Kusura bakmayın o zaman. Bodoslama dalmışım yineAynen öyle olması lazım canım bir karışıklık oldu. Onun üzerine espri yaptık
Günaydın canım. Senin yerine de okuyoruz bizgünaydın napıyosunuz kıtap okumaya zaman bulup zevkını cıkaranlar
Günaydın canım Allah kolaylık versin hoş geldin nasılsın ?günaydın napıyosunuz kıtap okumaya zaman bulup zevkını cıkaranlar
Bende filmini izlemiştim Kız Kardeşimin Hikayesi,sanırım kitap adı Kız Kardeşim.Günaydıın
Dün gece Cam Çocuk okumaya başladım. Kitap güzel sevdim. İsminden konusunu tahmin etmiştim zaten ama bu yazarın kitapları hep aynı konu mu ya ? Kız kardeşim için de aynı konudaydı. Hasta kardeş, ilgisiz kalan diğer çocuk, hasta çocukla aşırı ilgili anne. Neden aynı tarzda yazmış bu yazarımız acaba bilen var mı ?
Evet ikisini de okudum hepsi ayrı ayrı güzellerYaaa benim en sevdiğim yazarlardan biri, bazı kitaplarını iki üç kez okudum. Elveda Haziran da çok güzeldi
Paris'ten Çiçeklerle'yi okudunuz mu? Benim favorim Kelebek Adası her zaman.
Okuması çok kolay olduğu için dizi film tadında akıp gidiyor okurken.
Böğütrlen Kışı da güzel, ama biraz daha dram gibi geldiği için onu diğerleri kadar sevmemiştim, ama kesinlikle okunasıEvet ikisini de okudum hepsi ayrı ayrı güzellerBöğürtlen kışını bu ay okuyacaklarıma ekledim.
Ortak okumaya ben de katılmak istiyorum. herhangi bir şey yapmama gerek var mı C CalciferHerkese Merhaba
2024 yılı ortak okuma listesini ilk sayfaya ekledim. Bildirim için son gün. Bugünden sonra yapılan bildirimler listeye eklenmeyecektir
Life light
Levaiz
Eleadora
MrsDelfino
Limonsuzzcay
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
L LADY VEGA
ahestebirbeste
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
fesang
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
C Capanin Gururu Teyom
mimesis
sudem34
minerva1988
ordinary
T tofy92
S sasifelekcikmazi
sevayd
T Tutunamayanlar777
Kirmizi krizantem
A Atalanteda
Benaslindayoum
T Teraryum1
maryjane_94
H huysuzsdo
Kukrim
Ozzybal
Less-is-More
CipisS
K kasimpat
choccywhoccydoodah
S Sulukofte2000
Natsume
Koylubiber
koza16
M Marjolein
sessizyazar
hande_buse
Mrsay
hosbuldum canımm ikizlerle büyümeye devam birde sımdı aramıza hazıranda katılacak olan bır mınnos olacak onun heyecanı ve hazırlıklarıda var oyle hayat bu sıralar benım ıcın cok yogunGünaydın canım Allah kolaylık versin hoş geldin nasılsın ?
Hoş geldingünaydın napıyosunuz kıtap okumaya zaman bulup zevkını cıkaranlar