- 19 Kasım 2013
- 18.652
- 33.630
Buz bugün İstanbul,bir ara dolu yağdı,göz gözü görmüyordu ben trafikteyken. Işin komigi kac gündür avrupa yakasında dolu,yağmur vardı,bugün bu taraf günesliydi karşıya geçtim orada yakalandım doluya.Erzurum’dan ıstanbula geldım. Erzurum daha sıcaktı sankıdondum burda gıdeyım de ısınayım Erzurum’da
Ekmeğimi Kazanırken’i okumuş muydun başkanım ?Şubat ayı okuma planım
Eki Görüntüle 3379420
cam çocuğa bayılacaksın başganımŞubat ayı okuma planım
Eki Görüntüle 3379420
Swanların Tarafını okumaktan nası vazgeçtik amaaaŞubat ayı okuma planım
Eki Görüntüle 3379420
Ben 3 ayda okudumSwanların Tarafını okumaktan nası vazgeçtik amaaasessiz sessiz, itiraf etmeden, yokmuş gibi davranarak
Yanlış kitap deme kxkxkxk.Ekmeğimi Kazanırken’i okumuş muydun başkanım ?
Swanların Tarafını okumaktan nası vazgeçtik amaaasessiz sessiz, itiraf etmeden, yokmuş gibi davranarak
Aslında haklısın önce üniversite sonra ekmek deYanlış kitap deme kxkxkxk.
Hiç bakmadım 2. Kitap o muydu?
Bu ay biten kitaplar. Bazıları önceki aydan başlanıp yarım kalmis ve bu ay bitmiş olabilir. Ben de eskiden bu kadar okuyabiliyordum. Insan vakit ayırabiliyorsa ve de hızlı okuyabiliyorsa oluyor böyle. Maşallah okuyan arkadaşlaraDetaylarda boğulan bendeniz bir şey soracağım. Bazıları 3000 küsur sayfa okumuş ya, hepsi bu ay mı başlanmış kitaplar yoksa sadece bu ay mı bitmişler? Maşallah diyeyim de, ağzım açık kaldı.
Mantıklı düşünmüştüm oysa kiAslında haklısın önce üniversite sonra ekmek debizim yazarın hayatı malum
Evet bir ayda okunan sayfa sayısıDetaylarda boğulan bendeniz bir şey soracağım. Bazıları 3000 küsur sayfa okumuş ya, hepsi bu ay mı başlanmış kitaplar yoksa sadece bu ay mı bitmişler? Maşallah diyeyim de, ağzım açık kaldı.
Listede adımın olmayışı gayrihtiyari mi oldu yoksa bilerek mi çıkardın C Calciferİyi akşamlar arkadaşlar
Bildirim sayfasına sadece bitirdiğiniz kitapları yazın lütfen. Bir kaç kişi yarım okumaları yazmış onlar da düzeltisn lütfen.
@Life light
@Levaiz
@Eleadora
@MrsDelfino
@Limonsuzzcay
@Orangegreysky
bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Ruveyda-
@LADY VEGA
@ahestebirbeste
@Kitapkontesi