazen kötü hissediyorum. Ama bugün biraz okuyacağım, bu ara yapacak çok az iş var ofiste.
O hikayeye gelince bakar derimErkekler neden evlenirmiş bize de anlatır mısın bitirince
Asla pişman olmam senin tavsiyen ile de kocam ile kitaplığım isyan halindePişman olursan orange'la 14 güne kadar iade
Ben daha bakabiliyorum foruma. Bir Kimya Meselesi'ni okuyorum hala.Günaydınlar Herkese
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
@Eleadora
@Life light
@Levaiz
@Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
@bir civciv annesi
@Nowaybabe
Keira-
@Kitapkontesi
@Arrietty_