Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylarda boğulan bendeniz bir şey soracağım. Bazıları 3000 küsur sayfa okumuş ya, hepsi bu ay mı başlanmış kitaplar yoksa sadece bu ay mı bitmişler? Maşallah diyeyim de, ağzım açık kaldı.
Ben de buradaki arkadaşlardan heveslendim, normalde zaten çok severim okumayı ama son bir seneyi gebelik okuyup diplomasız kadın doğum doktoru olmaya çalışmış gibi bir havada geçirdim.koca sene anca 8 kitap okumuşum Bu topicle açlığımı , özlediğimi hatırladım bu ay tabi kendimce abarttım biraz kastım, normalde bu hızda okuyacak vakit bulmak benim için de zor çocuk olmadığı halde.çocuktan hallice eşim olsa da

Civciv hanım kitap sayısını bilerek mi yazmadınız.
Saymıyorum bereketi kaçmasın mı dediniz

Ben de onu okuyorum. Akıcı, güzel gidiyor.

Elveda haziran/ sarah jio az önce bitirdim.yine çok güzeldi sarah jio . Bu ay bir tane daha kitabını okuyacağım.ağır kitaplardan sonra özellikle ılık rüzgar gibi geliyor
Yaaa benim en sevdiğim yazarlardan biri, bazı kitaplarını iki üç kez okudum. Elveda Haziran da çok güzeldi
Paris'ten Çiçeklerle'yi okudunuz mu? Benim favorim Kelebek Adası her zaman.
Okuması çok kolay olduğu için dizi film tadında akıp gidiyor okurken.

Günaydıın

Dün gece Cam Çocuk okumaya başladım. Kitap güzel sevdim. İsminden konusunu tahmin etmiştim zaten ama bu yazarın kitapları hep aynı konu mu ya ? Kız kardeşim için de aynı konudaydı. Hasta kardeş, ilgisiz kalan diğer çocuk, hasta çocukla aşırı ilgili anne. Neden aynı tarzda yazmış bu yazarımız acaba bilen var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…