Arkadaşım bu kitap 160 sayfa değil. Okuduğun kadarını bildirmişsin galiba. Kitap bitmeden bildirimini yapmıyoruz. Kitap hangi ayda biterse o aya yazıyoruz bildirimini Yenisin sanırım o yüzden bilgilendirmek istedimOcak
1. Notre Dame'ın Kamburu/ Victor Hugo/160syf
Kitabı elime aldığım süre 5 saat belki olmuştur. Başka işleri ertelediğim olurdu da ilk defa kitap okumamak için başka işlere yöneldiğim oldu. Sonunda psikolog yolu göründü banaNe okuduysak kar öyle düşünme lütfen
Hadi yaaGünaydııın
Arkadaşım bu kitap 160 sayfa değil. Okuduğun kadarını bildirmişsin galiba. Kitap bitmeden bildirimini yapmıyoruz. Kitap hangi ayda biterse o aya yazıyoruz bildirimini Yenisin sanırım o yüzden bilgilendirmek istedim
Ay evet ben okuduğum kadarını yazdım. Kitap 500 küsür sayfa. Evet ben yeniyim teşekkür ederim uyardığın içinGünaydııın
Arkadaşım bu kitap 160 sayfa değil. Okuduğun kadarını bildirmişsin galiba. Kitap bitmeden bildirimini yapmıyoruz. Kitap hangi ayda biterse o aya yazıyoruz bildirimini Yenisin sanırım o yüzden bilgilendirmek istedim
Bir tane de ben varım öyleYarın yazayım da azıcık rezilliğime gülün
Kitabı iade edip ara vereceğim. Okuyunca ilerliyorum hızlıca da sonra gerisi yok. Yanıma ince kitap alıp yolda bitirmeyi amaçlıyorumBir tane de ben varım öyle
Erzurum’dan ıstanbula geldım. Erzurum daha sıcaktı sankıSelamlar
Kış bitsin dedikçe daha çok geldi
Gel gel eksiler seni bekliyorErzurum’dan ıstanbula geldım. Erzurum daha sıcaktı sankıdondum burda gıdeyım de ısınayım Erzurum’da
Ben bitirdim hepsini. O gün sorduğunda biraz sayfam vardı. Dün akşam bitirdimİyi akşamlar arkadaşlar
Bildirim sayfasına sadece bitirdiğiniz kitapları yazın lütfen. Bir kaç kişi yarım okumaları yazmış onlar da düzeltisn lütfen.
Life light
Levaiz
Eleadora
MrsDelfino
Limonsuzzcay
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
L LADY VEGA
ahestebirbeste
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
fesang
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
C Capanin Gururu Teyom
mimesis
sudem34
minerva1988
ordinary
T tofy92
S sasifelekcikmazi
sevayd
T Tutunamayanlar777
Kirmizi krizantem
A Atalanteda
Benaslindayoum
T Teraryum1
maryjane_94
H huysuzsdo
Kukrim
Ozzybal
Less-is-More
CipisS
K kasimpat
choccywhoccydoodah
S Sulukofte2000
Natsume
Koylubiber
koza16
M Marjolein
sessizyazar
hande_buse
Mrsay
Erzurum’dan ıstanbula geldım. Erzurum daha sıcaktı sankıdondum burda gıdeyım de ısınayım Erzurum’da
O sırada Erzurum'un - Milyon olması