Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydııın

Ocak
1.
Notre Dame'ın Kamburu/ Victor Hugo/160syf
Arkadaşım bu kitap 160 sayfa değil. Okuduğun kadarını bildirmişsin galiba. Kitap bitmeden bildirimini yapmıyoruz. Kitap hangi ayda biterse o aya yazıyoruz bildirimini Yenisin sanırım o yüzden bilgilendirmek istedim 😊

Ne okuduysak kar öyle düşünme lütfen
Kitabı elime aldığım süre 5 saat belki olmuştur. Başka işleri ertelediğim olurdu da ilk defa kitap okumamak için başka işlere yöneldiğim oldu. Sonunda psikolog yolu göründü bana 😬

Günaydııın

Arkadaşım bu kitap 160 sayfa değil. Okuduğun kadarını bildirmişsin galiba. Kitap bitmeden bildirimini yapmıyoruz. Kitap hangi ayda biterse o aya yazıyoruz bildirimini Yenisin sanırım o yüzden bilgilendirmek istedim 😊
Hadi yaa 😬 Bu elimdekini bırakıp inceye geçeyim 😂

Günaydııın

Ay evet ben okuduğum kadarını yazdım. Kitap 500 küsür sayfa. Evet ben yeniyim teşekkür ederim uyardığın için 😍

Erzurum’dan ıstanbula geldım. Erzurum daha sıcaktı sankı😂dondum burda😀 gıdeyım de ısınayım Erzurum’da 😅
Gel gel eksiler seni bekliyor 😅
IMG_1979.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X