- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
Benim ev de 1+1, tüm petekler açık, çalışıyor. Serbest dolaşması gereken bir kedi var evdeSen hanfi için ildeydin Delfino, sanki Ankara gördüm ama karıştırıyor olabilirim. Bizde yatak odası yanmıyor geceleri içim kıyılıyor oda sıcak olunca, mutfağın kaloriferi bozuk mudur nedir o da yanmıyor. Bir salon, bir oda bir de hol yanıyor zaten 70-80 mtkarelik ev. Mutsuzum
Yan dairende oturmak varmış...Benim ev de 1+1, tüm petekler açık, çalışıyor. Serbest dolaşması gereken bir kedi var evde. Evim en üst kat, yan daire daha çalıştırmıyor doğru düzgün. Benden ısınıyorlar onlar da galiba . Ben bir ay minimumda çalıştırdım, işe giderken kapattım geldiğimde açtım bu kadar geldi. Yan daireye 100 lira gelmiş
Bu arada kargomu 3 iş gününden kısa sürede dağıtıma çıkararak beni tekrar batıda yaşıyormuş gibi hissettiren Amazon’a teşekkür etmek istiyorum. Cuma verdiğim siparişin ertesi hafta cumartesi gelmişliği çok vardır.
Aaa bendeee hatta çalma listem bile var bu konuda. Gerçi bir balık burcu olarak her şeye ağlayabilirim ama neyse o konuya değinmeyelim.Ruh halime göre mesela ağlamak için ne kitap okurum ne dizi izlerim ne de film.Ruh halime göre müzik dinlerim Herkesin tercihleri farklı, bu farklılık güzel bir yere götürmeli bence bizi.
Efenim tebrik eder ve ben de 2. kitabı bitirmek üzere olduğumu bildiririmGünaydın iyi haftalar herkese️
Artık kış iyiden iyiye geldi sanki he?
Kış demek bol kitap uzun ve soğuk geceler demek️
En çok da Savaş ve Barış demek benim için
Mart’a kadar çok iyi okumalar yapacağız hissediyorum
Sonra biraz bahar havasıyla gevşeyebiliriz ama durmak yok
Aralığın ilk kitabını bitirmek üzereyim efenimLevaiz
Ruh halime göre mesela ağlamak için ne kitap okurum ne dizi izlerim ne de film.Ruh halime göre müzik dinlerim Herkesin tercihleri farklı, bu farklılık güzel bir yere götürmeli bence bizi.
Ay bir yandan üzüldüm ama bir yandan da bulduğunuz çözüme güldümTam iyi okudum derken pazar günü hiç okuyamadım her kitabı aldığımda uyukladım havalardan heralde.
Gözlerim acıyor bazen göz kuruluğu başlamıştı unutuyorum damlayı kullanmayı ayıraç yaptım unutmim diye
günaydın herkese. dün gece kızım hiç uyumadı. aniden yatağında oturup ağlamaya başladı. en son kendi yatağımızda üçümüz yatıyorduk ve onun hala uykusu yoktubakalım bugünümüz nasıl geçecek
Pahalı geldi banaKukrim fuara gitmişsin kukriş can alıcı soruyu sorayım fiyatlar nasıldı?
Pahalı geldi bana
Yerlesmedim tam
Sonradan okudum başlamışsınYerlesmedim tam
Az kaldi. Ama anca haftasonu ugrasa bilecegim yine. Calisiyorum cünkü. Dun basladim okumaya. Kacirdin mi orasini
Sözüm ona vardı ama bana pek öyle gelmedi netten alırım dedim ben de daha iyiFuara özel bir şey yok mu ya keşke olsaydı netten almaya devam demekki