Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni aldığım kitaplardan sonra söz verdim kendime yakın tarihte kitap almayacağım diye☹️ bunu okuduktan sonra “ yakın tarih farazi bir tabir zaten ucunu açık bırakmışım al gitsin” dedim😅
“en”li cümleler kurmayın ya çok çabuk gaza geliyorum🫣

Kurtuluş Projesini okuyorum. Bir kaç tane de yarım kitap var denk gelirse okuyorum. 2 tane de yazdığım kitap var🫣

Lanetli tavşanı okudum canım. Akşamları 22den sonra genelde müsaitim bana her gün uyar. Bu sefer alarm kurayım unutuyorum yoksa
Bir kelebeğin ömrüne göre yakin tarih demişsindir 😂

Günaydın 🫶🏿

Her klasik beni korkutur, dili ağır mı olur konusu ağır mu gelir diye. Ama Dorian Gray'in Portresi'ni çok sevdim, konusu da sarıyor dili de akıyor, mis gibi kitapmış valla. Yazarın başka kitaplarını da ekledim sepete. Bir de Shakespeare okumadım hiç, bu kitapta da sürekli adı geçtiği için onu da merak ettim en bilinen 2 kitabı ekledim sepete :) Ama şunu okusan daha iyi olur derseniz onlarla değiştirebilirim benim için yeni bir tür olacak.
Çok güzel bir kitap, geçen yıllarda burada okuduk arkadaşlarla, ilerde tekrar okumak istediğim bir kitap

Günaydın 🫶🏿

Her klasik beni korkutur, dili ağır mı olur konusu ağır mu gelir diye. Ama Dorian Gray'in Portresi'ni çok sevdim, konusu da sarıyor dili de akıyor, mis gibi kitapmış valla. Yazarın başka kitaplarını da ekledim sepete. Bir de Shakespeare okumadım hiç, bu kitapta da sürekli adı geçtiği için onu da merak ettim en bilinen 2 kitabı ekledim sepete :) Ama şunu okusan daha iyi olur derseniz onlarla değiştirebilirim benim için yeni bir tür olacak.
Hamlet, Macbeth, Othello, Romeo ve Juliet, Venedik Taciri en bilinen ve en çok diğer eserlerde alıntısı olanları sanırım. Biz üniversitede Soneler’i okuyup inceledik, Soneler’den başka Shakespeare okumadım 😅.

Hamlet, Macbeth, Othello, Romeo ve Juliet, Venedik Taciri en bilinen ve en çok diğer eserlerde alıntısı olanları sanırım. Biz üniversitede Soneler’i okuyup inceledik, Soneler’den başka Shakespeare okumadım 😅.
Ben de Hamlet ile Romeo ve Juliet'i eklemiştim aynen, Soneler nasıl?

Ocak ayının son kitabı Beş Sevgi Dili'ni bitireceğim ardından şubat ayının başında başladığım Tanrı İle Sohbet kitabını okumaya devam edeceğim bu ayın çocuk kitabı Çocuk Kalbi diye planladım. Sonrasında da 2 kitap daha okuyup şubat ayı okuma listemi tamamlamaya çalışacağım kızlar.Kocaman sevgiler....

Günaydın 🫶🏿

Macbeth diyorum kesinlikle 🤌🏻

Aa yok soğumam yıllardır polisiye gerilim okurum cerrahi okumadıysanız tavsiye ederim birde Jean christophe grance nın kızıl nehirler kitabını 😊
Cerrah ı okumamak mümkün mü 🤭 dediğim gibi o serideki bütün kitapları okudum. Hatta bazı kitapların filmlerini yapsalar ne güzel olur demiştim ☺️

Jean Christophe Grance’dan Siyah Kan ı okumuştum sadece ve çok beğenmiştim.

Günaydın 🫶🏿

Canım Shakespeare 💜
Hiç okumadıysan Romeo ve juliet ile başlayabilirsin bence arkasından da Othello ve Hamlet güzel olur. Bunları seversen sonra tüm kitaplarını okumalısın 🤤😄

Cerrah ı okumamak mümkün mü 🤭 dediğim gibi o serideki bütün kitapları okudum. Hatta bazı kitapların filmlerini yapsalar ne güzel olur demiştim ☺️

Jean Christophe Grance’dan Siyah Kan ı okumuştum sadece ve çok beğenmiştim.
Bencede tüm kitapları çok güzel iki yazarinda 😊
Sessiz kızdan sonra tarz değiştirmek istiyorum Sarah jio onun kitaplarinida beğeniyorum bana kitapçı yolu göründü 🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X