Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın iyi haftalar herkese
Artık kış iyiden iyiye geldi sanki he?
Kış demek bol kitap uzun ve soğuk geceler demek
En çok da Savaş ve Barış demek benim için
Mart’a kadar çok iyi okumalar yapacağız hissediyorum
Sonra biraz bahar havasıyla gevşeyebiliriz ama durmak yok
Aralığın ilk kitabını bitirmek üzereyim efenim Levaiz

Bizim doğalgaz 800 TL'ye yakın gelmiş. Kışın geldiğini ben oradan anladım

Ruh halime göre mesela ağlamak için ne kitap okurum ne dizi izlerim ne de film. Ruh halime göre müzik dinlerim Herkesin tercihleri farklı, bu farklılık güzel bir yere götürmeli bence bizi.
Ben de müzikçiyim, zaten çok severim. Bir gün Marilyn Manson dinlerken bir gün Müslüm Gürses dinleme potansiyeline sahibim

Blues vazgeçilmezimizdir ama

Bizim doğalgaz 800 TL'ye yakın gelmiş. Kışın geldiğini ben oradan anladım
Ben daha geçen ay başladım yüksek ödemeye 2 aydır 500 küsür geliyor kısıkta yandığı halde, kara kıştan Allaha sığınırım

kış mevsimine aşığım ben de. soğuğu öyle seviyorum ki anlatamam ve evet kitap okumak yaz mevsimine göre daha kolay geliyor bana. ilk hedefimde de kont var

Bu arada Aralığın 20sinden sonra inanılmaz bir soğuk ve kar geliyormuş, geçen senekinden daha ağır bir kış olacakmış. Ürktüm açıkçası
allah yardımcımız olsun hayırlısıyla yağsın. istanbulda binlerce insan yolda kaldı sabaha kadar. ne fena vurmuştu kar

Bahsettiğiniz şeyi anlamadığım kısmına katılıyorum.
Tekrar aynı şeyleri yazmak ve uzatmak istemiyorum konuşmalarımızı okumuşsunuzdur zannediyorum zira konu hiç istemediğim şekilde sapıyor.

Bunun tartışma konusu haline gelmesini istemiyorum, rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim hepsi bu. Kaldı ki burada bunun diyaloğunu sağlıklı bir şekilde yapamıyorsak bu beni üzer.
Kim olursa olsun tepki gösterdiğim bir durum var ise bunu belli ederdim, topikte eski yeni ayırt etmeksizin. Bunun bir çok örneği geçmişte var.
Aynı şekilde geri bildirim de almak beni rahatsız etmez.

Bu arada Aralığın 20sinden sonra inanılmaz bir soğuk ve kar geliyormuş, geçen senekinden daha ağır bir kış olacakmış. Ürktüm açıkçası
İstanbul'da bugün itibariyle kar görünüyor ama hava nasıl acaba? Kar çok severim İstanbul'dayken asla yağmıyordu. Evlendim Ankara'ya taşındım şimdi İstanbul kara kış Ankara maşallah günlük güneşlik. Hayattaki şansım

Ben de müzikçiyim, zaten çok severim. Bir gün Marilyn Manson dinlerken bir gün Müslüm Gürses dinleme potansiyeline sahibim

Blues vazgeçilmezimizdir ama
Çünkü gelgitler müzik gerçekten beni tutup sarsıp bir kendime getiriyor.

Ben özellikle eşimle bozuk olduğumda Emre Aydın dinlerim Beni vurup yerde bırakmaaa katlanamıyorum hiçbir yokluğunaaa inanılmaz dibe çekiyor beni

Caminin alt kısımlarında eski yapılı dükkanlar var. Bir de han var. İçeride sahaflar ve çay bahçesi var. Çok güzel bir havası var. Ben ilk gittiğimde hava çok karlıydı o zaman da çok güzeldi etkilenmiştim. Yan tarafında Belediye binası ve benim her zmaan gittiğim kütüphanem var

Bana da 820 gelmiş Bir sinirlendim, çok yakmıyorum diye üzüldüm. 1.5 aylık gelmiş fatura en son ağustosta okunmuş saat. O yüzden bir sakinleştim bu ay 1.000’i görür herhalde.
Sen hanfi için ildeydin Delfino, sanki Ankara gördüm ama karıştırıyor olabilirim. Bizde yatak odası yanmıyor geceleri içim kıyılıyor oda sıcak olunca, mutfağın kaloriferi bozuk mudur nedir o da yanmıyor. Bir salon, bir oda bir de hol yanıyor zaten 70-80 mtkarelik ev. Mutsuzum

Antalyalıyım ben . Ağrı Doğubayazıt’a atandım . Eş durumundan yararlanmayı bekliyorum nikahı basıp Van’a geçeceğim

Keskin bir soğuk var ama kar yapacağını sanmıyorum
Emre Aydın ve Gökhan Türkmen bataklıktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…