Ben de buradaki arkadaşlardan heveslendim, normalde zaten çok severim okumayı ama son bir seneyi gebelik okuyup diplomasız kadın doğum doktoru olmaya çalışmış gibi bir havada geçirdim.koca sene anca 8 kitap okumuşumDetaylarda boğulan bendeniz bir şey soracağım. Bazıları 3000 küsur sayfa okumuş ya, hepsi bu ay mı başlanmış kitaplar yoksa sadece bu ay mı bitmişler? Maşallah diyeyim de, ağzım açık kaldı.
Sonradan okumuş demek kiYanlış kitap deme kxkxkxk.
Hiç bakmadım 2. Kitap o muydu?
Çalışmak ağır gelmiş lflföSonradan okumuş demek ki
ocak ayı okuduklarım
sessiz hasta - alex michaelidea (320 syf)
twisted hate - ana huang (520 syf)
gazap üzümleri - john steinbeck (556 syf)
twisted lies - ana huang (578 syf)
done right - rhianna burwell (90 syf)
gölgeler kraliçesi - sarah j mass (667 syf)
hz aişe - mustafa necati bursalı (286 syf)
fırtınalar imparatorluğu - sarah j mass (700 syf)
şafak kulesi - sarah j mass (692 syf)
genç bir doktorun anıları - mihail bulgakov (168 syf)
cam çocuk - jodi picoult (587 syf)
king of wrath - ana huang (398 syf)
toplam: 5.562 syf
C Calcifer
Ben de onu okuyorum. Akıcı, güzel gidiyor.Iyi geceler herkese
Bildirim sayfasından geldim, maşallah ne güzel okumalar yapılmış, herkesin gözlerine sağlık
Ocak ayında sadece Saç Örgüsü kitabını bitirebildim. Bir Kimya Meselesi'ni okuyorum şimdi. Konu ve üslup olarak sevdim. Şubat ayı için de Kaplanın Sırtında ve Demirciler Çarşısı Cinayeti'ni okumayı planlıyorum.
Nasıl ya?Aslında haklısın önce üniversite sonra ekmek debizim yazarın hayatı malum
Civciv hanım kitap sayısını bilerek mi yazmadınız.
Saymıyorum bereketi kaçmasın mı dediniz
Ben de sayısını bilmediklerimi listeye eklemem,
Aynen öyle olması lazım canım bir karışıklık oldu. Onun üzerine espri yaptıkNasıl ya?Ekmeğini kazandığı yaşlarda üniversiteye gitmemişti ki. Sefil gibi çalışıyor. İkinci kitap.
Yaaa benim en sevdiğim yazarlardan biri, bazı kitaplarını iki üç kez okudum. Elveda Haziran da çok güzeldiElveda haziran/ sarah jio az önce bitirdim.yine çok güzeldi sarah jio . Bu ay bir tane daha kitabını okuyacağım.ağır kitaplardan sonra özellikle ılık rüzgar gibi geliyor
Listemde bu kitap çok beğenildiğini görüyorum hep videolarda, alacağım bi ara. İyi okumalar