Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lanetli tavşanı okudum. suç ve cezayı daha önce okumuştum ikisine de katılırım inşallah. Hastalık olmadığı sürece gününe ve saatine uyarım

Benim her günüm müsait bana her türlü uyar çarşamba diye duymuştum ben sanki burada ya da öyle okumuştum bu hafta ya da sonraki hafta ne zaman olursa .. başkanım günü sen seç ya da uyanlar uymayanlar yazsın

Selamlar
tess gerritsen sessiz kiz az kaldı Acaba polisiye devammi etsem başka tarza mi geçsem araştırma aşamasındaym
Ben Buz gibi Soğuk kitabını okumuş ve sonrasında kendimi tutamayıp o serinin bütün kitaplarını bitirmiştim Hala polisiye ve gerilim kitaplarına bayılıyorum
Ama siz sıkılacak gibiyseniz araya başka kitap alın çünkü o tür kitaplardan soğumanızı istemem çünkü çok güzeller

Aa yok soğumam yıllardır polisiye gerilim okurum cerrahi okumadıysanız tavsiye ederim birde Jean christophe grance nın kızıl nehirler kitabını

Ben ortak okumalarda yokum.
Lanetli Tavşan'ı okumadım,Suç ve Ceza'yı çok oldu okuyalı pek aklımda kalmamış tekrar okumayı düşünüyorum bir ara ama bu sene okumam galiba klasiklerden, pek emin olamadım benim sağım solumda belli olmaz. Aslında biraz farklı şeyler okumak istiyorum her telden,hiç okumadığım yazarlar yada türlere biraz yöneleceğim gibi.
Lanetli Tavşan yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım,ona göre listeme eklerim/ eklemem karar veririm bende ki beğenmeyen yok gibiydi şu zamana kadar ,onu da aldıracaksınız sonunda bana
Daha Hizmetçi-Hizmetçinin Sırrı aklımdan çıkmamışken, "evdeki okunacak kitapları bosver beni al oku "diye kulağıma kulağıma fısıldayıp her yerde karşıma çıkarken ,şimdi Lanetli Tavşan lanetim olmasın
Şaka bir yana buralardayım ben,merakla takip ediyor olacağım yorumlarınızı

Günü bana da fark etmez her gün uygun. Suç ve Ceza'yı okuyalı baya oldu yorumlamalarda eğer bir yorum yapacak kadar aklıma getirebilirsem katılırım, Lanetli Tavşan'a katılacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…