Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa yok soğumam yıllardır polisiye gerilim okurum cerrahi okumadıysanız tavsiye ederim birde Jean christophe grance nın kızıl nehirler kitabını
Polisiye -Gerilim hatta daha ziyade gerilim seviyorsanız John Verdon kitapları da epey iyidir. Biraz bilimkurguya kaysada yine gerilim türünde Adam Fawer kitapları da iyidir.
Bende Tess Gerritsen epey severim tarzını,yukarıda yazdığım yazarları da severek okuyorum. Kurguları muazzam bence. Okumadıysanız tavsiye ederim.

Günaydın herkese, dün Azrail Koşuyor'u bitirdim, King'in en sevdiğim kitaplarından biri oldu. Squid Game dizisi gibi bir kurgu yazmış adam 40 sene önce :)

Yeni aldığım kitaplardan sonra söz verdim kendime yakın tarihte kitap almayacağım diye bunu okuduktan sonra “ yakın tarih farazi bir tabir zaten ucunu açık bırakmışım al gitsin” dedim
“en”li cümleler kurmayın ya çok çabuk gaza geliyorum

Kurtuluş Projesini okuyorum. Bir kaç tane de yarım kitap var denk gelirse okuyorum. 2 tane de yazdığım kitap var

Lanetli tavşanı okudum canım. Akşamları 22den sonra genelde müsaitim bana her gün uyar. Bu sefer alarm kurayım unutuyorum yoksa

Pişman olursan orange'la 14 güne kadar iade

Onunda birkaç kitabı var elimde sırada bekliyorlar

teşekkür ederiiim Yaprak Dökümü Ali Rıza Bey gibi mesaii saatinde kitap okuyunca bazen kötü hissediyorum. Ama bugün biraz okuyacağım, bu ara yapacak çok az iş var ofiste.
Keyifli okumalar dilerim
Erkekler neden evlenirmiş bize de anlatır mısın bitirince
O hikayeye gelince bakar derim
Ve ben Lanetli Tavşan’ı okudum, Suç ve Ceza’yı lisede sadeleştirilmiş metinden okumuştum geçen ay niyet ettim ama başlayamadan Ocak bitmişti

Günaydın

Her klasik beni korkutur, dili ağır mı olur konusu ağır mu gelir diye. Ama Dorian Gray'in Portresi'ni çok sevdim, konusu da sarıyor dili de akıyor, mis gibi kitapmış valla. Yazarın başka kitaplarını da ekledim sepete. Bir de Shakespeare okumadım hiç, bu kitapta da sürekli adı geçtiği için onu da merak ettim en bilinen 2 kitabı ekledim sepete :) Ama şunu okusan daha iyi olur derseniz onlarla değiştirebilirim benim için yeni bir tür olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…