- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
Geldi kitaplarımYan dairende oturmak varmış...Bizim kedoş da yorganların altındaydı da açınca rahatladı, kaloriferlerin üstünden ayrılmıyor koca totişkosuyla
Benim kitaplar da gelmeye başladı, AGT getirdi şimdi KolayGelsin muhtemelen akşama doğru getirir. Dün söylemişim
Kitap yorumlarını okudum da herkes çok derin anlamlar bulmuş kitapta. Ben ise yalnız bi adamım gitgide delirişini gördüm.Okudum. Otomatik portakal gibi müstehcenlikte beni şaşırtan bir kitap olmuştu
Ben otomatik portakalın filmini izlemiştim değişik bir filmdi ama sanki hiç öyle sahneler hatırlamıyorumOkudum. Otomatik portakal gibi müstehcenlikte beni şaşırtan bir kitap olmuştu
hayır hasta değildi allaha şükür. uykuyla araları biraz bozuk. birbirlerini pek sevmiyorlar. babası kılıklı
İyi tatlım çok şükür
Ana karakter tedaviye alınmadan önce detayları çok rahatsız edici suçlar işliyor, tecavüz de dahil. Filmde yok muydu acaba çok merak ettimBen otomatik portakalın filmini izlemiştim değişik bir filmdi ama sanki hiç öyle sahneler hatırlamıyorum
MerhabalarArkadaşlar merhaba, anne olmaya çok az kala elimdeki bebek, çocuk ve ebeveynlikle alakalı kitapları bitirme gayretindeyim. Sizin de bu alanda kendimi geliştirmem için bana önerebileceğiniz kitaplar, sayfalar, bloglar veya youtube kanalları var mı? Herkese sevgiler
Kitap yorumlarını okudum da herkes çok derin anlamlar bulmuş kitapta. Ben ise yalnız bi adamım gitgide delirişini gördüm.
Bu yüzden sordum okuyan var mı diye? Yani bilmiyorum kitap hakkında öyle yorumlar var ki herkes anlayamazmış bu kitabı, bu kitap çok büyük bir esermiş.
Yani elbette Türk edebiyatımızın yazarlarının her biri çok değerli, her eser çok kıymetli ancak bu kitap bana yalnız yaşayan, bütün dünyası otel olan ancak bu durumdan sıkılan ve hayatına yenilik katmak isteyerek bir kadını kendine takıntı haline getiren ve bu hayalinde/arzusunda da bir ilerleme olmayınca gittikçe depresyona giren, kendi hayal aleminde yaşayan bir adamı anlatıyor gibi geldi. Bu tarz insanlar maalesef dünyamızda da var. Ama herkesin içinde bir Zebercet olduğu fikrine katılmıyorum(çoğu insan incelemesinde bunu yazmış) zira bence Zebercet hastalıklı bir ruh haline sahip.
Ben otomatik portakalın filmini izlemiştim değişik bir filmdi ama sanki hiç öyle sahneler hatırlamıyorum
Çok mutlu olurum teşekkür ederimMerhabalar
Akşam bir liste paylaşayım sizin için.
O kadar derinliklerini ben de göremedim maalesef ve kesinlikle katılıyorum Zebercet hastalıklı bir haline sahip. Yaptıkları ve yaşattıkları normal bir insanın yapabileceği şeyler değil. Şöyle bir tabir vardır ya “kafamda kırk tilki var kırkının kuyruğu da birbirine değmez” yazar bunu çok güzel işlemiş ( yer yer yormasına rağmen)ve beğendim.
Aspasiaa ile birlikte okumuştuk.
Sen ne düşünüyorsun cnm?
Müstehcen kelimesi yanlış kullanmış da olabilirim aslında. Cinsel suçlara yönelik fazla detaylı anlatılmış bir kitaptı. Kült bir eser olmasından dolayı şaşırdım.
Şeker portakalı ile mi karıştıdım acabayazdığımı sildim yanlış bilgi olmasın diye
Ana karakter tedaviye alınmadan önce detayları çok rahatsız edici suçlar işliyor, tecavüz de dahil. Filmde yok muydu acaba çok merak ettim.
Yok yok doğru film ama ben tamamen silmişim hafızamdanMerhabalar
Akşam bir liste paylaşayım sizin için.
O kadar derinliklerini ben de göremedim maalesef ve kesinlikle katılıyorum Zebercet hastalıklı bir haline sahip. Yaptıkları ve yaşattıkları normal bir insanın yapabileceği şeyler değil. Şöyle bir tabir vardır ya “kafamda kırk tilki var kırkının kuyruğu da birbirine değmez” yazar bunu çok güzel işlemiş ( yer yer yormasına rağmen)ve beğendim.
Aspasiaa ile birlikte okumuştuk.
Sen ne düşünüyorsun cnm?
Müstehcen kelimesi yanlış kullanmış da olabilirim aslında. Cinsel suçlara yönelik fazla detaylı anlatılmış bir kitaptı. Kült bir eser olmasından dolayı şaşırdım.
Şeker portakalı ile mi karıştıdım acabayazdığımı sildim yanlış bilgi olmasın diye
Çok mutlu olurum teşekkür ederim
Yok yok doğru film ama ben tamamen silmişim hafızamdan
Gelmiş geçmiş olsun Allah şifa versin ameliyattan başka çaresi yok bu illetin zannedersemÇok sag ol, safra kesesi ağrısı dışında iyiyim çok Şükürsen nasılsın?
Birileri okumaya gidiyorHerkescikler okuyor herhalde
Ben bu kitabı bitirmek istemiyorum ya. Böyle 10 sayfa okuyayım bırakayım istiyorumBirileri okumaya gidiyor
Ne okuyordun?Ben bu kitabı bitirmek istemiyorum ya. Böyle 10 sayfa okuyayım bırakayım istiyorum
Ben de İnsanlığımı Yitirirken'i okurken aynı şeyi hissediyorum. Sen hangisini okuyordun kaptan?Ben bu kitabı bitirmek istemiyorum ya. Böyle 10 sayfa okuyayım bırakayım istiyorum
Ne okuyordun?
İnsanlığımı yitirirkenBen de İnsanlığımı Yitirirken'i okurken aynı şeyi hissediyorum. Sen hangisini okuyordun kaptan?