Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ev de 1+1, tüm petekler açık, çalışıyor. Serbest dolaşması gereken bir kedi var evde . Evim en üst kat, yan daire daha çalıştırmıyor doğru düzgün. Benden ısınıyorlar onlar da galiba . Ben bir ay minimumda çalıştırdım, işe giderken kapattım geldiğimde açtım bu kadar geldi. Yan daireye 100 lira gelmiş

Bu arada kargomu 3 iş gününden kısa sürede dağıtıma çıkararak beni tekrar batıda yaşıyormuş gibi hissettiren Amazon’a teşekkür etmek istiyorum . Cuma verdiğim siparişin ertesi hafta cumartesi gelmişliği çok vardır.

Eklentiler

• 6196E6D7-3875-4649-96D9-AE98192D509E.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 26
Yan dairende oturmak varmış... Bizim kedoş da yorganların altındaydı da açınca rahatladı, kaloriferlerin üstünden ayrılmıyor koca totişkosuyla

Benim kitaplar da gelmeye başladı, AGT getirdi şimdi KolayGelsin muhtemelen akşama doğru getirir. Dün söylemişim

Ruh halime göre mesela ağlamak için ne kitap okurum ne dizi izlerim ne de film. Ruh halime göre müzik dinlerim Herkesin tercihleri farklı, bu farklılık güzel bir yere götürmeli bence bizi.
Aaa bendeee hatta çalma listem bile var bu konuda. Gerçi bir balık burcu olarak her şeye ağlayabilirim ama neyse o konuya değinmeyelim.

1- Cem adrian- Bana Ne yaptın
2-Göksel-Sen Orda Yoksun
3-Sezen Aksu-Tükeneceğiz

Gerçi bir kezde Evim Sensin izlemiştim ağlamak için baya ve höyküre höyküre ağlayarak izlediydim

Selamlar:)
Efenim tebrik eder ve ben de 2. kitabı bitirmek üzere olduğumu bildiririm

Ruh halime göre mesela ağlamak için ne kitap okurum ne dizi izlerim ne de film. Ruh halime göre müzik dinlerim Herkesin tercihleri farklı, bu farklılık güzel bir yere götürmeli bence bizi.

Ağlamaklı ruh halindeysem zaten her şey ağlatabilir beni sorun yok

Bazı kitaplara ben ağlıyorum bir başkası okuyunca daha farklı etkileniyor ağlamıyor.
Herkesin kendi içinde ne bulduğuna bağlı.

Tam iyi okudum derken pazar günü hiç okuyamadım her kitabı aldığımda uyukladım havalardan heralde.

Gözlerim acıyor bazen göz kuruluğu başlamıştı unutuyorum damlayı kullanmayı ayıraç yaptım unutmim diye

Eklentiler

• 16702364609393930857953826442566.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 23
Ay bir yandan üzüldüm ama bir yandan da bulduğunuz çözüme güldüm çok çok geçmiş olsun göz kuruluğu lanet bir şey.

Unuttum mu hasta mıydı kızın?

HAbibte Senin yavrun nasıl oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…