Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylarda boğulan bendeniz bir şey soracağım. Bazıları 3000 küsur sayfa okumuş ya, hepsi bu ay mı başlanmış kitaplar yoksa sadece bu ay mı bitmişler? Maşallah diyeyim de, ağzım açık kaldı.
Ben de buradaki arkadaşlardan heveslendim, normalde zaten çok severim okumayı ama son bir seneyi gebelik okuyup diplomasız kadın doğum doktoru olmaya çalışmış gibi bir havada geçirdim.koca sene anca 8 kitap okumuşum:KK43: Bu topicle açlığımı , özlediğimi hatırladım😂 bu ay tabi kendimce abarttım biraz kastım, normalde bu hızda okuyacak vakit bulmak benim için de zor çocuk olmadığı halde.çocuktan hallice eşim olsa da 😂

ocak ayı okuduklarım

sessiz hasta - alex michaelidea (320 syf)
twisted hate - ana huang (520 syf)
gazap üzümleri - john steinbeck (556 syf)
twisted lies - ana huang (578 syf)
done right - rhianna burwell (90 syf)
gölgeler kraliçesi - sarah j mass (667 syf)
hz aişe - mustafa necati bursalı (286 syf)
fırtınalar imparatorluğu - sarah j mass (700 syf)
şafak kulesi - sarah j mass (692 syf)
genç bir doktorun anıları - mihail bulgakov (168 syf)
cam çocuk - jodi picoult (587 syf)
king of wrath - ana huang (398 syf)

toplam: 5.562 syf

C Calcifer

Civciv hanım kitap sayısını bilerek mi yazmadınız.
Saymıyorum bereketi kaçmasın mı dediniz 🤣

Iyi geceler herkese🍀
Bildirim sayfasından geldim, maşallah ne güzel okumalar yapılmış, herkesin gözlerine sağlık😊
Ocak ayında sadece Saç Örgüsü kitabını bitirebildim. Bir Kimya Meselesi'ni okuyorum şimdi. Konu ve üslup olarak sevdim. Şubat ayı için de Kaplanın Sırtında ve Demirciler Çarşısı Cinayeti'ni okumayı planlıyorum.
Ben de onu okuyorum. Akıcı, güzel gidiyor.

Civciv hanım kitap sayısını bilerek mi yazmadınız.
Saymıyorum bereketi kaçmasın mı dediniz 🤣
1000049852.jpg

ben okuduklarımı saymam gdjsgsjdgs

Elveda haziran/ sarah jio az önce bitirdim.yine çok güzeldi sarah jio . Bu ay bir tane daha kitabını okuyacağım.ağır kitaplardan sonra özellikle ılık rüzgar gibi geliyor 🫠
Yaaa benim en sevdiğim yazarlardan biri, bazı kitaplarını iki üç kez okudum. Elveda Haziran da çok güzeldi :KK200:
Paris'ten Çiçeklerle'yi okudunuz mu? Benim favorim Kelebek Adası her zaman.
Okuması çok kolay olduğu için dizi film tadında akıp gidiyor okurken.

Günaydıın

Dün gece Cam Çocuk okumaya başladım. Kitap güzel sevdim. İsminden konusunu tahmin etmiştim zaten ama bu yazarın kitapları hep aynı konu mu ya ? Kız kardeşim için de aynı konudaydı. Hasta kardeş, ilgisiz kalan diğer çocuk, hasta çocukla aşırı ilgili anne. Neden aynı tarzda yazmış bu yazarımız acaba bilen var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X