Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu kitabı bitirmek istemiyorum ya. Böyle 10 sayfa okuyayım bırakayım istiyorum

Ben de İnsanlığımı Yitirirken'i okurken aynı şeyi hissediyorum. Sen hangisini okuyordun kaptan?

Bitirmemiş miydin? Çok güzel değil mi? Beklentimin çok üstünde bir kitap oldu benim için.
Ben de Fosforlu dan bahsediyorsun sandım
Insanlığımi Yitirirken kitabını almam farzi ayn oldu şimdi

❤ seni görünce mutlu oluyorum aspasia iyi diyeyim inş iyi olayım.

Sen nasılsın, yavrun nasıl?
Ah canim emin ol ben de senin mesajlarını görünce mutlu oluyorum ve pozitif enerji alıyorum Yavrucuk da ben de iyiyiz diyelim evrene müsbet mesaj gonderelim inşallah

Bu ay yine harika okumuşsun tebrik ederim. Her daim böyle okursun inşallah
Teşekkür ederim arkadaşım .Aslında iki tanesi bir aylık okuma değil .Binbir Gece mesela sadece geceleri okuduğum için bir iki ay sürdü
Diğerini de kaybetmiştim okurken bulunca bitirdim.Onlarda eklenince ortalamamın üstüne çıktım
Ama güzel bir ay oldu benim için hepsini zevkle okudum
Sen ne okuyorsun şuan

Cok iyi olmuş . Ben şu an Kumarbaz' i okuyorum ,sen okumuştun degil mi? Yıllık hedefimi tamamlamak icin çabalıyorum. Sabah tenha yolda giderken telefondan pdf okuyorum

Cok iyi olmuş . Ben şu an Kumarbaz' i okuyorum ,sen okumuştun degil mi? Yıllık hedefimi tamamlamak icin çabalıyorum. Sabah tenha yolda giderken telefondan pdf okuyorum
Aa yok ben okumadım onu, nasıl beğendin mi ?
Ben de Monte Cristo Kontu nu okuyorum 1 inci cilt bitiyor .Çok hoşuma gitti ama İkinci yi hemen okuyayım mı bilmiyorum
Araya Binbir Gece Masalları 2 yi alabilirim

Aa yok ben okumadım onu, nasıl beğendin mi ?
Ben de Monte Cristo Kontu nu okuyorum 1 inci cilt bitiyor .Çok hoşuma gitti ama İkinci yi hemen okuyayım mı bilmiyorum
Araya Binbir Gece Masalları 2 yi alabilirim
Şu an için guzel gidiyor daha yeni ceyrekledim. Konta gelince; sen Martin için üzümlü kekim diyordunya Kont için bi adım ileri gidip fıstıklı sarmam diyeceksin. yani benim icin öyle. Tarzimiz da örtüştügüne göre sen de cok beğeneceksin umarim

Geçen gün yazdım aynı şeyi Martin den sonra ikinci oldu böyle sevdiğim bir karakter diye
Ben de okumadı isen sen de mutlaka oku seversin diyecektim şimdi sana ama okumuşsun sevindim

Geçen gün yazdım aynı şeyi Martin den sonra ikinci oldu böyle sevdiğim bir karakter diye
Ben de okumadı isen sen de mutlaka oku seversin diyecektim şimdi sana ama okumuşsun sevindim
Evet okudum hatta sen ordan bi alıntımı sevmiştin; " insanlar zulmeder, kader adalet eder"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…